Futás
Running Warriors szeptember 16-án
Csatlakozz te is a 2017. szeptember 16-án megrendezésre kerülő VI.Running Warriors versenyhez! Legyél részese a kalandnak A Predátor pályán éjszaka is megmutathatod ki lakozik benn...  »
Idén június 18-án kerül megrendezésre a negyedik The Color Runt, mely a Világ legboldogabb 5 kilométere címet viseli. Mitől is ez a legvidámabb futás? Mert a The Color Run célja, hogy egy felszabadult, vidám rendezvény keretein belül egészséges életmódra motiváljon minél több embert. »
A Running Warriors egy több különböző távon zajló terep- és akadályfutó verseny. Idén június 18-án a Nógrád megyei Bánkon állhatsz a rajtvonalhoz. »
25 ország több mint 400 középiskolás versenyzője érkezik április 23-án a Margitszigetre az ISF Mezei Futó Világbajnokságra, amelyet a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) szervez. »
Ha futsz, mindig van mit ünnepelni! - ez a mondat szerepelt 2015-ben több mint 10.000 hölgy trikójának hátán. Ünnepelni valóban volt mit, hisz a jubileumi 20. alkalommal megrendezett esemény, s maga a Testébresztő program is most lépett túl az első évtizeden.  »
Ideális kerékpáros idő fogadta a tavaly megrendezett Intersport Tour de Tisza-tó és Tisza-tavi Bringatlon résztvevőit. Enyhe szél, napsütés, kora délutántól fátyolfelhők és 20 Celsius fokos hőmérséklet asszisztált az 1500 fős mezőny tókerüléséhez.  »
Még el sem rajtolt a mezőny vége, már a célban volt a leggyorsabb futó a Telekom Vivicittá Városvédő Futás pécsi futamán. Tavaly 4110-en neveztek a ragyogó napsütésben megrendezett 2,8 kilométeres távra, soha ennyien nem vettek még részt Pécsett tömegsport-rendezvényen. >> »
Fuss félmaratont március 18-án! Tervezett útvonal: Keszthely - Szigliget FUTHATSZ:
Vagy 1 nap alatt maraton+ Bármelyik naphoz egyéni futóként is csatlakozhatsz!
Vagy fuss maratont szombaton Téged is vár a MaratonFüred! »
Szilveszter délelőttjén sportoljunk együtt a Margitszigeten! Olimpikonokkal együtt lehet részt venni december 31-én az 5próba Rióba próbáin. Aki sok rendezvényen vesz részt, az kétszemélyes utat nyerhet Rióba. Nem a helyezés, a részvétel számít! »
2015. december 6-án ismét összegyűjtjük Magyarország összes Mikulását.
Neked is minden vágyad, hogy Mikulás legyél?
Nevezz, és legyél te is ott. A ruhát most is mi adjuk, neked csak futnod kell!  »
Hazánkban a hét évesek körében minden negyedik lány és ötödik fiú túlsúlyos, illetve elhízott. Szarvas Mátyás többszörös országos bajnok extrém sportoló ezért elengedhetetlennek tartja, hogy felhívja a fiatalok figyelmét az egészséges életmód fontosságára.  »
A IX. Intersport Keszthelyi Kilométerek elnevezésű pünkösdi futófesztivál alkalmával több mint kétezer résztvevőre számítanak a szervezők. A Balaton-parti versenyen több mint 300-an biztosítják majd a pályát, és vigyáznak a futókra. »
Az idei újítások mellett arra törekszünk, hogy a 2016-os Tf egy egész hétvégés programmá nője ki magát.  »
A futóknak nem szükséges kiiktatniuk a reggeli örömöt a diétájukból. Az atléták ritkán ismerik be a túlzott sült krumpli vagy édességfogyasztást. Az alábbiakban kiderül, hogyan befolyásolja a koffein a testedzést?  »
A május 8-i Európa-napi fesztivál idén a „12 év – 12 km” futással kezdődik, amelyre már most mind a négyezer hely betelt. Az európai béke és egység napját ünneplő, reggel 10.00-től este 21.00-ig tartó rendezvényen a szervezők gyermek- és szabadidős műsorokkal, könnyűzenei koncertekkel, illetve EU-s információkkal várják a Margitszigetre kilátogatókat. Az egész napos ingyenes programsorozatot Rúzsa Magdi esti koncertje zárja. »
Ideális kerékpáros idő fogadta a tavaly megrendezett Intersport Tour de Tisza-tó és Tisza-tavi Bringatlon résztvevőit. Enyhe szél, napsütés, kora délutántól fátyolfelhők és 20 Celsius fokos hőmérséklet asszisztált az 1500 fős mezőny tókerüléséhez.  »
A Telekom támogatásával, több mint 10 év után újra Kecskemét lesz a Vivicittá Városvédő Futás egyik vidéki helyszíne. A város legszebb részein halad majd 2016-ban a 3,4 kilométeres útvonal. Ne maradj le Te sem, gyere és fuss velünk!>> »
Futóversenyt rendeznek a kőbányai föld alatti labirintusban. Február 27-én, szombaton minden korosztályt várnak az egyedülálló hazai föld alatti élményfutásra.Izgalmas, különleges hangulatú családi program a hétvégére! »
Hogy ezrével rajtolnak a mikulás ruhába bújt futók, azt még egy olyan tapasztalt valaki se képzelte volna, mint maga a Mikulás. Már pedig a Belvárosban csodát láthatott a hószakállú, mert kétezer-hétszázharmincan választották ezt a viszonylag újszerű módját a Télapó köszöntésének.  »
Szenzációs szezonzáró futóbuli a Balatonnál! Nevezési infó, részletek itt. November 14-én szombat délben is rendezzünk egy félmaratont, ami a résztvevők létszáma alapján hazánk negyedik legnagyobb létszámú félmaratoni futóversenyé vált rögtön az első alkalommal.  »
 »