Ausztria blog
Családi üdülés Karintiában
Akár a hóbiztos, széles lesiklópályákon, akár a hó- és élményparkokban, akár a buckapályákon. Karintiában, Ausztria napos déli részén, a családok mindenképp szuperül érzik magukat....  »
Bemutatjuk a legújabb vízbiztos okostelefont. »
Egyszerű, biztonságos, kedvező árú és garantáltan sikere. A Ski amadé síszövetség Fish-módszeren alapuló, felnőtteknek kínált háromnapos síoktatása a nagy sikerre való tekintettel immár a harmadik szezonjába lép.  »
A 2013-as schladmingi és a 2014-es semmeringi világbajnokságot követően idén a Kreischbergen a sor. 2015. január 15-től 25-ig Stájerországban rendezik a következő FIS világbajnokságot, amely különleges premiert is jelent, hiszen a Kreischbergen egyesítik első alkalommal a snowboard és freestyle sí sportágakat.  »
Akár 100 órával több napsütés Karintiában, ahol a tél széles és karbantartott sípályákkal, valamint pályán kívüli programok gazdag tárházával vár. »
A sípályákon kívül is van élet Karintiában. A korcsolyázástól és hótalpas túráktól a szánkózásig, a sífutásig és a jégmászásig számtalan lehetőség közül válogathatunk.  »
FIS Freestyle sí Snowboard VB, hócirkusz, snocross, sípályateszt kitűnő minőségű sípályákkal, adrenalinbomba Murtalban!  »
Családi sítáborainkban fő célunk a szülők tehermentesítése és a gyermekek fejlődésének elősegítése. A szülők úgy síelhetnek napközben, hogy közben biztonságban, szakavatott oktatók kezében tudják csemetéiket. »
Ski amadé: Ausztria legnagyobb síparadicsoma 760 kilométernyi sípálya és különle- ges téli élmények mind az 5 érzékünknek. »
A „www.snow-online.de” online portál a Wildkogel síterepet választotta a legmagasabb színvonalú családi síterepnek, amely ráadásul egyedülállóan jó ár-szolgáltatás arányt is kínál.  »
A legszínvonalasabb, legszórakoztatóbb besíző tábor a SÖLDEN SKI & SNOWBOARD OPENING 2014! A program a már megszokott időpontban és megszokott helyszínen kerül megrendezésre. »
Alábbi táblázatunkban megtalálod az európai országok aktuális üzemanyagárai.
Frissítve 2014.10.22-én.
 »
Fáklyás túrázás lámákkal, kutyaszános workshop, éjszakai hótalpas túrázás és számos izgalmas program várja a síelőket a pályákon kívül Steiermarkban. Lássuk, mit kezdhetünk magunkkal a sípályákon kívül. »
Ingyenes síelés és sífutás az egész szezonban az Almenland Natúrparkban található Teichalm síterepen. Ramsau am Dachstein a téli szezonra bevezeti a „mély hó bérletet”. »
Kedvező családi sícsomagok Topskipass Kärnten-Osttirol-Gold, illetve más regionális síbérlettel. »
ÚJDONSÁG: a Ski amadé ínyenctrilógia Regionális finomságok, osztrák borok és csodás sípályák »
Hivatalos szezonnyitók időpontjai Stájerországban. »
Néhány évvel ezelőtt a síszezon egész egyszerűen Ausztriában mindenhol december 21-én vette kezdetét. Viszont most már Ausztria különböző sírégióiban és síparadicsomaiban a legkülönbözőbb időpontokban vágnak bele az aktuális síszezonba.  »
Nassfeld Ausztria 10 legjobb síterepének egyike, nem véletlenül. Ingyenes síelés gyerekeknek, Alpok leggyorsabb főzőtanfolyama, Funslope Park és egyéb újdonságok Nassfeld és Lesachtal régióból. »
Decemberi szezonnyitó a freerideosok Eldoradója-ban! Időpont: 2014. december 4-7. (4 nap / 3 éjszaka) Szállás + 3 napos síbérlet már 120 €/fő-től »
Kitűnő időjárási – és pályaviszonyok mellett rendezték meg Murau-ban a szezonzáró, immár 22. Fundango Snowboard Magyar Bajnokságot, ahol freestyle szakágban, slope style és big air versenyszámokban egyaránt Magyarország két legeredményesebb snowboardosa, Gyarmati Anna és Szigeti Viktor győzött. »