Utazási tippek
Hungary Card 2018: utazz féláron vonattal és busszal egész évben!
A Hungary Card Plus csomaggal például 4-szer utazhatsz féláron és 8-szor kapsz 33% kedvezményt vonatjegyedre.  »
HÉTKÖZI LESIKLÓCSOMAG, 4 éjszaka 170 eurótól, 2015.01.11. - 2015.01.24. »
Néhány évvel ezelőtt a síszezon egész egyszerűen Ausztriában mindenhol december 21-én vette kezdetét. Viszont most már Ausztria különböző sírégióiban és síparadicsomaiban a legkülönbözőbb időpontokban vágnak bele az aktuális síszezonba.  »
Karácsonyfadíszek és gyertyák, játékok és kézműves tárgyak, puncs és sütemények: a bécsi adventi és karácsonyi vásárok nagyszerű ráhangolódást jelentenek a szeretet ünnepére.  »
Egy-egy autós európai vakáció előtt számos dolgot át kell gondolnunk. Ebben szeretnénk most segíteni az idei nyári szezon előtt. Legújabb infografikánkban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a tagállamok szabályozásairól – külföldi nyaralás előtt kötelező! :-)
 »
Hol és hogyan igényeljük az EU kártyát? Hol fogadják el az EU kártyát Észtországban, hová fordulhatunk vészhelyzet esetén, mennyibe kerül a kórházi, fogorvosi és egyéb ellátás? »
Hol és hogyan igényeljük az EU kártyát? Hol fogadják el az EU kártyát Szlovákiában, hová fordulhatunk vészhelyzet esetén, mennyibe kerül a kórházi, fogorvosi és egyéb ellátás? »
Egészség
Hol és hogyan igényeljük az EU kártyát? Hol fogadják el az EU kártyát Svájcban, hová fordulhatunk vészhelyzet esetén, mennyibe kerül a kórházi, fogorvosi és egyéb ellátás? »
Hol és hogyan igényeljük az EU kártyát? Hol fogadják el az EU kártyát Romániában, hová fordulhatunk vészhelyzet esetén, mennyibe kerül a kórházi, fogorvosi és egyéb ellátás? »
Hol és hogyan igényeljük az EU kártyát? Hol fogadják el az EU kártyát Olaszországban, hová fordulhatunk vészhelyzet esetén, mennyibe kerül a kórházi, fogorvosi és egyéb ellátás? »
Hol és hogyan igényeljük az EU kártyát? Hol fogadják el az EU kártyát Norvégiá ban, hová fordulhatunk vészhelyzet esetén, mennyibe kerül a kórházi, fogorvosi és egyéb ellátás? »
Karácsonyi és adventi programok és helyszínek ITT.>> »
Kiemelkedő operaénekesek a koncertházban, a musicalvilág sztárjai a bécsi Stadthalléban, koncertek, kórus- és trombitadallamok a legszebb templomokban: így hangzik az adventi időszak Bécsben.  »
 »
Ha nyaralni megyünk, érdemes kiváltanunk az EU kártyát, mivel így az ott tartózkodásunk idején az orvosilag szükségessé váló szolgáltatásokat az adott ország biztosítottjainak megfelelő feltételekkel vehetjük igénybe. Hol és hogyan igényeljük az EU kártyát? »
Hol és hogyan igényeljük az EU kártyát? Hol fogadják el az EU kártyát Szlovéniában, hová fordulhatunk vészhelyzet esetén, mennyibe kerül a kórházi, fogorvosi és egyéb ellátás? »
Hol és hogyan igényeljük az EU kártyát? Hol fogadják el az EU kártyát Svédországban, hová fordulhatunk vészhelyzet esetén, mennyibe kerül a kórházi, fogorvosi és egyéb ellátás? »
Hol és hogyan igényeljük az EU kártyát? Hol fogadják el az EU kártyát Spanyolországban, hová fordulhatunk vészhelyzet esetén, mennyibe kerül a kórházi, fogorvosi és egyéb ellátás? »
Hol és hogyan igényeljük az EU kártyát? Hol fogadják el az EU kártyát Portugáliában, hová fordulhatunk vészhelyzet esetén, mennyibe kerül a kórházi, fogorvosi és egyéb ellátás? »
Hol és hogyan igényeljük az EU kártyát? Hol fogadják el az EU kártyát Németországban, hová fordulhatunk vészhelyzet esetén, mennyibe kerül a kórházi, fogorvosi és egyéb ellátás? »
Hol és hogyan igényeljük az EU kártyát? Hol fogadják el az EU kártyát Máltán, hová fordulhatunk vészhelyzet esetén, mennyibe kerül a kórházi, fogorvosi és egyéb ellátás? »