Utazási tippek
Hungary Card 2018: utazz féláron vonattal és busszal egész évben!
A Hungary Card Plus csomaggal például 4-szer utazhatsz féláron és 8-szor kapsz 33% kedvezményt vonatjegyedre.  »
Nagyon sok helyes válasz érkezett a Hungary Card 2018 játékunkra. Köszönjük minden beküldőnek a helyes megfejtéseket és gratulálunk a nyerteseknek! Aki nem nyert, ne csüggedjen, mert hamarosan itt a 2. forduló! »
2013-ban mutatta be a Nike a kifejezetten támadóknak készült fejlesztését, a Hypervenom futballcipőt. A stoplist azóta is olyan játékosok viselik, mint Neymar Jr. Vagy Wayne Rooney, akik az elmúlt két évben rengeteg gólt rúgtak az új cipőben.  »
Az egészséges életmód megőrzésére kifejlesztett prémium S Health 4.0 alkalmazásnak köszönhetően még fittebbek lehetünk!  »
Egy legendás cipő és egy korlátozott darabszámban készülő Nike Pro nadrág »
Bemutatjuk a legújabb vízbiztos okostelefont. »
Az LG többszörös díjnyertes okostelefonja, az idén júliusban Magyarországon is debütált G3 számos hasznos funkcióval segíti tulajdonosa életét.  »
Az LG hazánkban is bemutatta legújabb csúcskategóriás okostelefonját, az LG G3-at, amely az első világszerte elérhető telefon QHD felbontású kijelzővel, illetve ugyancsak az első olyan okostelefon, amelynek kamerájába lézeres autófókusz rendszer került. Július 4-től hazánkban is kapható lesz »
Újdonságok
l A Hungarikumok Gyűjteménye hét új taggal bővült, amelynek köszönhetően már 41 hungarikummal büszkélkedhetünk. »
A Helly Hansen idén tavasszal bemutatja első futócipőjét, a könnyű és modern Nible R2-t teljesen új konstrukcióval, új cross traing cipőt a konditermes edzésekhez, valamint megnézheted a legújabb vászoncipőket és vitorláscipőket is.
 »
A Dunakanyar a fővárosból könnyen, gyorsan megközelíthető kerékpárral. Az atlasz ábrázolja a Dunakanyar, Szentendrei-sziget, Börzsöny, Visegrádi-hegység, Pilis, Budai-hegység területét 25 túraajánlattal. »
Játssz velünk idén is és nyerj egy Hungary Cardot! 3 darab Hungary Card Plus csomag talál gazdára azok között, akik a játék kérdéseire helyesen válaszolnak.  »
Kelet-Stájerország és a Thermenland régió új, GenussCard nevű vendégkártyája, mely ingyenes belépést nyújt a környék és a vidék több mint 120 nevezetességéhez. »
Hungary Carddal sok pénzt takaríthatsz meg az utazások során. A Hungary Card Plus csomaggal például négyszer utazhatsz féláron és 8-szor kapsz 33% kedvezményt vonatjegyedre. Nézzük, hol használhatjuk, milyen kedvezményeket kapunk.  »
2014. november 28-án pénteken minden Garmin készülék és kiegészítő kedvezményes áron vásárolható meg Visegrádi utcai üzletben. »
KATSCHBERG SÍSZEZONNYITÓ PLUS, 4 éjszaka / 166 eurótól -
ENYHE TÉL LAVANTTALBAN, 5 éjszaka / reggeli 205 eurótól
MAGASSÁGI MÁMOR CSOMAG - 4 éjszaka / félpanzió 349 eurótól
HÉTKÖZI LESIKLÓCSOMAG, 4 éjszaka 170 eurótól
SÍÉLVEZET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK - 3 éjszaka / félpanzió 649 eurótól
Családi sícsomag Katschberg - 3 éjszaka / teljes ellátás Falkensteiner Hotel »
2015 a terepfutás éve lesz - ezt már több évben is el lehetett mondani, de évről évre egyre nagyobb lendülettel újulnak meg a kollekciók, jönnek az újítások. Szétnéztünk a nagyvilágban mi várható, milyen trendek próbálnak uralkodni a nemzetközi terepfutó életben. »
Elkészült a nagysikerű Nike reklámsorozat harmadik része: a brazíliai focitornára készült trilógia utolsó, „Last Game” című filmjének főszereplői Cristiano Ronaldo, Neymar Jr., Zlatan Ibrahimovic és Wayne Rooney.  »
Az LG Electronics bemutatta várva várt G3 okostelefonját, a vállalat nagy sikert aratott LG G2-esének utódját. A világszerte hat nagyvárosban — Londonban, New Yorkban, San Franciscóban, Szöulban és Isztambulban — megrendezett sajtóesemények egyértelmű üzenete, hogy az LG G3 egy globális okostelefon globális vásárlók számára. »
Újra, aktualizálva megjelent a népszerű útikönyv, amelynek segítségével végigtekerhetünk a Duna menti kerékpárút németországi szakaszán. »
Legújabb túraútvonalak, kerékpárutak Ausztriában, hamarosan indul a MOL BuBi, a budapesti közbringarendszer, RedDot design díj nyertes a Helly Hansen. Ezekről is olvashatsz a legfrissebb hírlevelünkben. »