Ausztria blog
Családi üdülés Karintiában
Akár a hóbiztos, széles lesiklópályákon, akár a hó- és élményparkokban, akár a buckapályákon. Karintiában, Ausztria napos déli részén, a családok mindenképp szuperül érzik magukat....  »
A TTR (Ticket To Ride) versenysorozat a világ legrangosabb snowboard versenyeit fogja össze, és azokat csillagokkal minősíti. A legmagasabb minősítésű versenyek 6 csillaggal bírnak, melyekből minden kontinensen egy lehet. »
Minden idők legjobb freeride snowboardosának kikiáltott Jeremy Jones nyerte a Big Mountain eseménysorozatot. A sizők közt Kaj Zackrisson vitte a pálmát. Az utolsó napokra sajnos alig maradt csúszásra alkalmas hó.  »
Szombaton került megrendezésre az idei szezon egyetlen magyarországi snowboard kupa fordulója a MetalBros csapat szervezésében. A helyszínt az Eplényi Skiaréna biztosította, ami a verseny óta egy snowboardpark büszke tulajdonosa is. »
Sikeresen zajlott az első Magyarországon rendezett snowboard bajnokság január 26-án. Az idei szezonra felújított Eplényi Síaréna kiváló körülményeket biztosított a deszkásoknak.  »
Idén március 12-én, szerdán kezdődik a XVI. Fundango Snowboard Magyar Bajnokság. A legnagyobb magyar snowboard- és sífesztiválon öt számban több százan mérik össze tudásukat. »
Sorozatunk második része a középhaladóknak ajánl európai síterepeket. Ezek a pályák minden olyan eszközzel el vannak látva ami egy kezdő deszkás továbbfejlődéséhez ideális.  »
Az O'Neill Evolution hétvégi versenynapjain elképesztő trükköknek és kemény küzdelemnek lehetett szemtanuja a kilátogató hétezer néző. Davos a snowboard világ központjává emelkedett.  »
Január 2-án elindult az O'Neill Evolution, ezzel a Swatch Ticket to Ride (TTR) Snowboard Világ Tour legjobban várt eseménye kezdetét vette. A verseny január 7-ig tart. »
Megszületett a megállapodás, miszerint a Hilldependent csapata O'Neill kötelékben fog a jövőben működni. Az egyesület célja a snowboardozás és szörfözés népszerűsítése hazánkban. »
A legendás innsbruck-i Bergisel Stadionban kerül megrendezésre a Billabong Air & Style Quarterpipe 2008. február 2-án. 15 év után a rendezvény, így visszatér a szülőföldjére.  »
Minden évben március közepén rendezi meg a Fundango az ausztriai Kreischbergen a snowboard magyar bajnokságot. Immár tizenhatodik alkalommal több ezer magyar gondolta úgy, hogy ott kell lennie a magyar snowboardsport ünnepén. »
Festői környezet, az egri Bazilika előtti lépcső adott otthont a hétvégi O'Neill City Slide eseménynek, ahol az ország legügyesebb freestyle riderei mérték össze tudásukat. »
Az O'Neill szponzorált Rigler Miklós nyerte az idén 4. alkalommal megrendezésre került Naturelle Freeride Tour-t a snowboard kategóriában. A versenyt a franciaországi Puy St. Vincent-ben 150 résztvevővel rendezték meg.  »
Innsbruckban 12 ezer néző előtt rendezték meg a Billabong Air&Style snowboard versenyt. Az első helyen végző Kevin Pearce csillaga egyre magasabbra emelkedik. Idei teljesítményével a TTR ranglista második helyét csípte el.  »
Sorozatunk harmadik részében a haladók számára legmegfelelőbb európai pályákat mutatjuk be. A profi hódeszkások a Top 10 pálya mindegyikén ideális körülmények közt fejleszthetik tudásukat. »
Legújabb sorozatunkban bemutatjuk hova érdemes a kezdőknek, középhaladóknak és a profi hódeszkásoknak mennie, hol a legszebb a táj a falú, vagy hol vannak a legjobb étkezők. Az első részben a TOP 10 kezdő pályáról olvashattok.  »
Davosban, az O'neill Evolution első napján a Tahitiból származó srác, Gary Zebrowsky deszkája csúszott a legjobban. A 200 pontból 162-t zsebelhetett be.  »
Már csak két hét van az O'Neill Evolution indulásáig. A Swatch Ticket to Ride (TTR) Snowboard Világ Tour egyik legjobban várt eseménye 2008. január 2-7 között kerül megrendezésre. A fődíj 100 ezer dollár. »
Tavaly a Winter X-Games-versenyen elért bronzérmével beírta magát a történelemkönyvekbe: ő a legfiatalabb versenyző, akinek ez sikerült. »
2005-ben megnyerte a junior világkupát, 2006-ban a torinói olimpiai játékokon 13. lett, ugyanebben az évben harmadikként végzett a FIS-világkupán Svájcban.  »