Futás
2019.09.29.: SPAR Budapest Maraton Fesztivál
2019.09.29-én mintegy 30 ezren rajtolnak a 33. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon. A hazai és külföldi futók már lázasan készülődnek. Az idei év egyik újdonsága, hogy új helyszín és útvonal várja a résztvevőket.  »
Június 8-án a budapesti Kossuth téren már 15. alkalommal rendezte meg a BSI a K&H olimpiai maraton és félmaraton váltót, amely az ország legnagyobb váltófutó-versenye.  »
A Budapest Sportiroda (BSI) áprilisi futórendezvényein összesen harmincezren kapták fel a nyúlcipőt.  »
Schirilla György, a lelkes jeges Duna-átúszó, jógaedző idén régi álmát megvalósítva békefutásra indult.  »
Budapesten tíz helyen és tíz vidéki nagyvárosban jött létre Nike Futóklub március közepétől, melyek ingyenes edzési lehetőséget és jó társaságot kínálnak a amatőröknek és profiknak. »
A hétvégén kerül megrendezésre Pécsett a Szárnyald Túl Önmagad! - Tavaszköszöntő Futás, melyet a Sri Chinmoy Marathon Team rendez. »
Éljen a város! Szeresd a várost! Egy 1984-ben életre hívott olasz kezdeményezésből nőtte ki magát világeseménnyé a Vivicittá, azaz a városvédő futás, melynek vezérmotívuma, hogy minél többen fussanak a világ nagyvárosainak útjain! »
Magyarország nyerte el a jogot a 2009-es Tájékozódási Futó Világbajnokság megrendezésére. A rendezvény 26 év után tér vissza Magyarországra - 1983-ban Zalaegerszeg látta vendégül a világ legjobb tájfutóit. »
A Fővárosi Közgyűlés Városképvédelmi bizottsága szerdán megtagadta az összes 2008-as utcai futóverseny közterülethasználati kérelmét. Másnap Demszky Gábor felfüggesztette a döntést.  »
Szakadó esőben úszott be a Budapest-Bécs-Pozsony Szupermaraton mezőnye Budapestre, október 23-án. A legjobb magyar, Bogár János az egyéni összetettben bronzérmet szerzett 43 perccel lemaradva az első helyről. »
Hagyományteremtő terepfutóversennyel rukkolt elő a Salomon. A cég a nemzetközileg ismert versenysorozatok után Magyarországon is teljesítette szaladni vágyó honfitársaink álmait. »
Próbáld ki magad a váltófutásban! Gyere el június 8-án, vasárnap a 15. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltóra. »
Soha ennyien nem köszöntötték még futással a tavaszt: 11100 ember döntött úgy, hogy mozgással tölti az április 13-ai vasárnapot, a 23. T-Com Vivicittá Városvédő Futás alkalmából. »
Vasárnap újra a Margitszigeten gyűlnek össze a futás szerelmesei, hogy a különböző távok közül választva nekivágjanak a kilométereknek. »
Budapesten tíz helyen és tíz vidéki nagyvárosban jött létre Nike Futóklub március közepétől, melyek ingyenes edzési lehetőséget és jó társaságot kínálnak a tapasztalt és kezdő sportolóknak. »
Éljen a város! Szeresd a várost! Köszöntsd mozgással a tavaszt! 2008. április 13-án a budapesti Margitszigeten gyűlnek össze a futás szerelmesei, hogy a különböző távok közül választva nekivágjanak a kilométereknek. »
Futni nem szégyen és hasznos. Ám ez a haszon a kárunkra is fordulhat, ha nem észleljük a futás közben fellépő fájdalom okát. Ha nem kezeljük időben, komoly problémákat okozhat a legapróbb sérülés is.  »
Idén márciusban először rendezik meg a BSI Balaton Szupermaratont. A Siófokról rajtoló egyéni és váltómezőnynek 195,4 kilométert kell megtennie március 27. és 30. között, hogy teljesítsék a szupermaraton távját.  »
***nincs besorolva***
Kifejezetten terepfutáshoz kifejlesztett ForMotion-technológiának köszönhetőn gyors, stabil futást tesz lehetővé bármilyen
egyenetlen, csúszós terepen. Igazán könnyű cipő. »
Október 7-én Palotásra, a Mihályfi Művelődési Ház előtti térre várják a kilóméterhiánnyal küszködő sportembereket. Kellemes hétvégi futásra számíthatnak a résztvevők. »
Igazi futóünnepnek adott otthont Budapest a hétvégén. A 22. Plus Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál alkalmából egy napra a futás szentélyévé változott a főváros.  »