Főoldal  »  Sportpiac Magazin  »  2009/3.

A 2009/3. szám tartalmából

Hírek
A szörfözés oszkárja - Billabong XXL ? Global Big Wave Awards 2009 > Két magyar expedíció a Himalájában > Ugyan Anita a Mont Everesten > Gyorsasági rekordot döntött egy vitorlás > Vertical Blue 2009 ? 114 méter az új szabadtüdős rekord
I. Adriatic Callenge tavaszi regatta
Bajnok lett a Fekete Sereg
Erősmezőny, jó szélben
Nemcsak a versenyszervező Adriatic Chal­lenge, hanem az időjárás is gondoskodott a kedvező körülményekről, hiszen pontosan tudta a vízi rendezőség tartani az előre kiírtget megkerülésével elsőnek érjenek a célba a varázslatos Kornati Nemzeti Parkba
Víz és két kerék négy napig
Balaton Bike Fest június 25. és 28. között
Újdonság
A mexikói vadvízek koronázatlan királya
Rafael Ortiz
Futócipő körkép 2009
6 versenycipő+neutrális+stabil futócipő
Adidas+Asics+Kalenji+Nike+Reebok+Saucony
O'Neill Surf Camp
Portugália Peniche
Egyre szélesedő szörfös palettánkat tavaly Peniche-sel színesítettük, és Portugáliában Európa legszeretnivalóbb szörfös országát ismertük meg. Portugáliáról sokat hallottunk, de vajmi keveset tudunk. A híres portói borok, a nagy felfedezők és a régi gyarmatok eszünkbe jutnak ugyan, de amíg nem fedezzük fel személyesen ezt a varázslatos országot, fogalmunk sincs, milyen kulturális örökséget és természeti csodákat találunk itt.
Blognapló ? Cape Epic 2009
Ilyen a világ legkeményebb maratonja
Idén a szokásoknál többen tudták végigtekerni a Cape Epicet, amit a világ egyik legismertebb és legkeményebb MTB-maratonjának tartanak. 1196 montis rajtolt el dél-afrikaiKnysna városából, hogy 8 nap alatt 653 kilométert tekerjen végig a nyugati partvidék legszebb tjain, majd' 15 000 méter szintkülönbséggel, ami csaknem a kétszerese a Mount Everest magasságának.
Windsurf deszkavásárlás
2009-es trendek + hasznos tippek a választáshoz
Hogyan védekezzünk a biciklilopások ellen?
Hiába az önfeledt kerékpározás, ha utunk végén, esetleg egy rövid pihenő megkezdésekor rögtön egy komoly problémával szembesülünk: Minként védekezzünk a biciklitolvajok ellen?
Szadínia ? Levél a távolból
Horvátország vs. Szardínia
Mennénk már nagyon, mennénk! Minden télen bangos okoskodásból csendes borozásba fajuló tervezgetések közepette születnek a nagy gondolataink. Ülünk a gép fölött, térképek borítják a szürkeállományunkat, a kezünk pedig az evező nyelét keresi titokban. Hiába a hosszú tél, hiába a recesszió, a bugi mindig a lábunkban van.
Hogyan kerüljük el a balesetet a túra alatt? 2. rész
A balesetek igen nagy százaléka saját hibánk következménye. Az alattomos hegy képzete sajnos nem csak az élvhajhász amerikai filmekben él.
A ?Jégember? birodalma
Ötztali-Alpok
Amikor előszor az Ötz völgyében, éppen családi nyaralásból tartottunk hazafelé. A táj szépsége, a tiroli emberek vendégszeretete és a számtalan kikapcsolódási lehetőség rögtön rabul ejtett minket.
Merida Press Camp 2009 Mallorva
Gunn-Rita a Weben, Multivan Merida a Duna-Maratonon
Katalógus
Alexander von Humboldt báró
?A legnagyobb tudományos utazó?
Boltlista
Programajánló