Újdonságok
Két rangos díjat nyert a Helly Hansen vitorlás kabátja
German Design Award és Good Design Award díjat  »
A március 15-i tojásdobálás nem marad megtorlatlanul! 322db aláírás. Ennyien írták alá két nap alatt azt a levelet, melyet a tojások védelmében indított útjára a Red Bull.  »
Újdonságok
A Nike+ technológiának és az iPod Nanónak köszönhetően vége az ellógott edzéseknek és a lecsalt szigetköröknek, hiszen az egész világ megtudhatja, ha lankad az elszántságunk. »
A Panasonic bemutatja SD-videokamera sorozatának 2 új tagját, amelyek támogatják az SD-/SDHC-memóriakártyákat rögzítési közegként, és 30 GB-os merevlemez-meghajtót is tartalmaznak, melynek tárkapacitása körülbelül 22-szer nagyobb, mint egy egyrétegű DVD-é.  »
A Panasonic bemutatja digitális videókameráinak mini DV-formátumú új sorozatát. Az NV-GS320/GS230 3CCD-kamerarendszerrel rendelkezik, amely már nagyfokú elismertséget szerzett professzionális közvetítési berendezések elemeként, továbbá fel van szerelve a Panasonic egyedülálló optikai képstabilizátorával (O.I.S.) és kiváló képminőséget nyújtó Leica Dicomar objektívvel.  »
Hosszú volt az út a hagyományos magasságmérőtől a csuklón hordozható GPS-ig, ez vitathatatlan. Ami azonban néhány éve még elképzelhetetlen volt, az mára valósággá vált. »
A Matsushita Electric Industrial Co. Ltd. legismertebb márkája, a Panasonic, világszerte élen jár a széleskörű fogyasztói, üzleti és ipari szükségleteket kielégítő elektronikus termékek fejlesztésében és gyártásában.  »
Február 4-7. között Németországban 65. alkalommal rendezték meg a Winter ISPO-t, Európa legnagyobb télisport-kiállítását »
Bemutatkozott a Volvo C30, a Volvo új arca, amit eddig soha nem láthattunk. Egy autó, amely az érzelmekről, az érzésekről szól. Egy autó, amit a szívünkkel veszünk.  »
A Panasonic bemutatja DVD-kamkorder sorozatának új tagjait, amelyek a DVD rögzítési médiumok széles skáláját támogatják. A VDR-D310 3CCD-s kamerarendszert tartalmaz, amely már nagyfokú elismertséget szerzett professzionális közvetítési berendezések elemeként, továbbá fel van szerelve a Panasonic egyedülálló optikai képstabilizátorával (O.I.S.) és kiváló képminőséget nyújtó Leica Dicomar objektívvel.  »
Újdonságok
A leginkább Panasonic márkaneve révén ismert Matsushita Electric Industrial Co. Ltd. világszerte élen jár a széleskörű fogyasztói, üzleti és ipari szükségleteket kielégítő elektronikus termékek fejlesztésében és gyártásában. »
Újdonságok
Szakadó esőben zsákokkal felpakolva botorkálunk valahol a budai hegyek között. Az utat már rég elveszítettük, az esti szürkületben esélytelen, hogy rátaláljunk a kijelölt turistaútvonalra.  »