Hegymászás
8 hegycsúcs kezdőknek: helyek, ahol elkezdheted hegymászó karriered
Tesztelnéd, hogy mit bír meg a vertikális érzéked? Mutatunk néhány csúcsot, ahol kipróbálhatod magad.  »
Kilian Jornet multisportoló ismét megdöntött egy különleges rekordot, ami önmagában sem mindennapi, de a körülményeket is figyelembe véve még őrültebb: 24 óra alatt milyen magasra tud mászni egy jeges hegyen.  »
Rakonczay Gábor útra kelt. A Magyar Déli-sark Expedícióra készülő extrémsportoló vasárnap délután utazott el Chilébe. »
Nőnek a távok, s velük együtt a kihívások is. Senki sem ígérte, hogy könnyen teljesíthető lesz a Déli-sark Expedíció 980 kilométeres távja, de Rakonczay Gábor állja a sarat (pontosabban a havat). »
Tommy Caldwell és Kevin Jorgeson úttörő tettet hajtott végre azzal, hogy szabadon megmászta a Dawn Wallt az El Capitanon.  »
Verseny időpontja: 2015. december 5.
Nehézségi mászóverseny a MűFalnál
Versenykiírás és tájékoztató
 »
Barangolások Kappadókia völgyeiben és hegyein. Furcsa alakú "Tündérkémények", a Göreme Nemzeti Park, a sziklatemplomok, Kaymakli és Derinkuyu föld alatti városai, a Zelve-völgy, Avanos(edények), az Uchisar sziklaerőd és az Ihlara-völgy. »
Trekking túrák a Paklenica Nemzeti Parkban »
1 napos hótalpas túra csúcshódítással az Alacsony-Tátrában »
Trekking túrák Bosznia és Montenegró legmagasabb csúcsaira, a Bobotov Kukra és a Maglicra  »
November 13-án a Reel Rock 9: Valley Uprising budapesti premierjének vendége a brit hegymászó, Andy Kirkpatrick. A Reel Rock filmek, melyek a maguk műfajában igazi etalonná váltak az elmúlt évtized során, idén kilencedszer indulnak világ körüli turnéra. »
Rakonczay Gábor elérte a Déli-sarkot! Első magyarként, a szárazföld, vagyis az Antarktisz partjáról indulva.  »
Negyedik napját töltötte a Union Gleccser bázison lévő alaptáborban a Déli-sark expedíció csapata. »
November 15-16-án a Reel Rock Film Tour elhozza nekünk a mozivászonra a sportág legnagyobbjait és az év legjobb sziklamászó történeteit. Ezeket a filmeket azért is szeretjük, mert egyszerre szólnak a kisbuszban élő, dirtbag mászókhoz és a karosszék-alpinistákhoz. »
Újabb nyolcezer méternél magasabb hegycsúcsok oxigénpalack nélküli megmászására készülnek magyar hegymászók: Klein Dávid a 8027 méteren fekvő Sisapangma, míg Varga Csaba a Kancsendzönga 8586 méteres meghódítására indul tavasszal a Kalifa Himalája Expedíció 2018 részeként. »
Életét vesztette 43 éves Dean Potter és társa, Graham Hunt egy wingsuit-os bázisugrás következtében a Yosemite Nemzeti Parkban. A sportágat most már a világ legéletveszélyesebb sportjaként emlegetik az emberek...  »
Makedónia hegyei között - Túrák Nagy Sándor birodalmában »
Trekking túrák dél-spanyol Nemzeti Parkokban  »
Trekking túrák a Dolomitok legszebb részein - Cortina környéke »
Reel Rock 9 Székesfehérvár – Petőfi Kultúrtér | 2014. november 29. 20:00 | II. Red Rock Boulder Maraton – Redrock Mászóterem »
November 15-én Reel Rock 9 Afterparty és Boulder, Banán, Barátság a Monkey-ban! Dress code: a 60-as évek! 20:00 filmvetítés + éjszakai boulder jam + afterparty »