Gyerekbarát
Júniustól újra a Generali Gyerek Sziget
Egy hónapon át, hétvégente, ismét a gyerekeké a Hajógyári-sziget: ezúttal a legkisebbek arcára csalja a legnagyobb mosolyt a Generali Gyerek Sziget. Június 2. és 24. között egy ser...  »
Minden évben kiosztják az Ausztria legjobb fürdője elnevezésű díjat. Nézzük, melyek azok a fürdők, akik évről évre a top kategóriában végeznek. »
Egyedülálló családi showműsort mutat be 2016. decemberében a Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton a Papp László Budapest Sportarénában. Csajkovszkij klasszikus balettje, a Diótörő szenzációs akrobatikus balett show-ként mutatkozik be egy különleges karácsonyi meseelőadáson. »
Szeretettel várjuk Solymáron és a környező erdőkben azokat a gyerekeket, akik aktív, de játékos, sportos és mégis szórakoztató programokon szeretnének részt venni, közben pedig megismerkedni a természet titkaival. »
Szeretettel várjuk Solymáron és a környező erdőkben azokat a gyerekeket, akik aktív, de játékos, sportos és mégis szórakoztató programokon szeretnének részt venni, közben pedig megismerkedni a természet titkaival. »
Burgenlandban, Lutzmannsburgban a magyar-osztrák határnál található a Sonnentherme fürdő, Európa vezető baba- és gyermektermálfürdője. Ausztria TOP 10 fürdői között számon tartott létesítmény nemrégiben megújult, így már 5 új csúszdával várja látogatóit több mint 800 méternyi csúszdával.
 »
Ausztria legnagyobb szabadidőparkja az idei év újdonságai mellett még egy meglepetéssel szolgál: júniustól augusztusig öt szombati napon 21 óráig élvezhetjük a vidámpark játékait. »

Tompos Kátya, Miller Zoltán és Árpa Attila is közreműködnek az 5,5 millió dolláros költségvetésből készülő Szindbád és Anna hercegnő családi jégmusicalben, amelyben az orosz jégtáncosok legjava mutatkozik be a magyar közönségnek december 5-től Budapesten. »
Egy ifjú magyar műkorcsolyázó, Schermann Regina hónapok óta dolgozik együtt az 5,5 millió dolláros költségvetésből készült Szindbád és Anna hercegnő családi jégmusical kapcsán egy profi orosz stábbal. A darab mindössze egy héten át látható Budapesten. »
A Budapesti Nagy Sportágválasztó edzők, szakemberek segítségével a gyakorlatban kipróbálhatóan több mint 100 sportág jelenik meg. A díjmentes rendezvényen a gyerekek találkozhatnak híres élsportolókkal, olimpikonokkal is.
 »
Elindult a főszezon a Familyparkban! A közeli Burgenlandban található Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, amely nyáron fantasztikus élményesővel várja vendégeit. Az idei év újdonsága, „Leonardo repülőgépe” mellett Herkulessel egy kisgyerekeknek szóló hullámvasút is útjára indult.  »
Ausztria legnagyobb szabadidőparkja újra megnyitotta kapuit. A húsvéti nyuszi és a gólyalábasok már a húsvéti ünnepek idején is meglepetésekkel szolgálnak – apróságoknak és nagyobbaknak egyaránt.  »
2016. október 29. – nov. 1. között rendezik meg a burgenlandi Familyparkban a nagy népszerűségnek örvendő Halloween-eseménysorozatot.  »
Szeretettel várjuk Solymáron és a környező erdőkben azokat a gyerekeket, akik aktív, de játékos, sportos és mégis szórakoztató programokon szeretnének részt venni, közben pedig megismerkedni a természet titkaival. »
A Mihegyünk néven igazi közösségi térré alakul a Hármashatár-hegy új kilátója, a Hangár Bisztró és az erdei iskola által határolt terület. A projekt megálmodói családi programokban, felnőtt rendezvényekben, egy valódi közösségteremtő, természetközeli projektben gondolkoznak. »
Idén a Familypark már március 19-én kinyit! Az újdonságok az idén sem maradhatnak el: az újfajta belépőjegyek, a „Krähennest” (varjúfészek) csúszda és a „Froschhüpfer” (ugráló békák) körhinta a fiatalabbak és idősebbek szívét egyaránt megdobogtatja.  »
A Budapesti Nagy Sportágválasztó május 27-28-án, 101 sportág és 7 parasportág képviseli magát a rendezvényen. »
Hatalmas mesevilágként elevenedik meg Szindbád és Anna hercegnő története egy családi jégmusicalben. Egy 54 fős orosz stáb hetek óta készül a bemutatóra Európa legnagyobb filmes műtermében, az ORIGO Filmstúdióban, ahol csak néhány napig láthatják a darabot december 5-től. »
Sok iskolai sportpálya felett eljárt az idő, rossz műszaki állapotban van, felújításra szorul. A bitumenborítás repedezett, töredezett, ezáltal balesetveszélyes, gyakran már sportolásra sem alkalmas. Azonban kevesen tudják, hogy létezik jóval korszerűbb és biztonságos megoldás a felújításukra, mint az újraaszfaltozás. »
Családi és gyerekprogramok. Életmód és egészség programok. Játékok, vetélkedők. Terepduatlon OB és terepduatlon nyílt futam gyerekeknek is. A Kamaraerdei Ifjúsági Parkban kerül megrendezésre a 9. Életfa Terepfesztivál.
 »
A katamarános gyerek iskola Balatonfüreden a Hajógyári kikötőben oktatja a gyerekeket, akik táborok keretében megismertetik a hajózás, vitorlázás, katamaránozás rejtelmeit. »