Újdonságok
Sony Xperia Z3 Compact: ugorj fejest az új élményekbe!
Bemutatjuk a legújabb vízbiztos okostelefont.  »
A Kovács László, Dósa Richárd, Járdán Zsolt, Nagy László összeállítású magyar csapat idén is teljesítette a világ egyik legnehezebb extrémsport-versenyét, a 27. Red Bull Dolomitenmannt, amely hegyifutásból, siklóernyőzésből, kajakból és hegyikerékpározásból áll, mindez embertpróbáló terepen. »
30 perces otthon végezhető TRX edzés, online videóval! »
A Fighters' Run egy olyan újfajta sport, amely még nem létezett eddig Közép Európában! Tedd próbára magad a rugalmasságot, erőt, kitartást, a gyors döntéshozatalt váratlan és erőt próbáló helyzetekben! Verseny április 29-én Békéscsabán, Pósteleki erdőben. »
Felix Baumgartner bázisugró sikeresen teljesítette nagy álmát: vasárnap 20 óra 7 perckor a sztratoszféra pereméről ugrott ki egy kapszulából, és végül épségben földet ért. Az osztrák bázisugró 5 éve készült rá, hogy átlépje a hangsebességet szabadesésben.  »
Bővült a SEIKO nagyköveteinek száma, ugyanis Hope Solo, az olimpiai bajnok amerikai, női labdarúgó válogatott kapusa, csatlakozott a SEIKO nagyköveteinek táborához!  »
Az orosz Artyom Szilcsenko vitte el az első helyezettnek járó trófeát a 4. fordulón. NÉZD MEG A VIDEÓT! »
Az amerikai Todd Pottert koronázták a hegyek királyává az 1 millió dollár díjazású 2012-es Red Bull X-Fighters Világturné második, szombati állomásán. »
Nathan Adamsnek élete hala akadt a horgára. A 334,75 kg-os kékuszonyú tonhalat az új-zélandi Houhoran fogta ki. Nagy valószínűséggel ez minden idők legnagyobb kékuszonyú tonhala, amit ember valaha kifogott... NÉZD MEG VIDEÓN! »
Rakonczay Gábor, az első magyar Atlanti-óceánt átevező páros férfi tagja, több ezer mérföld óceáni tapasztalattal és három óceánátkeléssel a háta mögött, ismét hajóba száll. »
Nézd meg a legjobb 70 outdoor gyakorlatot! »
A három éves szünet után, 100 ezer néző előtt visszatérő Red Bull Air Race versenysorozat nyitányán három pilóta küzdött egymással az első helyért Abu-Dzabi gyönyörű kék egén, amiből végül a címvédő brit Paul Bonhomme került ki győztesen. Besenyei Péter motorproblémái miatt nem tudott beleszólni az élmezőny vetélkedésébe. »
Éld át a hangsebességgel történő zuhanást Felix Baumgartner szemszögéből! Az exkluzív felvétel Felix saját nézőpontjából mutatja meg az eseményeket, amely során Felix több mint 1300 kilométer per órás sebességgel zuhant a föld felé. VIDEÓ ITT! »
A Teambuilding Sport Club versenyzői, első ilyen jellegű versenyükön, a profi csapatok között a 34. helyen zártak. »
Magyarország 17 éremmel, ebből 8 arannyal zárta a 2012 londoni olimpiai játékokat. Ez messze felülmúlja a 11 érmet, amit előzetesen az elemző cégek jósoltak. 600ezer magyarra jut egy olimpiai érem. »
NÉZD MEG A VIDEÓT! »
A világon elsőként hódította meg slackline-nal a Kínában található Enshi Grand Canyont az amerikai Dean Potter. A világhírű sziklamászó és bázisugró az életét kockáztatva egyensúlyozott az 1800 méter mély és 40 méter széles szakadék felett. »
Aktuális hírek Rakonczay Gábor világrekord kísérletű óceán átkenuzó expedíciójáról  »