Tengeri kajak / rafting
16. TVK Triatlon Nagyhét : megszorongatták, de nyert a "Katasztrófa"
A nagy tiszaújvárosi fieszta mai folytatásában a gasztronómia és az evezősverseny vitte a prímet. Előbbiben egy remekbe szabott birkapörkölt gödölével a „Ki mit bír inni̶...  »
Július 14-én irány Fonyód, és a Balaton-átevezés egészen Badacsonyig, majd vissza! Vágjatok neki a tónak, szinte bármilyen hajóval, tetszőleges társasággal és győzzétek le a 10,2 kilométeres távot! »
A világsajtó és a magyar közvélemény szinte egyöntetűen halottként könyvelte el Gábort, aki március 25-én magyar idő szerint éjfélkor kikötött Közép-Amerikában. A rekorder kenus jól van, jelenleg kenujában piheni ki az út fáradalmait. Felesége már úton van hozzá. »
Múlt hétfő óta, azaz már egy hete nincs hír Rakonczay Gáborról, aki a mostoha időjárási körülmények miatt csak sodródik az óceánon. »
Aktuális hírek Rakonczay Gábor világrekord kísérletű óceán átkenuzó expedíciójáról  »
Két nap, és újra két folyó. Ősz a Dunakanyarban. Peca, beszélgetések a vízen, esti tüzeskedés. főzőcske de okosan, szigetelés. A két nap alatt terveink szerint lecsorgunk az Ipolyról indulva a Római partig. Az estét a Szigetcsúcson töltjük, és a reggeli órákban tovább csorgunk a Római part felé!  »
Tengeri kajak / rafting
Vannak helyek, ahová az embernek el kell mennie. Ilyen Cesky Krumlov és a Moldva. Nem Robinsonok, magányos kalandorok, az egyedüllétet kedvelők Mekkája, de ha egy komoly kulturális fröccsre vágysz, meghintve egy vízi vidámparkkal,akkor irány a barna sörök, a Becherovka, és a Fernet hazája: Csehország.  »
Tengeri kajak / rafting
A Túr folyó a Tisza egyik baloldali mellékfolyója, Romániában, az Északi Kárpátok déli oldalán, található Avas hegység-ben, Avasfelsőfalu határában ered. »
Tengeri kajak / rafting
A Bécs - Budapest távot teljesítő kenusok szerint az út nem könnyű, de amatőrök számára is teljesíthető. A kajak szupermaratont augusztus 15-20.között rendezik meg, még lehet jelentkezni!>> »
A nyúl idén újra velünk kajakozik! Ezért hát ha van kedved akkor gyere velünk a tavaszi Balatonra kajakozni egyet, a tavasz illatával, az igazán tiszta Balatonhoz. >> Április 11-12.: Balaton - Pálköve - Húsvéti kajakozás. »
Tengeri kajak / rafting
A sorozat első részében áttekintettük, tulajdonképpen mi is az a versenyrafting. Most pedig megismerkedünk a válogatottunk történetével, hogyan és milyen viszontagságokon keresztül alakult meg a csapat. Kik is ők valójában? »
Valószínűleg ez lesz az egyik legemlékezetesebb verseny a 36 éve rendezett MiniTransatok között. Az október 13-ra tervezett rajtot bizonytalan időre elhalasztották a Finistere foknál várható viharos erejű szél miatt. »
Másfél hónapja nem volt hír Rakonczay Gáborról, aki február 6-dika óta vesztette el a telefonos kapcsolatot kísérőivel. A hét végén kikötött Antigua szigetén és átszelte az Atlanti-óceánt.  »
Tengeri kajak / rafting
05. óra 21. perckor (magyar idő szerint 06.21.) eloldotta Vitéz nevű kenuját a Pasito Blanco kikötőben és megkezdte óceán átkenuzását.  »
Rakonczay Gábor, az első magyar Atlanti-óceánt átevező páros férfi tagja, több ezer mérföld óceáni tapasztalattal és három óceánátkeléssel a háta mögött, ismét hajóba száll. »
Tengeri kajak / rafting
9 nap van még hátra, és indul az I. Bécs-Budapest Kajak-Kenu és Evezős teljesítménytúra. A táv 300 kilométer, célba érkezés augusztus 20-án Budapesten. »
Már a jövő évi holland és a két év múlva megrendezendő Costa Rica-i Világbajnokságra készül az idén Világbajnokságot nyert Magyar Rafting Válogatott. »
Tengeri kajak / rafting
Két nap kajakozás egy apró vízen, amely méltánytalan helyen áll a magyar vízitúra célpontok között. Ezen szeretnék kicsit javítani, hirdetni az igét, és megmutatni mindenkinek ezt a szép kis folyót/csatornát. Kis kanyarok, galériaerdők, nádasok, rétek. Ilyen a vajas fok.  »
Tengeri kajak / rafting
2009. április 25-26. között két napot lapátolhattok a Tisza-tó nádasai, apró csatornái között. Madarászunk, kajakozunk, danolászunk. Az este a szokásos, étteremben udvarlós, sétálós, aztán borozva zenélés lesz. »
Tengeri kajak / rafting
Nincs hajóforgalom, nincsenek turisták... Vannak delfinek és világítótornyok... Apró szigetek... Tengeri kajakok... Napsütés... ha mehetnéked van, tolnád, eveznél, hullámoznál, akkor tarts velünk hagyományos szezonnyitó tengeri kajakos kalandra. »
Tavaszi kajakozásra hív téged is a Tengerikajak.hu csapata. Március utolsó hétvégéjén felejthetetlen evezésben lehet részed kis sátrunkban! Este tűzrakás, jó borok, finom sültek... »