MTB
Újdonság: tolatóradaros kerékpárszállító!
Van egy kerékpárszállító, amely akár 180 km/h sebességterhelést is kibír, és, ami elektromos tolatóradarral teszi biztonságosabbá a bicikliszállítást. Kb. 20 másodperc felszerelni,...  »
Extrém teszt
A világ legjobb freestyle motorosai rövid bemelegítéssel készültek a 2009-es Red Bull X-Fighters World Tour idei második állomására, a Calgaryban rendezett szombati versenyre.  »
Extrém teszt
Május 15 - 17. között rendezi a Dragon Aktív Kft., az öt fordulóból álló fesztiválrendszer idei első állomásaként, az VI. Győri Sárkányhajó Fesztivált. »
Extrém teszt
A hazai öt selejtező után április 1-én Miskolcon tartották a Red Bull Paper Wings országos döntőjét, amelynek tétje a salzburgi nemzetközi döntőbe jutás volt. »
Extrém teszt
Rafting: ha ezt a szót halljuk, magas hegyekre és vad folyókra gondolunk... Mégis: Tudjuk például azt, hogy van egy Európa-bajnoki ezüstérmes válogatottunk, akik Európa Kupát is nyertek? »
Extrém teszt
A világ 15 legjobb versenypilótája - köztük négy újonc - méri össze erejét a Red Bull Air Race Világbajnokság 2009-es idényében, amely ezúttal hat lélegzetelállító helyszínen zajlik majd. A szezonnyitó futam, a hagyományokhoz hűen, ezúttal is Abu-Dzabiban kerül megrendezésre április 17-én és 18-án. »
Extrém teszt
Télen mi mással is lehetne eltölteni az időt, mint hokizással, korizással, szánkózással és őrült versenyekkel?! Ennek szellemében Románia immár harmadik éve rendezi meg a Red Bull 1000 Trails Snowmobile Rallyt. »
Extrém teszt
A Cseh Köztársaságból számos legendás hokis került ki, és a jégkorong már évek óta a csehek legsikeresebb és legnépszerűbb sportága. A csehek imádják a korcsolyázást. Többek között ezért tér vissza négy év után újból Prágába a Red Bull Crashed Ice, ahol ismét harcba száll egy magyar hokis is.  »
Extrém teszt
Arnaud "Séan" Garnier nyerte el a freestyle futball-világbajnoki címet a brazíliai Sao Paulóban rendezett Red Bull Freestyle világbajnoki döntőn. 44 ország versenyzője küzdött meg egymással az előkelő címért a labdarúgás dél-amerikai Mekkájában.  »
Extrém teszt
Az osztrák Hannes Arch sorozatban második Red Bull Air Race győzelmét szerezte meg a Porto és Gaia között megrendezett versenyen, ahol 650 ezer néző előtt káprázatos szerepléssel a döntőben legyőzte az amerikai Kirby Chamblisst, így a világbajnoki összetettben átvette a vezetést a brit Paul Bonhomme-tól. »
Extrém teszt
A budapesti Red Bull Air Race versenyt az osztrák Hannes Arch nyerte, így a mindössze második idényében járó kiváló pilóta első győzelmének örülhet. A második helyet a brit Steve Jones, a harmadik helyezést pedig a jelenlegi éllovas, Paul Bonhomme szerezte meg.  »
Extrém teszt
Június 5-7. között Fadd-Domboriban a Holt Duna ágon rendezik meg a NOKIA Sárkányhajó Fesztiválok sorozat második állomásaként a III. Fadd-Dombori Sárkányhajó Fesztivált, IV Tolna Kupát és VII. Magyar Sárkányhajó Bajnokságot. »
Extrém teszt
A Red Bull Paper Wings versenysorozat 2009-es világbajnoki döntője szombaton este, az ausztriai Salzburg városában érkezett el csúcspontjára, ahol a döntő végső fordulóit tartották.  »
Extrém teszt
Péntek este Mexikóváros híres Plaza de Toros arénájában 43000 FMX szurkoló követte figyelemmel a Red Bull X-Fighters World Tour 2009 szezonnyitó versenyének eseményeit. »
Extrém teszt
Az igazi adrenalinnal túlfűtött Red Bull Crashed prágai futama véget ért. A meseszép Vysehrad várat végül a finn Miikka Jouhkimainen versenyző hódította meg, de minden más díjat a csehek vittek haza. »
Extrém teszt
Gaziantep városában Ueli Gegenschatz, svájci bázisugró leugrott egy mozgó kamionról, ami történetesen az Ataturk viadukton haladt, mely a maga 149,5 méterével Európa második legmagasabb viaduktja.  »
Extrém teszt
Néhány hét múlva, mint a medvék a sárkányhajók is ébredeznek téli álmukból, és indul az idei sárkányhajós szezon. A 2009-es év igazán gazdag programokat és sok meglepetést tartogat. »
Extrém teszt
A világhírű amerikai sportoló, Travis Pastrana jövő hétvégén Panamába, Jamaicába és Puerto Ricóba utazik, hogy ott forgassa új MTV-s valóságshowjának néhány epizódját. »
Extrém teszt
A Red Bull Air Race világbajnokság idei utolsó versenyének a nyugat-ausztráliai Perth ad otthont november 1-jén és 2-án. Itt dől majd el, hogy az osztrák Hannes Arch vagy a brit Paul Bonhomme szerzi-e meg 2008 világbajnoki címét.  »
Extrém teszt
A Red Bull Air Race a 2008-as idény utolsó előtti állomásaként szeptember 6-án és 7-én visszatér Portóba és Gaiába. A két portugál városban ezúttal is rekord tömegre lehet számítani; a tavalyi futamot 600 000 néző tekintette meg a Douro folyó partján. »
Extrém teszt
A Red Bull Air Race World Series idei hatodik állomásaként a versenysorozat augusztus 19-én és 20-án Budapestre érkezik. A bajnokság éllovasait egyre kevesebb választja el egymástól és ezért a verseny igen izgalmasnak ígérkezik.  »