Egészség
2018. november 25: Eisberg Fitbalance
A Papp László Sportaréna ad otthont 2018. november 25-én az Eisberg Fitbalance Fesztiválnak, ahol 20 színpadon közel 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak órákat! Programok ITT!  »
Ha Te is fontolgatod már egy ideje az életmódváltást, vagy már elkezdted, de szükséged van némi iránymutatásra, csatlakozz A Fitness Éjszakájához!  »
A terepfutás 21 kilométeres távja, a FélmaratonMánia második őszi állomása is egyben.
 »
Egyedülálló atmoszféra, exkluzív design és speciális zenei kínálat – ez a JOHN REED Fitness Music Club. »
Indul a síszezon, a sportág szerelmesei már alig várják, hogy leszáguldhassanak a havas hegyoldalakon. Hogy izmaink ne hagyjanak minket cserben még a legmeredekebb hegyoldalban sem, nem árt idő¬ben elkezdeni a felkészülést és erősítést!  »
Téli Sportágválasztó a Városligeti Műjégpályán december 13-án! A rendezvényre a belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött. »
Legújabb heti sorozatunkban a budapesti edzőtermeket vesszük sorra: egész pontosan azokat, ahová érvényes az All You Can Move XL-es kártyája. Ezúttal a Arnold Gym edzőtermet teszteltük.
 »
Hogy hogyan illik össze a finom, nőies pilates, a ritmusos tánc és az intenzív boksz? Szuperül! A végeredmény a szórakoztató, mégis szuperhatékony Piloxing, ami csak úgy olvasztja le a kilókat. A hibrid edzések királynője garantáltan belopja magát a szívedbe!  »
A vízben végzett testmozgás nem csak kellemes, de rendkívül hatékony is: ha szeretjük a vizet, mégsem az úszást választanánk, próbáljuk ki az aquafitnesst!
 »
A Jumping Fitness néhány éve robbant be hazánkba, és már Európa-szerte is egyre népszerűbb. Annyi energiát érzel magadban, hogy legszívesebben kiugranál a bőrödből? A trambulint neked találták ki! »
Legújabb heti sorozatunkban a budapesti edzőtermeket vesszük sorra: egész pontosan azokat, ahová érvényes az All You Can Move XL-es kártyája. Ezúttal a Gilda Max Flórián edzőtermet teszteltük.
 »
Idén október 20-án újra megrendezésre kerül a DECATHLON FittAréna. Tartsatok velünk az év legfittebb napján! »
Baji Balázs, Cseh László, Gangl Edina, dr. Kiss Gergely, Mohamed Aida, hogy csak néhány nevet említsünk a nagyszerű sportolóink közül, akikkel találkozhatsz a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztón. A május 25–26-án megrendezett eseményen – ahol több mint 100 sportágat próbálhatsz ki –akár együtt is sportolhatsz olimpikonjainkkal! »
Molnár Andi életét már sok éve a mozgás szeretete határozza meg, de azt kevesen tudják, hogy Andi számára nem csak a tánc jelenti a testmozgást. Rendszeresen fut és személyi edző is segíti abban, hogy alakja kifogástalan maradhasson.  »
Akarsz minden nap máshol edzeni? Az All You Can Move Sportpass kártyával ezt megteheted. 2016-ban országszerte közel 500 létesítményben látogathatsz egy kártyával, már havi 5900 forintért. Január 15-ig egy hónap ingyen belépő! »
Sorozatunkban a budapesti edzőtermeket vesszük sorra: egész pontosan azokat, ahová érvényes az All You Can Move kártya. Ezúttal a Tempelfit edzőtermet teszteltük.
 »
Legújabb heti sorozatunkban a budapesti edzőtermeket vesszük sorra: egész pontosan azokat, ahová érvényes az All You Can Move XL-es kártyája. Ezúttal a Lite Wellness Club Mammut edzőtermet teszteltük.
 »
A futás szerelmesei tudják, hogy mindig van hova fejlődni és erősödni – és ki ne szeretne stabil felsőtestet, erősebb has- és törzsizmokat, jobb technikát? Ha te is szeretnél javítani a futóteljesítményeden, akkor kiegészítő edzésnek válaszd a CrossCore Runnerst! »
Ahány anyuka, annyi élethelyzet: van, aki fogyni szeretne, van, aki közösségi élményre szomjazik, de nem vágyik edzőterembe, más pedig még babával a hátán is szívesen járná az erdőt, jó társaságban. Mit ajánlanak a tapasztalt kis¬mamák, ha sportról van szó?  »
Ormótlan bálna? Örökösen éhes anyafarkas? Felejtsd el ezeket a lesújtó minősítéseket, a babavárás alatt neked is jár, hogy kívánatos¬nak és igazán nőiesnek lásd és érezd magad!  »
Reggel leülünk, délutánig fel sem állunk, maximum egy-egy kávé- vagy ebédszünet, értekezlet erejéig. Ha azt hinnénk, ezt nem bosszulja meg a testünk, nagyon tévedünk. Gyógytornászokkal beszélgettünk, miért veszélyes mindez, és mit tehetünk ellene.  »