Tengeri kajak / rafting
16. TVK Triatlon Nagyhét : megszorongatták, de nyert a "Katasztrófa"
A nagy tiszaújvárosi fieszta mai folytatásában a gasztronómia és az evezősverseny vitte a prímet. Előbbiben egy remekbe szabott birkapörkölt gödölével a „Ki mit bír inni̶...  »
Tengeri kajak / rafting
Uszodai kajakedzésen vehettek részt február 8-án. A tanfolyamon végigvesszük a kajakozás során felmerülő, evezés- és biztonság-technikai témákat a beszállástól, társmentéstől kezdve, igény esetén az eszkimófordulóig. »
Tengeri kajak / rafting
Egy cseppnyi Kanada, elérhető közelségben. Hatalmas fenyvesek, kristálytiszta, szürkéskék víz, magányos szigetek, fickándozó lazacok, bennünket kóstolgató hűvös reggelek.  »
Tengeri kajak / rafting
Olyanra senki nem fogad, amivel tutira veszít. Mégis, avagy éppen ezért ezek hozzák a legnagyobb hasznot. Andreas SOmmer és Nikolai Timonin vadvízi kajakozása lazának indult, de majdnem tragédiába torkollt.  »
Tengeri kajak / rafting
Az idei túrakínálat újoncoknak és tapasztaltabbaknak egyaránt bőséges választékot kínál folyókból, tavakból, tengerekből, hétvégékből, hosszabb kikapcsolódásból. Lassan evezőt a kézbe és kajakra fel!  »
Tengeri kajak / rafting
Jason Lewis október 6-án ért haza 13 éves bolygótaposásából. A brit kalandozó több mint 74 ezer kilométert hagyott maga mögött. Lábon, kajakkal vagy épp hegyikerékpárral lehetett őt felfedezni a Föld különböző pontjain, míg végül visszaérkezett szülőhazájába.  »
Még lehet jelentkezni az augusztus 16-án induló tengeri kajak-túrára! Svédország felszíni vizekben leggazdagabb részére, a fél Magyarországnyi területet elfoglaló Dalsland tóvidékre indulnak a kajakosok.  »
Április 21-22.én Horvátországban rendezték meg a 2007-es rafting Európa Kupa sorozat első fordulója, ahol 10 ország közel 30 csapata indult, és ami a magyar csapatoknak egyben válogató verseny is volt a június végi dél-koreai világbajnokságra.  »
Tengeri kajak / rafting
Április 27-29. között rendezik az egyetlen magyarországi vadvízi versenyt az Ojjectum vadvízi parkban. »
A Pappas Auto gratulált Janics Natasának a Szegeden megrendezett kajak-kenu világbajnokságon elért sikereihez. A vb-döntők után a Pappas Auto Magyarország Kft. értékesítési vezetője adta át Natasának az új Jeep Grand Cherokeet. »
A régi kajakos kultúrák vajon milyen öltözéket visletek, mire vadásztak és milyen eszközökkel tették mindezt? A tengeri kajakozás nem volt veszélytelen, de minderről részletesen olvashattok az alábbi írásban.  »
Tengeri kajak / rafting
Január, február, itt a nyár! Kedves hullámzó álmodozók, szélszerető barátaink, itt az ideje, hogy felkészüljünk a hullámokra, szélre, a nagy kalandokra. A tengerikajak.hu csapata egy egész napos szuperintenzív uszodai tanfolyamra szólítja azokat, akik szívesen csiszolnák a tudásukat . »
Tengeri kajak / rafting
Másnap a reggeli után továbbindultunk. Az állatok csapását követtük, míg meg nem rekedtünk. A félelem, ami mindig ott ül legbelül, ha szurdokvölgyben van az ember, elért minket is. Az út egy sziklakiugrónál véget ért. Nem volt tovább.  »
Szem nem marad szárazon, azt garantáljuk! Megnyitotta kapuit Budapesten (III. ker. Nánási út 53) 20 méterre a Dunától Magyarország legnagyobb választékú kajak tesztcentruma, ahol több mint 30 tengeri, ill. túrakajakot, kenut tesztelhetsz kedvedre az év 365 napján! »
A Magas-Himalájában terül el az a hely, melyet a helyiek az Istenek Királyságának neveznek. Andreas Sommer, és barátai hóna alá kapták kajakjukat, hogy leevezzenek a Tule Beri folyón. Chris Smith beszámolója.  »
Tengeri kajak / rafting
Verseny az idővel és egymással, egy közel négy órás kegyetlen küzdelem során. Ez a Red Bull Dolomitenman. A huszadik jubileumi versenyen az osztrák Kolland Topsport csapata örülhetett a legjobban.  »
Május 17-20-án a Salza folyón rendezték meg az idei rafting Európa Kupa sorozat következő, ausztriai futamát, amely az új Kanyon Raft Team második komoly nemzetközi megmérettetése is volt.  »
Tengeri kajak / rafting
A 2007-es Red Bull Air Race Világfutamok izgalmas startja után a verseny a brazíliai Rio de Janeiro felé veszi az irányt, és meg sem áll április 20-án illetve 21-én a Botafogó-öbölig. »
Tengeri kajak / rafting
Exkluzív beszámoló Andy Sommer legutóbbi kalandjáról. A német csodakajakos a világon az egyetlen, aki mind a 14, nyolcezer méternél magasabb hegyről lelapátolt. Most nepáli magashegyi túrájáról mesél. »
Tengeri kajak / rafting
Egy tó, ami nagyon fontos nekünk. Egy tó, amit érdemes más szemszögből is megismerned, felfedezned. Nem kell, hogy méregdrága vitorlásod legyen, nem kell, hogy heteket készülj rá... Csak egy kajak vagy kenu kell hozzá - és te. »
Tengeri kajak / rafting
A modern kajak két nyomon követheti őseit. Az első, ahol nagyon hasonló másolataik voltak a délnyugat-grönlandi elődjeinek. A kajakok fejlődésének másik útja a "Rob Roy"-féle.  »