Újdonságok
Két rangos díjat nyert a Helly Hansen vitorlás kabátja
German Design Award és Good Design Award díjat  »
A SEIKO elkészítette a világ első GPS Solar óráját, mely a március 8-án megrendezésre kerülő BASELWORLD óra és ékszerkiállításon kerül a nagyközönség elé. Az óra, amely ismeri a 39 hivatalos időzónát. »
2012. március 1-4. között kerül megrendezésre az Utazás Kiállítás, Budapest Boat Show, Karaván Szalon, PORT.hu Bringaexpo a Hungexpo Vásárközpontban. Itt találod a programokat, nyitvatartást, belépőjegy árakat.>> »
Újdonságok
A Mobil Világkongresszuson debütált az LG Optimus 3D Max. A szemüveg nélküli 3D élmény mellett a készülék a funkcionalitás és a teljesítmény terén is a maximumot hozza. »
A legszerencsésebb mehet az Ausztrál Nagydíjra. A Forma-1-es szezonhoz kapcsolódó játékok során exkluzív Forma 1-es ereklyékkel is gazdagodhatnak az előfizetők.  »
A SEIKO az FC Barcelonával való sikeres együttműködésének köszönhetően bővítette a Sportura Elit kollekció Alarm Chronograph szerkezetű modelljeit.  »
A NIKE a nagyközönség előtt is bemutatta legújabb sport innovációját, a Nike+ FuelBand-et.  »
A Nokia legújabb okostelefonja a legújabb dizájnnal és technológiával készült, sőt egyetlen ujjmozdulatra életre kel. A MeeGo operációs rendszerrel futó készülék mindhárom mobilszolgáltató kínálatában megtalálható. De lássuk, mit tud! »
A CR7 kollekció sportosan-elegáns darabjai a sztárfocista stílusát tükrözik vissza »
A legújabb utazási és sport ajánlatok, akciók, kuponok »
Az új Speedminton® S400 gyorstollaslabda ütőkészlet lehengerelte a zsűrit a Red Dot Designfesztiválon, amely a világ legnevesebb nemzetközi formatervezési versenye. »
Az LG Electronics a 2012-es Mobil Világkongresszuson (MWC) mutatta be továbbfejlesztett, vezeték nélküli mobiltöltőjét. Az LG WCD-800-ast bölcső alakúra tervezték, amely függőleges helyzetben videohívások bonyolítását, szöveges üzenetek küldését teszi lehetővé töltés közben, vízszintes helyzetben pedig tévéműsorok és HD filmek lejátszását.  »
Holnap kezdődik az Utazás Kiállítás, Budapest Boat Show, Karaván Szalon, PORT.hu Bringaexpo a Hungexpo Vásárközpontban. Itt találod a kiállítók akcióit, programokat, nyitvatartást, belépőjegy árakat.>> »
Idén megújult Hungary Card, amivel sok pénzt takaríthatunk meg az utazások, kirándulások során. Nézzük, hol használhatjuk, milyen kedvezményeket kapunk.  »
New Yorkban mutatta be a Nike egyedülálló technológiai innovációit a 2012-es esztendőre.  »
A megújulás évszakát a Nike idén is forradalmi technikai újításokkal és vibráló színekkel ünnepli. »
 »
A Motorola egy forradalmian újfajta eszközt mutatott be a nagyközönség számára. »
Nézd meg a Sony Ericsson Xperia active videó teszteket! »
A Suunto cég folyamatosan fejleszti pulzusmérő óra kínálatát. Ennek a fejlesztésnek egy új terméke a Quest óracsalád. »
Idén 20. alkalommal került megrendezére az Eurobike kerékpáros kiállítást és vásárt a németországi Friedrichshafenben, ahol a csúcsnapon 20000 látogató fordult meg.  »