Főoldal  »  Programok  »  8. Underworld Kupa: föld alatti bringaverseny augusztus 12-én

8. Underworld Kupa: föld alatti bringaverseny augusztus 12-én

Eddig 0 hozzászólás
Időpont: 2017. augusztus 12.
Helyszín: Budapest
Augusztus 12-én nyolcadik alkalommal veszik birtokba a hegyibringások a Kőbánya alatti alagútrendszert, hogy a MOFÉM Underworld Kupa alkalmával megküzdjenek egymással, önmagukkal és a különleges körülményekkel.
Nem elég, hogy a nappali világosságból a koromsötétbe kell behajtani, nem elég, hogy a nyári forróság és az őszi hűvös minden körben váltogatja egymást, nem elég, hogy szűkösek és csúszósak a járatok, még a tolakodás is hatalmas a dobogós helyekért, ráadásul – a viszonylag rövid körpályának köszönhetően – a lekörözések is nagy figyelmet igényelnek minden résztvevőtől.

Underworld Kupa: újra föld alatti bringaverseny Kőbányán!

A kőbányai pincerendszert, amelynek története egészen 1244-ig nyúlik vissza, már nem kell bemutatni a bringásoknak, hiszen 2010 óta minden évben összecsapnak az Underworld Kupa keretei között, amely a Maglódi úton található Merkapt Maraton Sportközpontban kerül megrendezésre. A járatok áteresztőképessége miatt az indulói létszám korlátozott, futamonként 70 fő vehet részt.A kedvezményes előnevezésre 2017. július 31-ig van lehetőség – tehát még hétfőig van mód 4000 Ft-ért nevezni. Augusztus 1-9. között, valamint a helyszínen 5000 Ft a nevezés. Nevezni a rendezvény honlapján a www.underworldkupa.hu címen lehet. Napi aktualitások pedig az Underworld Kupa Facebook esemény oldalántalálhatók!
Nevezek →
Olimpiai Ötpróba
A MOFÉM Underworld Kupa része az Olimpia Ötpróba eseménysorozatnak, ahol az egyes versenyeken a különböző távok teljesítésért pontok járnak, amik az egész program ideje alatt, egészen a 2020-as Olimpiáig gyűjthetők és ingyenes Adidas ajándékokra válthatók. Az Underworld Kupán minimum 10 kört teljesítő versenyzők 2 pontot zsebelhetnek be.
A pontok gyűjtéséhez egy gyors, egyszeri regisztráció szükséges, amelyről további információk az eseménysorozat honlapján, a www.olimpiaiotproba.hu oldalon találhatók.


Facebook oldal: https://www.facebook.com/underworldkupa


Címkék: