Egészség
2018. november 25: Eisberg Fitbalance
A Papp László Sportaréna ad otthont 2018. november 25-én az Eisberg Fitbalance Fesztiválnak, ahol 20 színpadon közel 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak órákat! Programok ITT!  »
Legújabb heti sorozatunkban a budapesti edzőtermeket vesszük sorra: egész pontosan azokat, ahová érvényes az All You Can Move XL-es kártyája. Ezúttal a Gilda Max Flórián edzőtermet teszteltük.
 »
Izgalmasak és trendteremtők: az újfajta tekerős, zenés teremedzések egy dologban mindenképp egyeznek: aki tartja az edző diktálta ütemet, arról az egyórás edzés végén patakokban fog folyni az izzadság...  »
Mit kapunk, ha összekeverjük a focit és a squasht? Egy igazi zsírpárna-gyilkost, amivel nemcsak brutálisan égetheted a kalóriákat, de végre szűk baráti körben, akár a legjobb barátnőiddel élvezhetitek a labdajátékot – bemutatjuk a Jorkyball-t!  »
Városi kerékpár
Tanácsok, tudnivalók a MOL Bubi használatához »
A budapestiek 97 százaléka, a vidékiek 86 százaléka ismeri a tavaly ősszel elindult fővárosi közbringarendszert, a MOL Bubit. A megkérdezettek háromnegyede kifejezetten örült a közbringarendszernek, amely színesebbé teszi a kerékpáros kultúrát.  »
Intenzív, élvezetes, lendületes sport, amihez lelkesedésre, ütőre, labdára és egy „játszótársra” van szükségünk, aztán irány a squash-terem!  »
Az van a tükörben, akit ott látni szeretnénk? Vagy évek óta csak szajkózzuk és fogadkozunk, hogy holnaptól, hétfőtől, januártól új élet kezdődik? Kezdődjön el ma! »
Mostantól minden eddiginél könnyebb és szórakoztatóbb a Nike+ nemzetközi közösségéhez csatlakozni.
 »
A Syma rendezvény és kongresszusi központban ma kiderült, hogy miért is jogos az elnevezés, az ország legfittebb napja. Egyedülálló rendezvénynek tartják a résztvevők, az oktatók és a szervezők is a 9. DECATHLON FittArenát.  »
A „www.snow-online.de” online portál a Wildkogel síterepet választotta a legmagasabb színvonalú családi síterepnek, amely ráadásul egyedülállóan jó ár-szolgáltatás arányt is kínál.  »
Reggel leülünk, délutánig fel sem állunk, maximum egy-egy kávé- vagy ebédszünet, értekezlet erejéig. Ha azt hinnénk, ezt nem bosszulja meg a testünk, nagyon tévedünk. Gyógytornászokkal beszélgettünk, miért veszélyes mindez, és mit tehetünk ellene.  »
Ha eddig irigykedve néz­ted a klipekben azokat a táncoslányokat, akik szexi mozdulatokkal ri­szálják a csípőjüket, ráz­zák a feneküket, a pasik pedig a lábaik előtt he­vernek, nincs tovább mire várnod: már te is megtanulhatod a Twer­ket, vagyis a fenékrázós táncot!  »
Astanga jógaórák a margitszigeti Nagyréten minden vasárnap 11:00-től ingyenesen!  »
Vásárolhat 24 órás, 72 órás vagy hetijegyet. A rendszeres felhasználók számára javasoljuk a MOL Bubi Start, féléves vagy az éves MOL Bubi bérlet megvásárlását. »
Hatéves tervezőmunka eredménye. Madonna Hard Candy Fitness klubjaiban,
a Schwarzenegger nevével fémjelzett edzőtermekben és Putyin saját konditermében is csak ilyen gépek vannak. Ezeken edzenek a világbajnokok... ugye, hogy te is meg akarod ismerni az új kondiőrületet? »
Szórakoztató, ízületkímélő, intenzív és bárki elkezdheti: ez a speciális, rugós cipőben végezhető Kangoo Jumps! »
2015. február 21.-én bodyART, jóga és pilates fesztivál a Millenáris Parkban.
2 csarnok, 3 színpad és a legnevesebb hazai és nemzetközi oktatók várnak. »
A Stájer Termálvidék összesen hat termálfürdőjével ideális feltételeket kínál a pihentető kikapcsolódáshoz. 2015. január 16-tól március 22-ig között termálvíz heteket tartanak ezekben a termálfürdőkben. »
Az LG többszörös díjnyertes okostelefonja, az idén júliusban Magyarországon is debütált G3 számos hasznos funkcióval segíti tulajdonosa életét.  »
2015 a terepfutás éve lesz - ezt már több évben is el lehetett mondani, de évről évre egyre nagyobb lendülettel újulnak meg a kollekciók, jönnek az újítások. Szétnéztünk a nagyvilágban mi várható, milyen trendek próbálnak uralkodni a nemzetközi terepfutó életben. »