Egészség
2018. november 25: Eisberg Fitbalance
A Papp László Sportaréna ad otthont 2018. november 25-én az Eisberg Fitbalance Fesztiválnak, ahol 20 színpadon közel 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak órákat! Programok ITT!  »
Izgalmasak és trendteremtők: az újfajta tekerős, zenés teremedzések egy dologban mindenképp egyeznek: aki tartja az edző diktálta ütemet, arról az egyórás edzés végén patakokban fog folyni az izzadság...  »
Mit kapunk, ha összekeverjük a focit és a squasht? Egy igazi zsírpárna-gyilkost, amivel nemcsak brutálisan égetheted a kalóriákat, de végre szűk baráti körben, akár a legjobb barátnőiddel élvezhetitek a labdajátékot – bemutatjuk a Jorkyball-t!  »
Megnyílt a Jump City trambulinpark a West-End Millenium Tetőkertjében, a park hét különböző trambulinzónájában faltól falig ugrálhatsz. »
Hatéves tervezőmunka eredménye. Madonna Hard Candy Fitness klubjaiban,
a Schwarzenegger nevével fémjelzett edzőtermekben és Putyin saját konditermében is csak ilyen gépek vannak. Ezeken edzenek a világbajnokok... ugye, hogy te is meg akarod ismerni az új kondiőrületet? »
Szórakoztató, ízületkímélő, intenzív és bárki elkezdheti: ez a speciális, rugós cipőben végezhető Kangoo Jumps! »
Gondolta volna, hogy a világ egyik leghíresebb „vasladyje”magyar? Ő Csomor Erika, a magyar triatlon történetének egyik legsikeresebb versenyzője, a hosszabb távú triatlon- és duatlonversenyek, Ironman-versenyek koronázatlan királynője. »
Mi az, ami hazánkról biztosan elhangzik, ha egy külföldinek akarunk kedvet csinálni egy itteni kiruccanáshoz? Ugye, hogy a gyógyfürdők, és az, hogy ebből a szempontból verhetetlenek vagyunk? »
9. Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Nap, 2015. március 28. Pilates, kangoo, bodyart, spinning, afrodance, súlykontroll és még számtalan program közül választhatsz. Részletes program ITT!>> »
Ne a sípályán derüljön ki, hogy nem bírja a térded a terhelést, vagy délutánra annyira el fáradsz, hogy nincs semmi, ami újra visszacsábíthatna a hegytetőre a hüttéből. Hogy ezt megelőzd, az edző-teremben kezdd el célzottan azokat az izmokat erősíteni, amelyeket a legintenzívebben használsz majd a síelés során! »
A Syma rendezvény és kongresszusi központban ma kiderült, hogy miért is jogos az elnevezés, az ország legfittebb napja. Egyedülálló rendezvénynek tartják a résztvevők, az oktatók és a szervezők is a 9. DECATHLON FittArenát.  »
Ha eddig irigykedve néz­ted a klipekben azokat a táncoslányokat, akik szexi mozdulatokkal ri­szálják a csípőjüket, ráz­zák a feneküket, a pasik pedig a lábaik előtt he­vernek, nincs tovább mire várnod: már te is megtanulhatod a Twer­ket, vagyis a fenékrázós táncot!  »
Akarsz minden nap máshol edzeni? Az All You Can Move Sportpass kártyával ezt megteheted. Több mint 350 sportlétesítményt látogathatsz egy kártyával. »
Április 24-én (péntek) három különböző fitness foglalkozással vár a Jump City a Westend tetőteraszon. Lesz 1000 kalóriás zsírégető óra, akrobatikus fejlesztő óra, Funny Jumphangulat edzés. »
Intenzív, élvezetes, lendületes sport, amihez lelkesedésre, ütőre, labdára és egy „játszótársra” van szükségünk, aztán irány a squash-terem!  »
Az van a tükörben, akit ott látni szeretnénk? Vagy évek óta csak szajkózzuk és fogadkozunk, hogy holnaptól, hétfőtől, januártól új élet kezdődik? Kezdődjön el ma! »
Friss levegő, lenyűgöző természet, gyönyörű táj, és egy egész testet
átmozgató sport – nem csoda, hogy az evezés egyre népszerűbb a fiatalok
és az idősebbek körében. Próbálja ki ön is!? »
Legyen szó egy régi sérülésről vagy csontritkulásról, baleset utáni lábadozásról, esetleg állandó hátfájásról, a mozgást nem szabad kiiktatni az életünkből, inkább ismerkedjünk meg a medical fitness fogalmával. »
A hordozás híve vagy, és úgy érzed, volna mit ledolgozni és megerősíteni magadon? Nyert ügyed van, akkor neked találták ki a Kangaroo Fitnesst, azaz a hordozós alakformáló órákat!  »
2015. február 21.-én bodyART, jóga és pilates fesztivál a Millenáris Parkban.
2 csarnok, 3 színpad és a legnevesebb hazai és nemzetközi oktatók várnak. »
Az Awareness Day alkalmából világszerte nyilvános, szabadtéri bemutatókat tartanak. Mára a program egy nemzetközi rendezvénysorozattá nőtte ki magát a tagszervezetek 26 országában, több ezer fő részvételével. Időpontok: augusztus 30. Győr, Megyeháza előtti tér – 10.00–11.00 szeptember 6. Sopron, Széchenyi tér – 14.00–15.30, szeptember 13. Budapest, Egyetem tér – 16.00–17.30  »