Futás
Lesz-e újabb rekord a London Maratonon? Az új csúcstechnológiás Nike cipővel ez lehetséges...
Eliud Kipchoge 2 óra 25 másodperc alatt teljesítette a 42 kilométert a monzai Forma-1 pályán, most teszteli a csúcstechnológiás Nike Zoom Vaporfly Elite Flyprintet.  »
A Panasonic bemutatja SD-videokamera sorozatának 2 új tagját, amelyek támogatják az SD-/SDHC-memóriakártyákat rögzítési közegként, és 30 GB-os merevlemez-meghajtót is tartalmaznak, melynek tárkapacitása körülbelül 22-szer nagyobb, mint egy egyrétegű DVD-é.  »
A Panasonic bemutatja digitális videókameráinak mini DV-formátumú új sorozatát. Az NV-GS320/GS230 3CCD-kamerarendszerrel rendelkezik, amely már nagyfokú elismertséget szerzett professzionális közvetítési berendezések elemeként, továbbá fel van szerelve a Panasonic egyedülálló optikai képstabilizátorával (O.I.S.) és kiváló képminőséget nyújtó Leica Dicomar objektívvel.  »
Hosszú volt az út a hagyományos magasságmérőtől a csuklón hordozható GPS-ig, ez vitathatatlan. Ami azonban néhány éve még elképzelhetetlen volt, az mára valósággá vált. »
A Matsushita Electric Industrial Co. Ltd. legismertebb márkája, a Panasonic, világszerte élen jár a széleskörű fogyasztói, üzleti és ipari szükségleteket kielégítő elektronikus termékek fejlesztésében és gyártásában.  »
A Panasonic bemutatja DVD-kamkorder sorozatának új tagjait, amelyek a DVD rögzítési médiumok széles skáláját támogatják. A VDR-D310 3CCD-s kamerarendszert tartalmaz, amely már nagyfokú elismertséget szerzett professzionális közvetítési berendezések elemeként, továbbá fel van szerelve a Panasonic egyedülálló optikai képstabilizátorával (O.I.S.) és kiváló képminőséget nyújtó Leica Dicomar objektívvel.  »
Újdonságok
A leginkább Panasonic márkaneve révén ismert Matsushita Electric Industrial Co. Ltd. világszerte élen jár a széleskörű fogyasztói, üzleti és ipari szükségleteket kielégítő elektronikus termékek fejlesztésében és gyártásában. »
Újdonságok
Szakadó esőben zsákokkal felpakolva botorkálunk valahol a budai hegyek között. Az utat már rég elveszítettük, az esti szürkületben esélytelen, hogy rátaláljunk a kijelölt turistaútvonalra.  »