Hollywoodi producerek és Budapesten forgató amerikai színészek is megfordultak már a Neverland élménycsomópont VIP-szobájában, ahol még a hangszigetelés is úgy lett kiépítve, hogy semmilyen hang és zaj ne tudjon be- és kiszűrődni. A belépés csak VIP-kártyával engedélyezett, amihez egy szigorú titoktartási szerződést is alá kell írni.  »
Nicki Minaj koncert várhatóan másfél órás csúszással fog megkezdődni ma.  »
A Papp László Sportaréna ad otthont 2018. november 25-én az Eisberg Fitbalance Fesztiválnak, ahol 20 színpadon közel 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak órákat! Programok ITT!  »
Tommy Caldwell és Kevin Jorgeson úttörő tettet hajtott végre azzal, hogy szabadon megmászta a Dawn Wallt az El Capitanon.  »
A terepfutás 21 kilométeres távja, a FélmaratonMánia második őszi állomása is egyben.
 »
Július 14-én három nagy rendezvény, a 36. Lidl Balaton-átúszás, a Balaton-átevezés és az ezek útvonalát keresztező Volvo High Tech Regatta vitorlás verseny kerül megrendezésre. »
Idén júniusban hatodik alkalommal nyitja meg kapuit hazánk legnagyobb életmódfesztiválja, az Everness.  »
Megnyitott Budapest tengerpartja, a Lupa-tó, ami a tavaly óta elvégzett számos bővítéssel, újítással, szépítéssel immár Európa legvonzóbb tengerparti strandjaival is simán versenyre kelhet.  »
Baji Balázs, Cseh László, Gangl Edina, dr. Kiss Gergely, Mohamed Aida, hogy csak néhány nevet említsünk a nagyszerű sportolóink közül, akikkel találkozhatsz a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztón. A május 25–26-án megrendezett eseményen – ahol több mint 100 sportágat próbálhatsz ki –akár együtt is sportolhatsz olimpikonjainkkal! »
Mennyit gyalogolunk, hány tonna élelmiszert fogyasztunk el, hányszor ver a szívünk, mennyi időt töltünk a vécén? A BODY Kiállítás célja ehhez hasonló adatok megismertetése, a fantasztikus emberi test aprólékos bemutatása. »
Legendásan jó filmek a hegymászás nagymestereinek főszereplésével »
Milyen életmódot válasszunk ahhoz, hogy megőrizzük az egészségünket? Valóban le kell mondanunk minden "jóról" ahhoz, hogy elkerüljük a betegségeket?  »
Idén október 28. – november 1. között immár negyedik alkalommal rendezik meg Ausztria legnagyobb Halloween-eseménysorozatát. Ezúttal öt napon át tart ez az apróságoknak és nagyobbaknak egyaránt izgalmas rendezvény.
 »
Miből élnek, és hogy kerülnek az olimpiára az extrémsportolók? Ki edzi őket, és hogy nem törik össze magukat egy-egy felkészülés alatt? »
Közel 700 koncerttel 40 országban, több mint 2 millió eladott belépővel 'THE SHOW' az ABBA zenéjének újabb sikert hozott – most pedig a 'THE SHOW' az ABBA “People Need Love” című első kislemez kiadásának 45. évfordulóját ünneplik. Győrben március 25.-én, majd egy nappal később, március 26-án Budapesten lépnek fel. »
Február 25-én Nicki Minaj koncertje előtt a magyar ZÄVODI és a magyar származású amerikai MARDOLL énekel majd a Papp László Budapest Sportarénában. A minden idők egyik legbefolyásosabb rapper nőjének tartott Nicki Minaj most először lép majd fel nálunk. »
November 15-16-án a Reel Rock Film Tour elhozza nekünk a mozivászonra a sportág legnagyobbjait és az év legjobb sziklamászó történeteit. Ezeket a filmeket azért is szeretjük, mert egyszerre szólnak a kisbuszban élő, dirtbag mászókhoz és a karosszék-alpinistákhoz. »
Idén október 20-án újra megrendezésre kerül a DECATHLON FittAréna. Tartsatok velünk az év legfittebb napján! »
Lidl Balaton-átúszást ismét elhalasztották,a Révfülöp és Balatonboglár közötti átúszás tervezett új időpontja július 14. »
Tölts 5 napot a Balatonnál a tudatosság, a nyitott gondolkodás, az egészséges életmód, a mozgás, a zene és valódi kikapcsolódás szellemében.  »
Idén június 17-20. között kerül megrendezésre az OutDoor Nemzetközi Vásár Friedrichshafenben. 40 országból több mint 950 kiállító érkezik a vásárra.  »
Egy hónapon át, hétvégente, ismét a gyerekeké a Hajógyári-sziget: ezúttal a legkisebbek arcára csalja a legnagyobb mosolyt a Generali Gyerek Sziget. Június 2. és 24. között egy sereg ingyenes koncerttel, előadással, cirkuszos mutatvánnyal, kézműves foglalkozással, spotprogrammal, állatsimogatóval várják a gyerekeket minden szombaton és vasárnap! »
A szervezők és rendőrök szerint 25000-en voltak a vasárnapi I bike Budapest bringás felvonuláson, 10 kilométeren kígyózott a menet.  »
A Harlem Globetrotters kosárlabdacirkusza 2018-ban izgalmas és érdekes kosárlabda show-val érkezik Magyarországra, a kosárlabda játék művészi tökélyre vitelével továbbra is izgalomban tartják rajongóikat, a kisgyerekektől a nagyszülőkig. »
Február 15-én megérkezik Magyarországra a világhírű BODY kiállítás. 2200 négyzetméteren több mint kétszáz preparátumot tekinthetnek meg a látogatók. »
Rövid terepi séta után mikroszkóppal merülünk el az aprók világában.
Kézműveskedés (levélkép készítés), észtorna: rejtvények, fejtörők várnak minden korosztályt. »
Az Erdővarázs Családi Nap folytatódik: a budapesti érdeklődők ezen a hétvégén a Kincsem Parkban, az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK 2017) keretei között nézhetik meg, hogy milyen is az, ha a magyar erdők kincsestára a városba költözik. A belépés a Kincsem Parkba és az Erdővarázs interaktív programokat kínáló sátraiba ingyenes! »
A hazai rockzene legnagyobbjai lépnek fel szeptember 8-9. között Budapesten, a Kincsem Parkban a Rock Fesztivál Budapest 2017 rendezvényen. »