Ausztria blog
TOP 10 Legjobb Fürdő Ausztriában
Minden évben kiosztják az Ausztria legjobb fürdője elnevezésű díjat. Nézzük, melyek azok a fürdők, akik évről évre a top kategóriában végeznek.  »
X2S Gyermeknapi Terepfesztivál > Egy különleges gyermeknapi fesztiválra Bánkra hívja az X2S Haibike TEAM a természetszerető családokat, Budapesttől alig 50 km-re, ahol a strand, a természet és a programok egész napra biztosítanak lehetőséget a minőségi kikapcsolódásra!  »
A téli termálfürdő szezon idén a burgenlandi Termál Opening testet-lelket melegítő wellness ajánlataival veszi kezdetét, bemutatjuk a legközelebbi osztrák termálfürdőket. Válogass a kedvezményes ajánlatok között!
 »
 »
Búcsúzzunk el 2012-től egy hatalmas partival! Csúszdák, brazil táncos lányok és hatalmas buli vár rád az év utolsó éjszakai fürdő party-ján! »
Az Aquaworld Vízibirodalom a közelgő hosszú hétvégére és a ragyogó napsütésre tekintettel április 27-én megnyitotta szabadtéri medencéit. 2011-ben az „Év Élményfürdőjévé” választott és a fürdők közül elsőként Superbrands minősítést megszerző fedett és szabadtéri vízi élménypark a hosszú hétvége alatt az egész napos programokon kívül az első napozás és strandolás élményével várja vendégeit. »
2011. december 5-én a káposztásmegyeri Aquaworld Vízibirodalom karácsonyi díszletbe öltözött. A medencék között egy különleges adventi hangulatot idéző színpadot építettek fel, mely méltó helyet szolgált a finn Mikulásnak, Joulupukkinak, aki azért látogatott az élményfürdőbe, hogy a Fóti Gyermekváros lakóinak és hátrányos helyzetű újpesti és dunakeszi diákoknak szerezzen örömet és ajándékozza meg őket. »
Ausztria 2800 minőségileg ellenőrzött falusi szálláshelyén egyedülálló kényeztetésben lehet része a vendégeknek. »
Június 20-án vasárnap családi kerékpáros pikniket rendez a Bringabanda közössége a Vértesben. A hagyománnyá váló program Vértesboglár falu lakosságával összefogva kerül megrendezésre. »
Elkezdődött a nyári szünet és a legtöbb szülő már ilyenkor nagyjából már tudja, hova viszi a családot nyaralni. Most egy jolly joker programot ajánlunk, amihez bármikor nyúlhatunk, ha derűs az idő.  »
Idén ismét ellátogat az Aquaworldbe Joulupukki, az igazi mikulás Lappföldről!
Egész napos színes, vidám programokkal várnakminden gyerkőcöt. »
Kapcsolódjon ki az egész család az élmények birodalmában! Mi a gyerekek garantált szórakozása mellett a szülőkre is gondolunk. December 22.-január 13.: téli szünet az Aquaworldben »
Egy igazán különleges éjszakai fürdőzés, orosz hangulatban, autentikus orosz zenével, vízi mozival, különleges italokkal és exkluzív, orosz hangulatú éjszakai szauna szeánszokkal.  »
Az Opel Magyarország 2012. május 19-én izgalmas és nagyszabású családi fesztivált rendez a Hungaroringen. Belépés ingyenes, csupán regisztrációra van szükség.
 »
Délután 14.00 órától INGYENES belépéssel, ajándékokkal és rengeteg programmal várja a 14 év alatti gyermekeket az Aquaworld. »
A legtöbb ember fontosnak tartja a reggelit, ugyanakkor a rohanó életmód és a sok napi teendő mellett mégis gyakran elhagyja. »
A családbarát síterületek tekintetében Ausztira számít az irányadónak. A legtöbb osztrák síparadicsomban találunk családoknak szóló ajánlatokat, gyereksíiskolákat, illetve családbarát hoteleket, mégis van néhány hely, ami kiemelkedik a síterepek tengeréből... »