Főoldal  »  Sportpiac Magazin  »  2011/2.

A 2011/2. szám tartalmából

Hírek     
William Trubridge 100 méteres szabadtüdős merülési rekordja I Éjjel mászott 828 métert a Alain Robert, a pókember I Adventurer of the YEAR 2010 I

Cape Epic 2011       
A Cape Epic a világ legjelentősebb hegyikerékpáros megamaratonjává nőtte ki magát 8 éves története során.

Újdonság  
Trans Gran Canaria
Két magyar megcsinálta a Trans Grancanariát, Németh Csaba 2., Lőrincz Olivér 6. lett az ultramaratoni erőpóbán.

Bringa trendek 2011   

2010 technikai megújulást jelentett a bringaiparban. 2011-ben ezek az 'újdonságok' már szer­ves részét képezik a termékpalettának. Lássuk az idei kínálatot.


Karib tenger hollámlovászai  
Kitesurf Dominikán  a Kiteline csapatával
   

Mexikó búvármaszkon keresztül  


Több mint tízezer kilométernyi tengerpart, a világ második leghosszabb korallzátonya, a leghosszabb vízalatti barlangok, ez Mexikó a vízfelszín alatt és felett.

Minden idők legjobb triatlonistái
Az egyik legnagyobb nemzetközi triatlon magazin, az Inside Triathlon megválasztotta minden idők legjelentősebb triatlonista sportolóit.

Görkori alapok 
Legyél te is görkoris Cindy! Amit az elinduláshoz feltétlenül tudnod kell, azt megtalálod itt!

Hogyan fejlesztheted mászó technikánkat?  

Ahány mászó, annyiféle adottság. Nem létezik olyan egységes recept, amely biztos fejlődést garantálna a má­szásban mindenkinek. Azonban jó, ha tudatosan elemezzük és fejlesztjük technikánkat.

3 tuti mászótipp Dalmáciában   


A sziklás part és a víz metamorfózisa elvarázsolja a természeti sportok kedvelőit. Különösen minket, szikla imádókat, akik sokszor nem látunk arrébb az orrunk előtt tornyosuló fehér szirtnél!

Kerékpárral a fekete kontinensen át 
Különös elbeszélés ez, mert különleges ember volt a szerzője: Kazimierz Nowak lengyel utazó, aki a világon elsőként biciklizte be magányosan Afrikát.

Gyerekparadicsomok Burgenlandban
Burgenland igazi paradicsom a családi nyaralásra vágyóknak. Kisgyerekes családok izgalmas kirándulásokat a környék nemzeti parkjaiban.
MEXIKÓ, LAVENTA PARK, avagy a Stirling-házaspár és az óriás olmék kőfejek

Magashegyi élvezetek az Alpokban

Egy mesebeli tó 1700 méteren, kínai pagoda a tó partján, hullámvasút a hegyoldalban, jóga a Kína toronyban, körös-körül sípályák, hegyi túrák...

Boltlista