A legtöbb olaszországi autópályán minden gépjárműnek útdíjat kell fizetnie.. A következőkben felsoroljuk a leggyakoribb útvonalakat és közzétesszük a 2018-os évi útdíjakat. »
Ausztriában matricás rendszer van érvényben, a 10 napos matrica ára 9,00 EUR. A matricát, mely a hazai benzinkutakon is megvásárolható. a szélvédőre kell ragasztani. Idén már lehet online is vásárolni matricát. »
Európai autópályák információ: autópályadíj, autópálya matrica, autópálya térkép és webkamera, benzin és dízel árak, maximális megengedett sebesség. (Folyamatosan frissítve) »
A bécsi adventi és karácsonyi vásárok már várják a látogatókat a város legszebb terein. Programok és helyszínek Bécsben 2016-ban>> »
SKI-SPECIALS: 7 éjszaka reggelivel egy panzióban 6 napos Ski amadé síbérlettel
€ 488,– (személyenként, kétágyas szobában). »
Kreischberg Week ajánlatcsomag, téli kalandok kezdőknek és profiknak a Kreischberg 40 kilométernyi, széles és tökéletesen karbantartott sípályáján.
 »
HÚSVÉTI CSALÁDI AKCIÓ: 7 éjszaka apartmanban 6 napos Ski amadé síbérlettel,
€ 1.249,– 2 felnőttnek és 2 gyermeknek »
Horvátország hosszú és kiváló minőségő autópályákkal rendelkezik. A hovát autópályák díjkötelesek, a fizetőkapuknál tudunk jegyet kérni, amelyet kihajtáskor vagy szakaszhatárokon tudunk kifizetni.  »
Graz nem egy rohanó város. Ahhoz a történelmi városmag egész egyszerűen túl kicsi. De egy ilyen gyönyörű város nem is azért van, hogy rohamtempóban átfussunk rajta. (*) »
A Salzburg Card kártya megnyitja Salzburg kapuit a látogatók előtt: többek között ingyenes belépést biztosít valamennyi salzburgi múzeumba, ingyenes utazást a Festungsbahn és az Untersbergbahn felvonókon, a Salzach folyón járó hajón, valamint az összes tömegközlekedési eszközön. »
Makedónia hegyei között - Túrák Nagy Sándor birodalmában »
Trekking túrák dél-spanyol Nemzeti Parkokban  »
Autópálya matrica árak 2015:
10 napos matrica 2975 Ft
1 havi matrica 4780 Ft
1 éves matrica 42.980 Ft
1 éves megyei autópálya-matrica 5000 Ft »
2015. március 24.– április 8. között immáron 8-adik alkalommal szervezünk szörftábort Balin, az Istenek szigetén, melyet az ott található több ezer kisebb és nagyobb szentély és templom miatt hívnak így.  »
Autópálya matrica árak 2018-ban nem változtak, a 10 napos matrica 2975 Ft,
1 havi matrica 4780 Ft, az éves országos matrica 42.980 Ft, az éves megyei autópálya-matrica 5000 Ft-ba kerül. »
A Hungary Card Plus csomaggal például 4-szer utazhatsz féláron és 8-szor kapsz 33% kedvezményt vonatjegyedre.  »
Autópálya matrica árak 2017-ben nem változtak, a 10 napos matrica 2975 Ft,
1 havi matrica 4780 Ft, az éves országos matrica 42.980 Ft, az éves megyei autópálya-matrica 5000 Ft-ba kerül. »
Srí Lanka partjai ránk várnak! Indulásra kész SUPok - túrák, jóga, felfedezés és pihenés! »
Kreischberg Week ajánlatcsomag, téli kalandok kezdőknek és profiknak a Kreischberg 40 kilométernyi, széles és tökéletesen karbantartott sípályáján.
 »
Stájerországban a sípályákon és azokon kívül is számtalan kaland és felfedeznivaló akad – a sport, a szórakozás és a különleges élmények garantáltak!
 »
Három éjszaka Lackenhofban (Ötscher) vagy Göstlingben (Hochkar) /
háromnapos Ötscher-Hochkar síbérlet / kölcsönszánkó. Síelés a napon 168,- eurótól. »
Dél-Burgenlandban könnyű a hátunk mögött hagyni a hétköznapokat.
Esténként egy borozóban ücsörögve kóstolhatjuk meg a helyi vörösborokat, egy rusztikus fatányéros uzsonna vagy egy ízletes kóstolómenü kíséretében.(*) »
Aktív üdülés ajánlat: 6 éjszaka reggelivel a kiválasztott kategóriában, továbbá: vezetett túrázás, Region Villach Card üdülési naponként akár 5 élményprogrammal, vezetett kerékpártúrák busztranszferrel együtt,
idegenvezetés Villach óvárosában, kikapcsolódás a kalandparkban, íjászat vagy kenuzás közben, tematikus túrák (gyógynövények, egészség, természeti élmények stb.), és számos további programpont. »
Barangolások Kappadókia völgyeiben és hegyein. Furcsa alakú "Tündérkémények", a Göreme Nemzeti Park, a sziklatemplomok, Kaymakli és Derinkuyu föld alatti városai, a Zelve-völgy, Avanos(edények), az Uchisar sziklaerőd és az Ihlara-völgy. »
Trekking túrák a Paklenica Nemzeti Parkban »
1 napos hótalpas túra csúcshódítással az Alacsony-Tátrában »
Autópálya matrica árak 2015
10 napos matrica 2975 Ft
1 havi matrica 4780 Ft
1 éves matrica 42.980 Ft
1 éves megyei autópálya-matrica 5000 Ft »
4 éjszaka félpanziós ellátással és síbérlettel 369 eurótól. Az Olympia SkiWorld Pass síbérlet érvényes mind a 9 síterepre. 9 síterep, 90 felvonó és sílift, 300 kilométernyi sípálya. »