Ausztria blog
Családi üdülés Karintiában
Akár a hóbiztos, széles lesiklópályákon, akár a hó- és élményparkokban, akár a buckapályákon. Karintiában, Ausztria napos déli részén, a családok mindenképp szuperül érzik magukat....  »
Elindult a legújabb hódeszkás honlap. A téli szezon kezdetén nem elég előkaparni a snowboardot a polc mélyéről. A friss információk ugyanúgy elengedhetetlenek ahhoz, hogy nekivágjunk a hegyekoldalaknak, snowboardparkoknak, mint a felszerelés. »
Az előző évek nagy sikerére való tekintettel 2008. január 2-7 között rendezik meg a Six Star O'Neill Evolution Swatch TTR World Snowboard Tour-t. A svájci Davos ezzel a hatcsillagos versennyel várja a világ freestyle snowboard sztárjait. »
A jubileumi 15. síkupával kiegészült muraui snowboard bajnoskágon 24-én, szombaton kiosztották a verseny érmeit, díjait, s ezzel egyben lezárták a téli szezont is.  »
Az idei tél egyelőre nem sok hóval kényeztette el a télisportok szerelmeseit. Ez azonban egy cseppet sem tántorítja el azokat a fiatal hódeszkásokat, akik február végén megszállják az ország több nagyvárosának utcáit.  »
A február 10-11-re tervezett kékesi Fundango hétvége az enyhe időjárás miatt elmarad. Bár a mínuszok megérkeztek, nem bizonyulnak tartósnak és elegendő csapadék sem várható.  »
A meleg időjárás miatt elmarad a február 3-4-re tervezett Freestyle Snowboard OB és Diákolimpia. »
Angliában, Milton Keynesben a SNO!zone hétvégén sí- és snowboard-világrekord született!  »
Március 11. és 15. között rendezik a XIV. Fundango Snowboard Magyar Bajnokságot az ausztriai Murauban. Snowboardban minden szám a magyar bajnokság futama, síben a cross lesz a hazai OB része. »
A kék ég és a napsütés feltétlen hiányzott a tavalyi freestyle sí-és snowboard versenyen a Kékesen, de idén erre egy rossz szót nem szólhatunk. Persze ami a legszebb a dologban, az az indulók 70 feletti száma. (Forrás: www.fundangosports.com) »
A torinói téli olimpia indulása előtt egy héttel fesztivál hangulatú sportrendezvényre invitálunk minden általános iskolást, gimnazistát és persze a családokat. A snowboard diákolimpia az első rangos hazai gyerekverseny, ahol lehetőség lesz a profiktól is tanulni a szombaton zajló éjszakai snowboard magyar kupa futamon és előtte az edzéseken. »
A Swatch O'Neill Big Mountain Pro 2008 szervezői bejelentették a világklasszis wildcard versenyzők rangsorát. A francia Chamonix-ben 26 versenyző fog megküzdeni a nyereményért és a dicsőségért.  »
Julien "Larrogs" Haricot-ot lett az O'Neill Europe új freestyle snowboard szponzoráltja. A 27 éves francia hibátlan trükkjei mellett karizmatikus személyiségével és nagyadag humorérzékkel hódítja meg a havas lejtőket. »
A jubileumi XV. muraui Fundango Snowboard Magyar Bajnokság díjátadója és megszokott buli szombaton, a budapesti Club Inside-ban (Groovy terem) kerül megrendezésre 21 órától.  »
Most ismerkedsz a snowboardozással? Már igazi nagymenő vagy, de most próbálnád ki először a legújabb trükködet? Vagy csak egyszerűen nem akarsz semmit sem a véletlenre bízni? Akkor olvasd el figyelmesen a tippjeinket, ezek segítségével megelőzheted, elkerülheted a boardbajokat! »
Az idei enyhe tél igencsak megnehezítette a sportolók edzését, és a versenyzési lehetőségeket is visszaszorította, Balogh Ádának, a fiatal magyar tehetségnek mégis jól kezdődött ez az éve. »
Immáron harmadik alkalommal a megszokott helyen, a schladmingi sírégióban kezdheted a szezont a Fundangoval november 30-december 3. között.  »
Snowboard
A kiszámíthatatlan időjárási viszonyok miatt szombat helyett március 17-én, pénteken rendezik az ONeill Xtreme Verbier by Swatch 2006 freeride versenyt. »
Informális híreink szerint a jövő hét folyamán, több napon át csúsznak a hazai, valamint a környező országok snowboard társadalmának fenegyerekei. Az extrém trükközést az éj leple alatt tervezik Budapest belvárosában...  »
Február 11-én sí-és snowboard versenyt rendeznek a Kékestetőn. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. Forrás: Kun Álmos, marketing menedzser  »
A 2003-as világbajnokság helyszínén, Európa legnagyobb félcsövében rendezték a snowboard világkupa ausztriai fordulóját. A januári verseny azért is volt fontos, mert ez a freestyle szám az olimpiai program része. »