Szórakozás
2018. Június 17-20: OutDoor Show, Friedrichshafen
Idén június 17-20. között kerül megrendezésre az OutDoor Nemzetközi Vásár Friedrichshafenben. 40 országból több mint 950 kiállító érkezik a vásárra.  »
Nassfeld Karintia legnagyobb síterepe, Ausztria tíz legkedveltebb síterepének egyike. 110 km-es sípályarendszerével, decembertől egészen április végéig 100%-os hóbiztossággal, egyedülálló adottságokkal és kedvezményekkel várja a magyar síelőket. »
Burgenlandban, Lutzmannsburgban a magyar-osztrák határnál található a Sonnentherme fürdő, Európa vezető baba- és gyermektermálfürdője. Ausztria TOP 10 fürdői között számon tartott létesítmény nemrégiben megújult, így már 5 új csúszdával várja látogatóit több mint 800 méternyi csúszdával.
 »
Fedezze fel Stájerországot! Ez Stájerország idei mottója, amely arra buzdítja az érdeklődőket, hogy ismerjék meg testközelből Ausztria zöld szívének változatos tájegységeit és sokszínű turisztikai kínálatát.  »
Millstatti-tó, Karintia gyöngyszeme. Nagyszerű állapotú és tökéletesen karbantartott sípályák várják a napfényes síelés szerelmeseit a Millstatti-tó környékén található 31 síterepen. »
Az egész család remekül szórakozik, mégsem ürül ki teljesen a pénztárca? Az ingyen síelés, az 1 eurós gyermeksí kölcsönzés és számtalan vonzó ajánlat vár Karintia síterepein. »
Az idén is alig vártuk december 4-ét, hogy elkezdődjön végre az osztrák síszezon! A hó már hetekkel korábban megérkezett, így ideális hóviszonyok köszöntötték a hozzánk hasonlóan lelkes síelőket.  »
A muraui Zirbitzkogelnél az 1000-1500 m hosszú pályáknál idéntől már felvonó is várja a családokat. »
Több tízmilliós beruházás, 20 hektárral megnövelt pályaterület, a legmodernebb szabványnak megfelelő új 6-os sífelvonó, hóberendezések kiépítése. »
SKI-SPECIALS: 7 éjszaka reggelivel egy panzióban 6 napos Ski amadé síbérlettel
€ 488,– (személyenként, kétágyas szobában). »
Kreischberg Week ajánlatcsomag, téli kalandok kezdőknek és profiknak a Kreischberg 40 kilométernyi, széles és tökéletesen karbantartott sípályáján.
 »
A bécsi adventi és karácsonyi vásárok már várják a látogatókat a város legszebb terein. Programok és helyszínek Bécsben 2016-ban>> »
A napsütötte tartomány igazán vonzó célpont azok számára, akik szabadidejüket a természetben és aktív, egészséges mozgással szeretnék eltölteni.  »
Tavaly újabb kerékpárúttal bővült a stájer kerékpáros kínálat: a „Weinland Steiermark Radtour”, vagyis a Stájer Borvidék Kerékpártúra 399 kilométer hosszan, összesen 8 szakaszon át kanyarog – jól kitáblázott tartományi és körzeti kerékpárutakon – a tartomány szlovén határhoz közeli keleti és déli részein. »
Nassfelden esett egész Ausztriában a legtöbb friss hó: jelenleg 230 cm tökéletes hó van a síterepen »
Fedezze fel idén Nassfeldet, Karintia legnagyobb hóbiztos síterepét! Síeljen Nassfelden szállással és síbérlettel együtt csupán 12 900 Ft áron! 5 legjobb ajánlatot itt találja. »
Öblarni krampuszjáték, hagyományőrző Mikulás játékok Bad Mitterndorfban,
farsangi felvonulás Murtalban és további különleges programok Ausztriában. »
Idén, mint minden évben, újra együtt szilveszterezünk Tirolban a szokásos helyünkön, a Mountain Beachen. Ausztria e részén igen sok kisebb-nagyobb sípálya helyezkedik el, sőt Ausztria legnagyobb összefüggő síterepe is itt található a maga 270 km-es pályahosszával. »
A sísisak kötelezővé tételét az egyes tartományok csak külön-külön rendelhetik el. Az osztrák Gazdasági, Család- és Ifjúságügyi Minisztérium tájékoztatója a sísisak használatára vonatkozóan.  »
Kreischberg Week ajánlatcsomag, téli kalandok kezdőknek és profiknak a Kreischberg 40 kilométernyi, széles és tökéletesen karbantartott sípályáján.
 »
Stájerországban a sípályákon és azokon kívül is számtalan kaland és felfedeznivaló akad – a sport, a szórakozás és a különleges élmények garantáltak!
 »