Ausztria blog
Családi üdülés Karintiában
Akár a hóbiztos, széles lesiklópályákon, akár a hó- és élményparkokban, akár a buckapályákon. Karintiában, Ausztria napos déli részén, a családok mindenképp szuperül érzik magukat....  »
Marko Grilc a gyűrű ura! A megelőző évek negyedkör versenyei után a legendás Straight Jump (egyenes ugrás) is visszatért az innsbruck-i Bergisel stadionba. »
Légy részese Te is az élménynek és nyerj egy 2 személyes hétvégi utazást a Billabong Air&Style snowboard versenyre. A szerencsések VIP jeggyel vehetnek részt az eseményen, így biztos, hogy a legjobb helyről követhetik az eseményeket. »
A snowboardot és freeski-t szerető lányoknak idén sem szabad nagyon elcsomagolni a felszerelésüket, hiszen a Powcukor lányok idén is elhozták nekik a Billabong Girls Days-t. »
Idén 17. alkalommal rendezték meg a Fundango Magyar Snowboard és Sí Bajnokságot muraui Kreischberg síterepen. »
Március 3-5-én a japán INAWASHIRO városában megrendezett FIS Félcső világbajnokságon VIRGINIE FAIVRE (CH) gyönyörű síakrobata és modell, az O'Neill Team tagja világbajnok lett.  »
Február 21-én, szombaton ismét Fundango Big Air magyar kupafutamot rendeznek a Kékesen, ugyanezen a napon lovasszánkó verseny is lesz Bükkszentkereszten. Nézzük a részleteket! »
Február 10-én lezárult a Swatch O'Neill Big Mountain Pro. A riderek a dinamikus és folyamatos csúszásáról megismert Xavier de le Rue-t találták a legjobbnak. »
A világ legjobbjai vonultak be szombat este a Billabong Air&Style Quaterpipe versenyre Innsbruckban. A szervezők az eddigi legnagyobb, 12,2 méter magas negyedkörrel készültek a versenyre, amelyet 4500 köbméter hó felhasználásával készítettek. »
Az idei MuMuS Snowboard&Freeski csapatverseny a K2-Volvo Kupa keretében került megrendezésre január elején. A MuMuS a mellett, hogy a trükkök feladatszerű leküzdésére utal, a csapatok közül a győztesekre is vonatkozik. »
A Swatch O'Neill Big Mountain Pro 2009-es visszatérése többet ígér, mint valaha. A koncepció ugyanaz marad - a világ legjobb 12 freeridere a legkihívóbb és legváltozatosabb backcountry terepeken méri össze tudását. »
Kétféle hó- és bulibarát fiatal van: a cinkosan mosolygó, aki ott volt, és a csalódottan, aki lemaradt. A MEEX csapata pedig emeli a tétet: idén 4000 fiatalt toboroz a Snowattackre, amit 2010.01.29. - 2010.02.06. között rendeznek meg. Részletek itt!>> »
December elején újra Girls Days, ami már az ötödik tábor a Powcukor szervezésében. Ez nem egy szokványos tábor, hanem egy igazi csajos megmozdulás, ahol a közös csúszás mellett, profiktól sajátíthatod el a snowboard és a freeski alapjait, vagy csiszolhatod tovább tudásod.  »
A hétvégén immár 27 alkalommal került megrendezésre a Burton US Open. A rendezvény a QuterPipe-pal kezdődött péntek este, ahol a ridereknek különösen oda kellett figyelni. »
A Fundango Magyar Snowboard és Sí Bajnokságot immáron a 17. alkalommal rendezik meg hagyományosan nemzeti ünnepünk környékén, idén március 11. és 15. között. A téli szezont lezáró rendezvény ad otthont a Snowboard Magyar Bajnokságnak.  »
Múlt szombaton a kékesi déli sípályán került megrendezésre a Fundango Big Air. A pálya tetejénél egy hétig hízott a hókupac, amiből formás ugratót alakítottak ki a shaperek. Már reggel gyülekeztek a versenyzők, akik snowboardban és freestyle síben amatőr és pro kategóriában nevezhettek. »
A Transworld Snowboarding magazin megtartotta éves díjátadóját, amelyen Travis Rice minden lehetséges díjat elhozott. A magazin több különböző kategóriában osztja ki a díjakat, a profi snowboardosok szavazatai alapján. »
Powder, kickerek és a legjobb riderek - a Big Mountain Pro stílusosan útjára indult február 4-én. »
Február 7-én kerül, szombaton megrendezésre a Snowboard és Freeski Open a Mátraszentistván Sípark 5-ös és 3-as pályáján. »
Még csütörtökig jelentkezhetsz a nyereményjátékra, melynek fődíja egy 2 személyes ausztriai utazás Európa egyik legrangosabb snowboard versenyére a Billabong Air&Stye-ra. »
Ha már nem elég a tisztított, feltérképezett pálya, csússz porhóban, a tömegtől távol! »