Gyerekbarát
Júniustól újra a Generali Gyerek Sziget
Egy hónapon át, hétvégente, ismét a gyerekeké a Hajógyári-sziget: ezúttal a legkisebbek arcára csalja a legnagyobb mosolyt a Generali Gyerek Sziget. Június 2. és 24. között egy ser...  »
Több mint 100 kipróbálható sportág egy helyszínen, élsportolókkal, edzőkkel, szakmai tanácsadással. Ingyenes belépés, gyere el, próbáld ki! 2015. május 29-30. (péntek, szombat): Budapesti Nagy Sportágválasztó. »
2015. március 28-án új útvonalakkal várjuk a tiszta hegyi levegőt kedvelő, mozogni szerető régi és új sportbarátokat. Az Óbudai Tavaszköszöntő Teljesítménytúrán való részvétel ingyenes. »
Gyerekbarát
Látványos és dinamikus, fejleszti az erőnlétet, és ha gyermekünk kitartó és ügyes, akár versenyezhet is. Már négyéves kortól várják az edzők azokat, akiket csábít a gyermekakrobatika és gyerekfitnesz, illetve a showtánc világa. »
Rengeteg rémtörténet kering arról, milyen fájdalmas élmény a szülés,
ezért sok kismama már előre tart tőle. Egy dúla segítségével utánajártunk,
mire számíthatnak valójában az anyukák a szülőszobán, és milyen természetes trükkökkel enyhíthetnek a fájdalmon. »
A Stájer Termálvidék összesen hat termálfürdőjével ideális feltételeket kínál a pihentető kikapcsolódáshoz. 2015. január 16-tól március 22-ig között termálvíz heteket tartanak ezekben a termálfürdőkben. »
Kedvező családi sícsomagok Topskipass Kärnten-Osttirol-Gold, illetve más regionális síbérlettel. »
ÚJDONSÁG: a Ski amadé ínyenctrilógia Regionális finomságok, osztrák borok és csodás sípályák »
Karácsonyfadíszek és gyertyák, játékok és kézműves tárgyak, puncs és sütemények: a bécsi adventi és karácsonyi vásárok nagyszerű ráhangolódást jelentenek a szeretet ünnepére.  »
Nassfeld Ausztria 10 legjobb síterepének egyike, nem véletlenül. Ingyenes síelés gyerekeknek, Alpok leggyorsabb főzőtanfolyama, Funslope Park és egyéb újdonságok Nassfeld és Lesachtal régióból. »
Látványosan megnövekedett a gépkocsival történő kerékpárszállítás, ezért összeszedtük a legfontosabb szabályokat, hogy biztonságosan tudd biciklidet szállítani és a rendőr se büntessen meg. Kis kiadványunkat is letöltheted az oldal legaljáról. »
A Familypark az új idényben teljesen megújult arculattal várja vendégeit. A dinamikus, modern stílus nemcsak megjelenésében, hanem tartalmában is érződik, Ausztria legnagyobb – az osztrák-magyar határ közelében lévő – szabadidőparkjában új látványosságokkal is találkozhat.  »
A 2015-ös év fagylalt szezonújdonságait és a legnépszerűbb ízeket is megkóstolhatjátok a Fagylaltkiállítás és fesztiválon március 6 - 8. között
a SYMA Rendezvényközpontban. »
Hatéves koráig gyermeked szervezete önállóan is képes bizonyos korrekcióra, ha elakad a mozgásfejlődése, ám ha biztosra akarunk menni, szakember közreműködésével is segíthetjük egy jól összeállított mozgásprogram keretein belül. »
Egyszerű, biztonságos, kedvező árú és garantáltan sikere. A Ski amadé síszövetség Fish-módszeren alapuló, felnőtteknek kínált háromnapos síoktatása a nagy sikerre való tekintettel immár a harmadik szezonjába lép.  »
Fáklyás túrázás lámákkal, kutyaszános workshop, éjszakai hótalpas túrázás és számos izgalmas program várja a síelőket a pályákon kívül Steiermarkban. Lássuk, mit kezdhetünk magunkkal a sípályákon kívül. »
A sípályákon kívül is van élet Karintiában. A korcsolyázástól és hótalpas túráktól a szánkózásig, a sífutásig és a jégmászásig számtalan lehetőség közül válogathatunk.  »
Néhány évvel ezelőtt a síszezon egész egyszerűen Ausztriában mindenhol december 21-én vette kezdetét. Viszont most már Ausztria különböző sírégióiban és síparadicsomaiban a legkülönbözőbb időpontokban vágnak bele az aktuális síszezonba.  »
Ski amadé: Ausztria legnagyobb síparadicsoma 760 kilométernyi sípálya és különle- ges téli élmények mind az 5 érzékünknek. »
A „www.snow-online.de” online portál a Wildkogel síterepet választotta a legmagasabb színvonalú családi síterepnek, amely ráadásul egyedülállóan jó ár-szolgáltatás arányt is kínál.  »
Október 15-ig nevezhetnek a középiskolások a Coca-Cola CUP-ra, amelynek szakmai koordinátora az MLSZ. A 2013/14-es szezonban 6559 játékos vett részt a kupában, amelynek győztesei Rómába utazhattak, ahol a színes programok mellett brazil edzők foglalkoztak velük. Várhatóan az idei torna nyereménye is nagy meglepetés lesz. »