Siklóernyő
Takáts Pál képviseli hazánkat a Red Bull X-Alps kalandtúrán
A Red Bull X-Alps versenybizottsága nyilvánosságra hozta annak a 30 versenyzőnek a névsorát, akik részt vehetnek 2017. július 2-től a 8. Red Bull X-Alps siklóernyő- és túraversenye...  »
Augusztus 1-10. között az 1200 euró összdíjazású megmérettetésen, az előzetes várakozások szerint 15 országból közel 80 nevező küzd meg egymással, ki képes a legtávolabbra siklani 4000 méter magasból, 200 km/órás sebességgel. »
Siklóernyő
Ha már nincs nyár, akkor csináljuk télen hóban, és mínuszban. Azt hiszem a siklóernyőzésnek meg van még a cudar körülmények között is a maga kis kellemes hangulata. Budapesti repülés Óbudán. »
Besenyei Péter gőzerővel dolgozik magyar gyártású repülőgépe fejlesztésén.  »
Takáts Pál nyerte a 2011-es siklóernyős műrepülő világkupát. Kézi Gábor és Takáts Pál kettőse a Justacro Team idén minden riválisát maga mögé utasította. »
Kézi Gábor és Takáts Pál szinkron kategóriában a világ legnehezebb manőverével, az ún. Infinity Tumblinggal, első helyen végezett a Lac de Bourget-ben rendezett versenyen.  »
Idén is hatalmas tömeg érkezett a szilvásváradi outdoor fesztiválra, és aki ott volt az tudja is, hogy miért.  »
Augusztus 2-11 között Siófokon 20 ország versenyzői csapnak össze a világ legextrémebb sportfesztiválján, a VII. Wingsuit Boogie Szárnyasruha Nemzetközi Fesztiválon és Magyar Bajnokságon. Részletes program itt. »
Beérett Takáts Pál és Kézi Gábor, azaz a Justacro siklóernyős csapat munkássága, jelenleg mindkét magyar pilóta a világranglista élén áll. »
"Elmaradt a jogállamiság elveit követő tárgyilagos mérlegelés, nem készült objektív, szakmai érvekkel alátámasztható és kiszámítható besorolási rendszer..." »
2009 után ismét megnyerte a Red Bull siklóernyős-futós túlélőtúráját a svájci Christian Maurer, aki a sorozat történetében a második versenyző aki duplázni tudott.  »
36 csapat részvételével, mintegy 40 ezer néző előtt zajlott le a 2. Red Bull Röpnap vasárnap az Omszki-tavon.  »
Idén a brazil siklóernyős-paradicsom adott otthont a március 13-27. között rendezett világbajnokságnak, ahol hazánkat az Ákos Zsuzsa, Vértes Balázs és Rácz Balázs alkotta háromfős csapat képviselte becsülettel.  »