MTB
Újdonság: tolatóradaros kerékpárszállító!
Van egy kerékpárszállító, amely akár 180 km/h sebességterhelést is kibír, és, ami elektromos tolatóradarral teszi biztonságosabbá a bicikliszállítást. Kb. 20 másodperc felszerelni,...  »
Extrém teszt
A kapcsolat a rap és a görsportok között eddig is megvolt, most azonban a rapperek önjelölt stricije, Snoop Dogg a színpadról a betonpályára ugrat. Saját gördeszka és kiegészítő gyártó céget alapított. A kérdés már csak az, hogy hány srác akarja majd a sztár arcára tenni a lábát.  »
Extrém teszt
A szervezők szerint augusztus 20-án egy millióan nézték az Air Race-t a Dunaparton. Kérdéses, hogy az átlagnéző Besenyei Péteren kívül ismeri-e a többi pilótát, vagy csak a lemenő nap fényétől megvilágított Parlament előtti légi parádéra volt kiváncsi.  »
Extrém teszt
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem rendezik meg augusztus 13-án szombaton a 25. Balaton-átúszást, tekintettel a rossz időre. A jubileumi verseny így legkorábban jövőre - a tervek szerint nem augusztusban, hanem júliusban - kerül megrendezésre. »
Extrém teszt
Ha augusztus eleje, akkor X Games, azaz az extrémsportok olimpiája. A seregszemlét 2003 óta Los Angelesben tartják. Legalábbis a legtöbb versenyszámot. Az egyetlen csapatversenyt - a hullámlovaglást - idén azonban Mexikóban rendezték. Kalifornia már nem elég jó a szörfösöknek? »
Extrém teszt
Az időjárásra való tekintettel, az Országos Meteorológiai Szolgálat és a balatoni vízirendészet javaslatára a szervezőbizottság úgy döntött, elhalasztja a vasárnapra tervezett Balaton-átúszást. »
Extrém teszt
Szombaton (augusztus 27-én) rajtol a 15. HOSSZÚTÁVÚ TRIATLON ORSZÁGOS BAJNOKSÁG profikból és amatőrökből álló mezőnye, hogy teljesítse a 3.8 km úszásból, 180 km kerékpározásból, 42.195 km futásból álló klasszikus "Ironman" távot. »
Extrém teszt
A nemzeti ünnepen újra Red Bull Air Race a Duna felett. Szombaton délután 3 órától este 8 óráig az idén már világkupává bővült versenyen Budapest szívében, a Duna felett, a Parlament előtt figyelhetjük a világ legjobb gyorsasági műrepülő pilótáit. Programinfó, esélylatolgatás itt. »
Extrém teszt
Kevesebb, mint két hét van hátra a 15. hosszútávú triatlon országos bajnokság (3.8 km úszás - 180 km kerékpár - 42.195 km futás), vagy ahogy a világ szinte minden pontján ismerik az Ironman táv nagyatádi rajtjáig. »
Extrém teszt
Felemásra sikeredett a 3. Kábelpályás Wakeboard világbajnokság a magyarok számára. A Dunaharasztiban rendezett világversenyen érmeket vártak a rendezők, ami ugyan be is jött, de azt nem a királykategória indulói, hanem a juniorok és a masters-ek produkálták. »