Futás
Core-tréning nemcsak futóknak
A felegyenesedett testhelyzet megtartásához a törzsstabilizáló izmok épségére, és megfelelő izomerejükre van szükség.  »
A félmaraton lefutása is kihívás, viszont elérhetőbb bárki számára, mint egy maratoni táv teljesítése. A felkészülés nem jár nagy lemondásokkal, nem igényel elkötelezettséget!
Az alábbi edzésprogramot úgy alakítottuk ki, hogy megadja mindenkinek az alapokat a szeptemberi félmaraton sikeres teljesítéséhez. A versenyre való felkészüléshez nem kell mást tenned, mint velünk tartani május elejétől!
 »
A megszállott maratonisták nagy álma, hogy a világ minél több helyén otthagyják pár tízezer lábnyomukat. Ez számukra nemcsak kihívás, de kikapcsolódás is: a világjárás különleges formája. Vannak néhányan, akiknek megadatott, hogy teljesítsék a klasszikus távot a mind hét kontinensen, köztük az első magyar Kiss János.  »
A világ egyik legkegyetlenebb futóversenyeként emlegetik. A marokkói sivatag homokjában, tikkasztó hőségben közel 250 kilométert kell lefutniuk a vállalkozóknak. Az idei, huszadik alkalommal megrendezett viadalon a 800 induló között két magyar, Szilva Lajos és Kézdy Gábor is nekivágott a gyilkos távnak, és mindketten teljesítették az emberfeletti erőpróbát! GRATULÁLUNK! »
Az tavalyi első - és sikeres - ilyen esemény után az idén április 13-án rajtolt el az északi-sarki maratoni távja 26 résztvevővel.
A Guinness-rekordok között is a világ legészakibbja a bejegyzett Red Moon North Pole Marathon. Ez az egyetlen vízen zajló maratoni, tudniillik az Jeges-tenger befagyott vizén.
 »
Mindenütt a világon óriási tömegeket mozgatnak a maraton eseményei. A március első vasárnapján rendezett Los Angeles-i maratonon, amely az 1984-es e városbeli olimpia óta vált rangossá, évről évre többen állnak rajthoz. Idén több mint 22 ezer futó, gyalogló és tolókocsis atléta vállalkozott a 42,2 kilométeres táv megtételére.  »
 
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21