Szórakozás
Banff Hegyifilm Fesztivál 2018.
Az év legjobb hegyifilmjei a budapesti Corvin Moziban 2018. április 11-12-13.
 »
Amikor a világméretű recesszió mélysége és befejeződésének időpontja még mindig bizonytalan, egy biztos dolog azért van, ami feledteti a pesszimista hangulatot.  »
A Sziget-fesztivál utolsó napjára megtöltötték a szervezők a Nagyszínpadot majdnem híres, hirhedt és sztárnak számító külföldi indie-zenekarokkal. Az olykor botrányos Babyshambles koncertjéről külön számoltunk be. A befutóban levő angol The Wombats-ról, és a már-már sztárzenekarnak számító - magukat annak is hivő - amerikai The Killers produkciójáról pedig most olvashattok. »
Két nappal rövidebb lesz az idei Sziget Fesztivál, viszont a megmaradó ötön változatlan jegyárakkal, és még több fellépővel várják a nagyérdeműt. Nézzük, mit várhatunk, mit láthatunk idén. »
Skizofrén időutazásra mentem tegnap. Egyfelől gyerekkorom kedvenc bandáját voltam megnézni a Sziget nagyszínpadán, másfelől egy stadionnyi ördögvillázó tini között kellett úgy éreznem magam, mint egy döbbent apuka, akinek fogalma sincs róla, mitől buzdultak be a kócosok. A nyakam viszont fáj, gondolom, rázhattam a fejem, mint egy idióta. »
1993 óta a Sziget a változatos szórakozás szimbóluma. Idén augusztus 11-én a Magyar Dal Napjával, augusztus 12-én egy nulladik napi Iron Maiden koncerttel és 13-18-ig pedig a megszokott változatossággal, 60 helyszínen napi 200 programmal várja a látogatókat. »
Az R.E.M a minap hozta nyilvánosságra európai fesztiválfellépéseit. A Sziget szervezői örömmel jelentik be, hogy a zenekar elfogadta a fesztivál meghívását. »
 
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14