Outdoor  »  Futás  »  ABLON Business Run: médiában első a Sportpiac

ABLON Business Run: médiában első a Sportpiac

2005. június 21.
 
Eddig 0 hozzászólás
Sikeresen lezajlott az ABLON Business Run magyarországi bemutatkozása június 11-én a Városligetben. A kizárólag céges csapatoknak meghirdetett váltóversenyen és az azt követő Fun Run-on közel ezren futottak vállalatuk színeiben főnökeik, kollégáik társaságában.
A hétköznapokon öltönyt és kosztümöt hordó üzletemberek az egészséges életmód és az azzal járó rendszeres testmozgás mellett tették le voksukat akkor, amikor teljesítették a váltóverseny 3 x 2,5 km-es, illetve az azt követő Fun Run 3,4 km-es távját. A váltók között nyolc kategóriában hirdettek győztest. Az abszolút versenyt a férfiaknál az egykor válogatott hosszútávfutókat felvonultató P és P Pékárú csapata, a hölgyeknél csak a nevében szigorú APEH váltója nyerte.

A váltóverseny után a Fun Run-on igazi örömfutásnak lehettek tanúi a továbbra is kitartóan szurkolók. A lelkesebbek, az edzettebbek újra rajthoz álltak a csapat nélkül érkezők közé és kéz a kézben futották le a 3,4 kilométeres távot. A média képviselői külön verseny keretében mérhették össze tudásukat, és ez lapunk, a Sportpiac döntő fölényét hozta. Szerkesztőségünk csapata (Bróczkó Máté, Horváth Antal Márk, Kálmán Ildikó) végül több mint 15 percet vert a második helyezett Adid-aszfaltszaggatók gárdájára. Gratulálunk a nyerteseknek!

(Forrás: BSI - Sportpiac.hu)