Mit / Hol  »  ÉLMÉNYFÜRDŐ  »  Gránit Gyógyfürdő -Zalakaros

Gránit Gyógyfürdő -Zalakaros

Eddig 0 hozzászólás
Cím: 8749 Zalakaros, Thermál u. 4.
Telefon: 93/340-420
Web: www.furdo-zalakaros.hu

>> Nyitvatartás h-v 9-18

Az év minden napján folyamatosan üzemelő fürdőépületben találhatók a különböző vízhőmérsékletű gyógyvizes ülőmedencék, valamint az épület által határolt termálvizes medence. Az önálló egységként, saját pihenő hellyel üzemelő szaunablokk 2 db szaunafülkével, 1 db gőzkabinnal, saját hidegvizes merülőmedencével, esztétikus zuhanyblokkal. Az épületben találhatók nemenkénti öltözők (fogasos és szekrényes), valamint a széleskörű szolgáltatást nyújtó gyógyászati részleg. Az öltözők szintjén üzemel a vízgyógyászati rész, a tangentorokkal (víz alatti vízsugármasszázs), a galvánkezelésekkel, a súlyfürdővel, valamint a szoláriummal. A tetőtéri gyógyászatban történik a masszázs, a gyógytorna, az elektroterápia, a fangó, és a gyógypakolások kiszolgálása. Itt található a pedikűr és a talpmasszázs is. Az épületben találhatók a következő vendéglátó-egységek: étterem, büfék, presszó.

A fedettfürdő főbejáratán keresztül érkező vendég a pénztárakhoz jut, ahol a megfelelő árjegyzék szerinti jegyek megvásárolhatók, illetve az Országos Egészségbiztosító Pénztár által támogatott jegyek kerülnek kiszolgálásra. Mellette található a reumatológus szakorvosi rendelő a megfelelő ülőbútorokkal berendezett váró-előtérrel, valamint a fodrászat és kozmetika.

Belső élménymedence
 

 
- komplex belépőjeggyel vehető igénybe
Vízfelület: 360 m2
Vízhőfok: 28-32 °C
Vízmélység: 1,1-1,3 m

A szabálytalan alakú belső élménymedence felejthetetlen élmény a családnak.

 • 8 db vízsugaras álló masszázs
 • 1 db vadvíz-csatorna
 • 1 db nagy vízernyő
 • 6 db fekvő masszázságy
 • 1 db buzgár
 • 8 db ülőpados pezsgőfürdő
 • 8 db vízsugaras ülőmasszázs
 • 1 db kétfejes nyakzuhany
 • 1 db vízköpő
 • 3 db fenékbefúvásos pezsgőfürdő
 • 10 db víz alatti fényszóró

Úszómedence
 
Vízfelület: 400 m2
Vízhőfok: 28 °C (±1 °C)
Vízmélység: 1,2 - 1,8 m

Az úszómedence alkalmas úszásra, vízitornára és vizifittnessre, és a beépített víz-levegős fúvókákkal (16 db), valamint a 3 db fenékbefúvásos pezsgőfürdővel élménymedenceként is funkcionál.


Gyermekmedence
 
Vízfelület: 34 m2
Vízhőfok: 28-32 °C
Vízmélység: 0,6 m

A gyermekmedence a következő attrakciókkal üzemel:
1 db mini csúszda
1 db vízi gomba
1 db mini zuhatag
1 db billenő vödör


Szauna világ
 
Az élményfürdőhöz tartozó szaunák és gőzkabin a komplex jeggyel igénybe vehetők. E blokkhoz merülőmedence és zuhanyzók is tartoznak. Az igénybe vehető szolgáltatásokat infra napozó is bővíti.


FeketeLyuk csúszda
 
A fekete lyuk csúszda igazi élmény a „bátraknak". A csúszda teljesen zárt, melyben fényeffektek teszik teljessé az élményt. Zárt részből indul és zárt részbe érkezik. A gumikarikák két méretben állnak rendelkezésre, 100 kg felett a karika nem kötelező.
A csúszdát 12 éven aluli gyermek nem használhatja!
A csúszda igénybevételét a komplex jegy ára tartalmazza!
A csúszdák mindenkori nyitva tartását az AKTUALITÁSOK menüpont alatt találja!
 
 Címkék: