Futás
2018. június 16.: BSI BrutálFutás
ÚJDONSÁG, nem csak terepfutóknak! Ez nem gyerekjáték: egy kicsit koszos leszel, és ez lesz életed leghosszabb 7 kilométere.  »
Április 22-én rendezik meg az 5. Drogmentes Magyarországért Maratont. A kezdeményezés védnöke többek között Gálvölgyi János, Janics Natasa, Vörös Zsuzsa, de rengeteg híresség kapcsolódott a mozgalomhoz (pl.: Geszti Péter, Czanik Balázs, Kasuba L. Szilárd) »
Futás
Életre szóló élménnyel lettek gazdagabbak azok az elvetemültek, akik április 8-án az Északi sark környékén futották le 42 kilométert. »
Vasárnap Szegeden a 6. T-Com Vivicittá Városvédő Futással rajtolt a BSI idei futószezonja. A csongrádi megyeszékhelyen minden idők legnagyobb, 3700 főt meghaladó mezőnye (a korábbi rekord 2400 fő volt)sorakozott fel a város jelképét jelentő Dóm téren.  »
Ha valaki azt gondolná, hogy Közép-Európában a maratonfutás egy viszonylag friss dolog, nos, nagyon téved. Európa legrégebbi és eddig legtöbbször megrendezett versenye épp a kassai, mely 1924 óta létezik. »
2006. január 8-án vasárnap Szentendrén kerül megrendezésre a Futapest idei első nagyobb versenye. A terepviadalon 4 illetve 13 km-es számokban lehet indulniuk a téli futás kedvelőinek. »
Mikulás-futást rendez 2005. december 3-án, szombaton a Futapest Klub. A bárki számára könnyen teljesíthető, két és fél km-es távokra elsősorban iskolások és családok jelentkezését várják. »
A New York-i a világ egyik leghíresebb maratonja, amit megnyerni nagy dicsőség. Idén azonban szinte célfotó kellett a győztes eldöntéséhez. Ráadásul még sosem indultak ennyien a versenyen, sőt egyetlen maratonon sem.  »
A Bécs-Budapest Szupermarathon negyedik napján igazi hegymászás várt a résztvevőkre. A tatai edzőtáborból Budakeszi belvárosába kellett eljutniuk a Vértesen át. Ráadásul a szakasz nagy részén esett, ami tovább csökkentette a melegérzetet és az élvezetet.  »
A Bécs-Budapest Szupermarathon második napjának szenzációja: a címvédő Vozár Attila a 2. etapon fejben feladta a versenyt. A média munkatársai egy ideig próbálták a futásban segíteni, de végül már ez sem segített. Vozár napjának króniája itt. »
A következő napokban helyszíni tudósításokkal jelentkezünk a Bécs-Bp. Szupermarathonról, ahol idén rekordszámú induló vág neki az ötnapos kalandnak. Kedden, a rendhagyó megnyitón a férfi kézisek és női kosarasok küzdöttek egy pályán Sopronban, egy kis tánccal.  »
Április 22. szombat: Futapest-Iklad Crossfutás Versenyszámok: 17 km-es futás > korhatár nélkül > rajt: 11:00 óra 6 km-es futás > 14 éves korig > rajt: 11:10 óra > 14 éves kor felett rajt: 11:10 óra  »
Tízezres csúcs dőlt meg a szombaton délután a Felvonulási téren megrendezett 21. T-Com Vivicittá Városvédő Futáson. A tavalyi 9500 fős csúcs után egy újabb álomhatárt döntött meg a futó-városvédő mozgalom a fővárosban. »
Csomor Erika bronzérmes lett a kaliforniai féltávú triatlon bajnokságon, több esélyest is megelőzve.  »
A hétvégén sem kell tétlenkedned, hiszen vasárnap futással kapcsolódhatsz ki. A Futapest klub szervezésében ezúttal Fóton lesz nagyszabású futóverseny.  »
Második alkalommal kerül megrendezésre 2005. december 11-én vasárnap a Chevrolet Nagy Mikulás-kocogás, melynek során a bátor és kalandvágyó résztvevőknek egy viszonlag rövid, mindössze 3 km-es távot kell futva teljesíteniük a budapesti West End környékén - fürdőruhában. »
A 2. Balaton-maraton és -félmaratonnal búcsúzott a futószezon november harmadik hétvégéjén a siófoki Aranyparton. A férfiaknál a tavalyi győztes, a dunaújvárosi Ilisz Pál megvédte címét, míg a hölgyeknél a csupán tizenhat esztendős Kostyál Ágnes diadalmaskodott. A két nap alatt mintegy 1250-en értek célba az NSH "Mozdulj, Magyarország!" akciójához tartozó eseményen. »
Az október 23-ai megemlékezéseknek már 16. éve része a Bécs-Budapest Szupermarathon befutója. 350 km megtétele után hősökként fogadják a távot teljesítőket a Felvonulási téren, és mindenkinek van egy sztorija.  »
A Bécs-Budapest Szupermarathon a harmadik napon a Győr és Tata közötti hatvan kilométerrel folytatódott. Ekkora futók már 200 km-en túlvoltak, az igazi küzdelem azonban csak most kezdődött. Azoknak persze, akik bírták.  »
Október 19-én elstartolt a 16. Bécs-Bp. Szupermarathon mezőnye Bécsből. Az első nap 94 km-es penzuma változatos időjárást és egy igen izgalmas versenyt hozott. Az osztrák oldalon még mindig sokan nem ismerik a versenyt, itthon viszont már tömegsport esemény. »
Tíz magyar indulóból ötnek sikerült teljesítenie az idei Spartathlon ultramaratoni futóverseny 250 km-es távját. Az Athén és Spárta közötti viadalon idén 231-en vettek részt, de közülük csak 101-en érték el a célt. A legjobb magyar Kalotai Levente lett, aki 31 óra 33 perc alatt teljesítette a történelmi távot, ezzel a 17. helyen végzett. »
 
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20