Ausztria blog
Családi üdülés Karintiában
Akár a hóbiztos, széles lesiklópályákon, akár a hó- és élményparkokban, akár a buckapályákon. Karintiában, Ausztria napos déli részén, a családok mindenképp szuperül érzik magukat....  »
Ingyenes programok a Gödörben »
Sokan estünk már abba a hibába, hogy a várva várt pár napos, vagy hetes sítúránkat izomláztól szenvedve vagy éppen sérüléssel bajlódva töltöttük. Íme egy TRX edzésprogram a síelésre! »
2012. 02. 18. Magyar Kupafutam Eplény
Helyszín: Eplény
Kategóriák: SS
Harmadik Magyar Kupafutam »
A hófesztivál Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli fesztivál, ahol a családok, fiatalok mind megtalálják majd a számításukat.  »
Nézd meg a videókat! »
2012. 01. 28 – 02. 04.: Freeze Fesztivál, Les Orres »
Snowboard
Visszatér a Winter X-Games a coloradoi Aspenbe január 26. és 29. között . Ahogy azt már megszokhattuk, két hónappal a nagy menet előtt bejelentették a meghívott versenyzőket. »
2011. november 18-20. között 4 különleges kiállítás lesz a Hungexpo területén amire érdemes lesz kilátogatni. »
Rekordot döntött a Monster Energy Fridge: négy nap alatt több mint ötven ezren voltak kíváncsiak az extrém sport - és zenei fesztiválra. »
A Fridge fesztivál második napján már hajnali négykor kígyózó sorok álltak a Városligeti Műjégpályán, a Class FM Morning show-jának kitelepülése miatt. A délutáni snowboard versenyre újra gyülekezett a tömeg, az esti döntőre pedig ismételten megtelt a rendezvényhelyszín. »
Egy értelmetlen, de nagyon szórakoztató kísérletet hajtottak végre egy német televíziós műsorban. Arra keresték a választ, hogy a snowboard vagy a mountainbike gyorsabb-e egy havas downhill pályán. A verseny meglepően izgalmas és kiélezett volt. Egészen az utolsó pillanatokig.  »
2012. 02. 11-12. Magyar Kupafutam Mátra
Helyszín: Mátraszentistván
Kategóriák: GS, SS
Második Magyar Kupafutam »
A Magyar Snowboard Szövetség hivatalos nyitó bulija Snowboard és Freeski ünnep a 4Bro szervezésében. »
Ha a hidegben a meleget, a melegben meg a hideget keresed, szereted a téli sportokat, akkor 2012 február 9. és 13. között a Hóóórukk-on a helyed. »
2012-ben is megrendezésre kerül a Meex és a Fundango jóvoltából a Freeze Fesztivál Les Orres-ban. »
Sí és Snowboard teszt – kipróbálhatja a HEAD i Kers technológiát Lachtal-ban 2012. január 25-29. között.
 »
2011. november 18-20. között négy olyan kiállítás lesz a Hungexpo területén, amire érdemes lesz kilátogatni. A Hóshow mellett SPA&WELLNESS, ÍZEK ÉS BOROK,TEREPZÓNA, és Erotika Kiállítás kerül megrendezésre. »
A Fridge Fesztivál keretein belül újra megrendezték az Ollie Jam-et, ahol a magyar riderek is összemérték tudásukat.
 »
Családosok is kilátogattak szombaton a Monster Energy Fridge Fesztiválra, ahol a free sízők bámulatos, négyfordulatos ugrásokkal lepték meg a közönséget. Az est csúcspontja Beardyman és a Pendulum teltházas koncertje volt. Ráadásul nemcsak a magyar közönség volt kíváncsi a fiúkra, hanem a vasárnap sztárja, Dub FX is, aki csak azért érkezett korábban Magyarországra, hogy velük együtt bulizzon. A fesztivál harmadik napja látogatórekordot döntött. »
Fergeteges hangulattal indult az idei Monster Energy Fridge Fesztivál. Az első napra a jegyek már csütörtök délelőtt elfogytak. A versenyzők birtokba vették Budapest legmagasabb mobil építményét, és nemcsak edzést tartottak, hanem a legjobb trükkökből is ízelítőt adtak a közönségnek. A Városligeti Műjégpályán hömpölygő tömeget végül a Scooter táncoltatta meg. »