Wakeboard
Veszélyes vizeken a legjobb magyar wakeoardosok
Horváth Kinga, Európa-bajnok és tizenháromszoros magyar bajnok, valamint Szóláth Szebasztián, kétszeres junior világbajnok wakeboardosok ezúttal egy igen hajmeresztő mutatványba fo...  »
Az elmúlt hét esős, viharos időjárásának nyoma sem maradt a hétvégére, így az 5. K&H mozdulj! velencei tóúszás és túratriatlon napsütéses, 30 fok feletti kánikulában zajlott le. 1500-nál is több nevező várta a rajtot, hogy legyőzzék a három táv egyikét a 26 fokos vízben.  »
A szörfösök Oscar-díj gálájának titulált Billabong XXL Global Big Wave Awards-on az amerikai Garett McNamara 24 méter magasan meglovagolt hullámával nyerte el a legjobbnak járó kitüntetést. »
A világsajtó és a magyar közvélemény szinte egyöntetűen halottként könyvelte el Gábort, aki március 25-én magyar idő szerint éjfélkor kikötött Közép-Amerikában. A rekorder kenus jól van, jelenleg kenujában piheni ki az út fáradalmait. Felesége már úton van hozzá. »
Siklóernyő
Ha már nincs nyár, akkor csináljuk télen hóban, és mínuszban. Azt hiszem a siklóernyőzésnek meg van még a cudar körülmények között is a maga kis kellemes hangulata. Budapesti repülés Óbudán. »
Ahogyan a videón is látszik, Rodosz az egyik legjobb hely szörfözéshez, mindazonáltal minden évben jövünk ide, mert a szél mindig fúj és minden este buli.  »
Hamég sosem voltál itt, akkor el kell menned egyszer az életben. Jeri egy kicsi halászfalu a wind és kite szörfösök mekkája Braziliában, Ceara-ban kb.  »
Horvatorszagi kiteozas Viganjban 2004-ből! »
Special Thx 2 O'neill , Red Bull, Kiteline, Dunakeszi Reptér. Perfect day!!!  »
Csak a sebesség számít! A verseny a Velencei-tó jegén került megrendezésre a Kiteline Se. által 2006-ban.  »
Surf & kite
Egy igazi klasszikus a Kiteline csapatától, hiszen talán ez volt az első év, hogy a kite segítségével bele kóstólhattunk a téli lehetőségekbe, legyen az hó vagy jég!
 »
Amiről a sziklaugrás kapcsán ez idáig sok szó esett, és fontosnak bizonyul, mégis ritkán nevezik nevén vagy határozzák meg, az a vízbe érkezés.  »
A vitorlázás szerelmeseinek immáron elmaradhatatlan kellékévé vált a Velatura kollekció, mely már a piacra kerülése pillanatában meghódította a vitorlázás szerelmeseit.  »
Nathan Adamsnek élete hala akadt a horgára. A 334,75 kg-os kékuszonyú tonhalat az új-zélandi Houhoran fogta ki. Nagy valószínűséggel ez minden idők legnagyobb kékuszonyú tonhala, amit ember valaha kifogott... NÉZD MEG VIDEÓN! »
A rodoszi hangulatot ehhez a túrához mérjük talán azóta is. »
Surf & kite
A Mexikói kirándulás kalandokban bővelkedett, hiszen nem csak a fantasztikus fehér homokos partokat fedeztük fel, de lehetőségünk volt a Maja kultúra múltjának betekintésére is. »
Surf & kite
A Kiteline csapatának első útja Mauriciuszra, ami rögtön felejthetetlennek bizonyult és hamar nyilvánvaló lett, hogy visszatérünk! Sehol a világon nincsenek ilyen hullámok!
 »
A Kiteline Se. egyik szélcsendes edzőtábora ahol a szél majdnem 2 hétig hiányzott, így más utakat kellett találni az időtöltésre! »
A 2004-es kiteozás legjobb pillanatai a Coca Cola Beach House-on!
 »
Snowkiteozás a közeli Hármashatár-hegyen! A hó és a jó szél ritka vendég, de most tökéletesek voltak a körülmények! »
A kisfilm bemutatja a Surfbeach mindennapjait földől, vízről és levegőből, még a kék szalag vitorlás versenyről is láthatunk képkockákat egy siklóernyő segítségével! »