Ausztria blog
Családi üdülés Karintiában
Akár a hóbiztos, széles lesiklópályákon, akár a hó- és élményparkokban, akár a buckapályákon. Karintiában, Ausztria napos déli részén, a családok mindenképp szuperül érzik magukat....  »
Murauban, a Volvo-K2 Kupa keretein belül. A megszokott versenyformátumtól szinte mindenben eltérő csapatverseny jó időben, jó hangulatban telt - több csapat még jelmezzel is készült.  »
Február 12-17 között sí- és snowboard oktatás lesz Cortina d'Ampezzo-ban. Öt éjszaka és öt nap síelés. »
A legjobb szűzhavas élmény »
Magyarország legjobb női snowboardosa, Gyarmati Anna csigolyatörése miatt nem indulhat az oslói világbajnokságon. »
2012. január 21-én 20 órától az eplényi sícentrumban kerül megrendezésre a Red Bull Home Run Tömeglesiklás, pénzdíjas sí- és snowboard verseny. A tömeglesiklás lényege, hogy a versenyzők a sípszó elhangzása és a becsatolás után egyszerre rajtolnak el és a leggyorsabb, elsőként célba érő versenyző viszi el a fődíjat.  »
PROGRAMOK, versenykiírás  »
Naponta frissülő hójelentés a francia sípályákról »
Naponta frissülő hójelentés a lengyel sípályákról »
Naponta frissülő hójelentés a magyar sípályákról »
PROGRAMOK, versenykiírás  »
2012. január 21-én 20 órától az eplényi sícentrumban kerül megrendezésre a Red Bull Home Run Tömeglesiklás, pénzdíjas sí- és snowboard verseny.  »
Snowboard
A Talponsielok.hu sportegyesület első téli rendezvényét 2012. február 4-én Sátoraljaújhelyen a Zemplén Kalandparkban tartja SNOWSHOW2012 elnevezéssel. »
Az elmúlt hétvégén a Murau melletti Kreischbergen rendezte a K2 Sí&Snowboard Központ a Magyar Kupasorozat állomását, a Volvo-K2 Kupa Sí és Snowboard-versenyt.  »
Gianni élete legveszélyesebb versenyére készül. Az olasz étterem tulajdonos ugyan 3 éves kora óta síel, soha nem indult még országos snowboard versenyen. »
A snowboardban és wakeboardban már számos alkalommal bizonyított csapatverseny, a MuMuS idén is visszatér. Miután a snowboardos csapat túlesett a szombati, idei első kupafutamon a K2-Volvo kupán, vasárnap már minden a jókedvről és az összetartásról szól.  »
Naponta frissülő hójelentés az olasz sípályákról »
Naponta frissülő hójelentés a lengyel sípályákról »
Naponta frissülő hójelentés a szlovén sípályákról »
Naponta frissülő hójelentés az osztrák sípályákról »
Több ezren ünnepeltek a snowboard világnapon Budapest belvárosában. A Gödör hosszú lépcsősora pedig egy napra snowboard tereppé alakult. A profi deszkások a harminc méter hosszú, extrém pályán látványos trükkökkel kápráztatták el a hatalmas tömeget. »