Ausztria blog
Családi üdülés Karintiában
Akár a hóbiztos, széles lesiklópályákon, akár a hó- és élményparkokban, akár a buckapályákon. Karintiában, Ausztria napos déli részén, a családok mindenképp szuperül érzik magukat....  »
Szezonnyitó - Eplényi sípálya »
10 év után búcsúzik a Volvo-K2 Kupa. A MuMuS Csapatversenynek 2008 óta otthont adó Sí és Snowboard Kupa sok embert megmozgató programja nagyon fog hiányozni a magyar snowboard palettájáról. »
Válaszolj egy kérdésre és nyerj egy 4 napos síelést síbérlettel a festői Arlbergbe! »
A rossz időjárás miatt elhalasztották a Naturelle Freeride Országos Snowboard BajnokságotA kedvezőtlen időjárásra való tekintettel márciusra halasztották a Magyar Snowboard Szövetség hivatalos versenyét, a IX. Naturelle Freeride Magyar Bajnokság döntőjét. A -20 C fok, a 60 km/órás szél, a sűrű köd, és a rossz látási viszonyok miatt a szervezők úgy döntöttek, nem indítják el a sportolókat a 3000 méter magas hegycsúcsról. »
Szilveszter 2012- Eplényi sípálya »
Négy kitesurf versenyző - Becht László, Duska Várkony, Duska Zaránd és Szabó Gergely képviseli hazánkat az április 12-15. között Norvégiában megrendezendő Red Bull Ragnarok elnevezésű, magasan jegyzett, nemzetközi snowkite versenyen. »
Március 15-én elrajtol a muraui 20. Fundango Snowboard Magyar Bajnokság és Síkupa. A hosszú hétvégén valamennyi snowboardos és síelő összegyűlik. »
A márciusi hosszú hétvégén valamennyi snowboardos és síelő összegyűlik, hogy együtt zárja a téli idényt, együtt ünnepeljen. »
Kétezren vettek részt hétvégén a Magyar Egyetemi Sí és Természetjáró Egyesület által harmadik alkalommal megszervezett Snow Day-en. »
Lezárult a Magyar Snowboard Szövetség hivatalos versenye, a VIII. Billabong - Naturelle Freeride Magyar bajnokság döntője, a dél-francia Alpok-beli Vars sírégióban. »
A Hóshow helyett új kiállítás várja az érdeklődőket a HUNGEXPO-n november 23-25. között. Wellness termékek, iparművészeti és kézműves kiegészítők, könyvek, sífelszerelések, sírégiók, wellness hotelek és utazási irodák ajánlatai alkotják a téli élmények vásárát. Programok, jegyárak itt! »
100% sí- és ínyencélmény = Téli újjászületés. Világbajnok sípályák, lélegzetelállító hófödte csúcsok és alpesi tájak, a boardosok paradicsoma: mi jut erről eszedbe? Persze, hogy Ausztria! A síelés megszállott élvezetét hangulatos hütték forralt boraival és gőzgombóccal, az esti buli előtt pedig egy kényeztető wellnesszel koronázhatod meg.
De hová utazz, hogy azt a „kis pluszt“ is megtaláld?
 »
Az ország legjobb partinyaralásait és legütősebb sítáborait szervező csapata, a MEEX végre itthon is támad! A SNOWATTACK Warm Up Party egy kis edzés a Franciaországban megrendezésre kerülő, 3500 fős sítáborához - ízelítő az egyhetes őrületből! Programok, jegyárak itt! »
Ünnepélyes pályaavató - Eplényi sípálya »
Norvégiában rendezték meg a Red Bull Ragnarok elnevezésű, magasan jegyzett, nemzetközi snowkite versenyt, ahol első alkalommal magyar riderek is képviseltették magukat. »
Immár 20. alkalommal hirdették ki Murauban az év legnagyobb magyar snowboard- és sí versenyének eredményeit. »
Közel száz snowboardos versenyzett a változatos mátraszentistváni pályán. Sikerrel zárult a Make Some NOiSE nevű rendezvény küldetése. »
Legjobb női riderünk, Gyarmati Panka után, legkiválóbb férfi snowboardosunk, Szigeti Viktor is lesérült, így nem indulhat a legrangosabb magyar snowboard versenyen. »
Idén is megrendezik a Snow Dayt az eplényi Nordica Síarénában.Február 18-án, szombaton egy nap leforgása alatt 5 téli sportággal ismerkedhetnek meg a kilátogatók.  »
Snowboard
A legjobb előadók, exkluzív szállások, a legjobb pályák, 100 % hógarancia, snow park, nemzetközi big air verseny és minőségi bulik a Snowattack-en. »