Szórakozás
2018. Június 17-20: OutDoor Show, Friedrichshafen
Idén június 17-20. között kerül megrendezésre az OutDoor Nemzetközi Vásár Friedrichshafenben. 40 országból több mint 950 kiállító érkezik a vásárra.  »
HÚSVÉTI CSALÁDI AKCIÓ: 7 éjszaka apartmanban 6 napos Ski amadé síbérlettel,
€ 1.249,– 2 felnőttnek és 2 gyermeknek »
Három éjszaka Lackenhofban (Ötscher) vagy Göstlingben (Hochkar) /
háromnapos Ötscher-Hochkar síbérlet / kölcsönszánkó. Síelés a napon 168,- eurótól. »
A téli sportot űzők ritkán részesülnek ilyen királyi bánásmódban. Aki az idei télen Bad Kleinkirchheimben részt vesz egy hótalpas kiránduláson, azt különleges kulináris élmények várják a célban. »
Az egész család remekül szórakozik, mégsem ürül ki teljesen a pénztárca? Az ingyen síelés, az 1 eurós gyermeksí kölcsönzés és számtalan vonzó ajánlat miatt a karintiai téli üdülés Nassfelden, Kötschach-Mauthen-ben, Weissbriach-ban és a Weissensee-nél igen jutányos áron érhető el, beleértve a szabadságérzetet és a szuper élményeket. »
Kerékpárutak, válogatott hegymászó túrák, kellemes családi-, és alpesi kirándulások várják a Mura völgybe látogatókat.  »
Dél-Burgenlandban könnyű a hátunk mögött hagyni a hétköznapokat.
Esténként egy borozóban ücsörögve kóstolhatjuk meg a helyi vörösborokat, egy rusztikus fatányéros uzsonna vagy egy ízletes kóstolómenü kíséretében.(*) »
Aktív üdülés ajánlat: 6 éjszaka reggelivel a kiválasztott kategóriában, továbbá: vezetett túrázás, Region Villach Card üdülési naponként akár 5 élményprogrammal, vezetett kerékpártúrák busztranszferrel együtt,
idegenvezetés Villach óvárosában, kikapcsolódás a kalandparkban, íjászat vagy kenuzás közben, tematikus túrák (gyógynövények, egészség, természeti élmények stb.), és számos további programpont. »
Hike & City ajánlatcsomag tartalma: 3 éjszaka reggelivel, hegy- és völgymenet az innsbrucki Nordkette felvonóval, minden nap vezetett hegyi túrák az Innsbruck Alpesi Iskola (ASI) túravezetőivel, hegyi felszerelések kölcsönzése (túracipő, hátizsák), túrabusz, túrakönyv és túrajelvény. »
Nassfelden egyedülálló mennyiségű, 125 cm hó van - ezzel Nassfeld lett Karintia egyik leghóbiztosabb síterepe. »
Neuberger György lett a leggyorsabb magyar Nassfelden, a világ leghosszabb síversenyén, ami a Guinness Rekordok Könyvébe is bejegyzést nyert. »
Az izgalmas tervezésű KärntenTherme Warmbad-Villachban felejthetetlen vizes kalandokban lehet részünk. Itt úgy hívják ezt, hogy „Elevenség, Vidámság & Spa“, körbevéve egyedülálló építészeti megoldásokkal.  »
Ausztria blog
A Weissensee-nél síelni annyi, mint élvezettel lesiklani egy családbarát pályán. Igazán jó tipp kisgyerekes családoknak és azoknak, akik szeretik egy kicsi, nyugodt síterep hangulatát. »
Az alábbiakban összeraktuk azokat az akciós családi sícsomagokat, ingyenes síelési ajánlatokat, amelyek a síterepek, szálláshelyek kínálnak az idei szezonban Karintiában. Ajánlatainkat folyamatosan frissítjük. »
Rengeteg kultúra találkozik Ausztria különböző részein, mellyel sok-sok apró részletben tapasztalhat meg az idelátogató.  »
A Zöld-tó (Grüner See), melyet Ausztria legszebb helyének választottak – csak egyike a felső-stájerországi gyöngyszemeknek. Az idei nyár a régió hangulatos helyeinek felfedezésére hív.  »
Graz nem egy rohanó város. Ahhoz a történelmi városmag egész egyszerűen túl kicsi. De egy ilyen gyönyörű város nem is azért van, hogy rohamtempóban átfussunk rajta. (*) »
A Salzburg Card kártya megnyitja Salzburg kapuit a látogatók előtt: többek között ingyenes belépést biztosít valamennyi salzburgi múzeumba, ingyenes utazást a Festungsbahn és az Untersbergbahn felvonókon, a Salzach folyón járó hajón, valamint az összes tömegközlekedési eszközön. »
Kelet-Stájerország és a Thermenland régió új, GenussCard nevű vendégkártyája, mely ingyenes belépést nyújt a környék és a vidék több mint 120 nevezetességéhez. »
Nassfeld ismételten egy komoly kitüntetésnek örvendhet: a Snow-online.de Nassfeldet a 10 legjobb síterep közé választotta! »
Nassfelden egyedülálló mennyiségű, 125 cm hó van - ezzel Nassfeld lett Karintia egyik leghóbiztosabb síterepe. »