Wakeboard
Strand, wakeboard és búvárközpont a Lupa tavon
Az ország egyetlen profi, 6 oszlopos pályájával, valamint három további pályával Közép-Európa legnagyobb wakeboard központja épül a Lupa tavon. Akiknek pedig a víz alatti világ von...  »
Gyöngyös és Eger között félúton található ugyanis Kál apró városa, mely a nem is annyira apró bányataváról híres, a wakeboard világában járatosak számára legalábbis biztosan »
Három éve nyílt meg a főváros első wakeboardpályája, a Varga's wakeboard- és vízisípálya, mely az óbudai Hajógyári-Sziget öblében immáron a hét minden napján várja a sportág szerelmeseit »
A sportág krémje - Budapesttõl nem messze, Dunaharasztin található az ország talán legismertebb pályája, mely ezzel együtt hazánk legkeletibb fekvésû kötélvontatású wakeboardpályája is.  »
Szeptember 10-én egy szabadstílusú sportfesztiválra kerül sor Szolnokon. A Gulyásnapok keretein belül a gördeszkázás, BMX, wakeboard és break szerelmesei adnak találkát egymásnak a Tisza partján. Infók itt. »
A július 23-án, Ikrényben megrendezett Fundango Wakeboard Magyar Bajnokságon a hazai pályán versenyző Ékes Csaba megvédte tavaly megszerzett elsőségét nagy riválisaival szemben.  »
2005. július 23-án a győri pályán rendezik az idei wakeboard országos bajnokságot. A verseny, a duisburgi világjátékok után, az utolsó komolyabb megmérettetés lesz az augusztusi dunaharaszti kábeles világbajnokság előtt. »
A Tisza-tó partján működik immár 16 éve a Riviéra vízisportszer-kölcsönző, ahol a különböző eszközök bérbeadása mellett vízisíoktatást és wakeboardvontatást is vállalnak, azonban kizárólag motorcsónakkal, ugyanis kiépített kötélpálya nincs a Tisza-tavon.  »
Maradjunk egy darabig még a Dunánál ,és látogassunk el a Dunavarsány külterületén, a fővárostól félórányira található Ski World Vízisí és Szabadidő Központba, mely idén ünnepli fennállásának 6. évfordulóját.  »
A Siófok közelében, Szabadi-Sóstón mûködõ pálya - ki hinné - már tíz éve mûködik. Különlegessége pedig, hogy, hazánkban - egyedülálló módon, alaprajza nem a szabványos négyzet alakú, hanem ötszög formájú. »
Augusztus első hétvégéjén végre nem kell sokat utazni vagy a tévé előtt gubbasztani, hogy egy extrémsport világbajnokságát láthassuk. A wakeboard legjobbjai Dunaharasztiba gyűlnek a 3. kábelpályás vb-re. Részletek itt. »
Nem jött ki sajnos a lépés a magyar wakeboardosok számára a duisburgi Világjátékokon: noha versenyzőink többsége meggyőző teljesítménnyel jutott be a közép- és nagydöntőkbe, ott már nem sikerült megismételni a korábbi jó teljesítményt. Wakeboardosaink így érem nélkül térnek haza Németországból. »