Ausztria blog
Családi üdülés Karintiában
Akár a hóbiztos, széles lesiklópályákon, akár a hó- és élményparkokban, akár a buckapályákon. Karintiában, Ausztria napos déli részén, a családok mindenképp szuperül érzik magukat....  »
2011. november 18-20. között 5 különleges kiállítás lesz a Hungexpo területén amire érdemes lesz kilátogatni. »
Monster Energy Budapest Fridge fesztivál > 2011. nov. 10 -13. Budapest, Városligeti Műjégpálya.  »
November 16-17: The North Face Reel Rock Fesztivál
 »
Monster Energy Fridge Festival 2011  »
Ausztria 2800 minőségileg ellenőrzött falusi szálláshelyén egyedülálló kényeztetésben lehet része a vendégeknek. »
November 10-13. között ismét megnyitja kapuit a Monster Energy Budapest Fridge Fesztivál!  »
Különös látvány fogadta a belvárosban sétálókat, amikor tucatnyi síruhába öltözött fiatal snowboard deszkára pattanva elfoglalta Budapest nevezetességeit.  »
A World Heli Challenge, új-zélandi meghívásos snowboard és síversenyen a legfiatalabb tehetségek versenyeznek. »
Szombaton rendezik meg a mátraszentistváni Síparkban a Mátra Snowboard Open Alpint. Az alpin snowboardosok csapnak itt össze, kemény deszkákon kemény legények és lányok óriás műlesiklás futamait lehet megnézni. »
A snowboardban és wakeboardban már számos alkalommal bizonyított csapatverseny, a MuMuS idén is visszatér. Miután a snowboardos és freeskis csapat túlesett a szombati Volvo-K2 kupán, vasárnap már minden a jókedvről és az összetartásról szól. Video itt >> »
Heikki Sorsa 2001-ben az Arctic Challenge-en robbant be a köztudatba, amikor a negyedcsövön megdöntötte Ingmar Backman világrekordját a legmagasabb levegőbe ugrással, szédületes 9,3m-es (29 láb) eredménnyel. A 2002-es Téli Olimpián további ismertségre tett szert, amikor kakastaréjjal és rózsaszín napszemüveg villant be és a félcsövön hetedik helyezett lett.  »
JÁTÉK!

 »
Monster Energy Budapest Fridge fesztivál > 2011. nov. 10 -13. Budapest, Városligeti Műjégpálya.  »
Jelmezes deszkás felvonulás lesz Budapesten október 31-én, hétfőn este 8 órától. Utána buli az Ankerben. Kizárólag jelmezben vagy maszkban lehet vonulni; várnak deszkásokat és longboardosokat egyaránt. »
"Elmaradt a jogállamiság elveit követő tárgyilagos mérlegelés, nem készült objektív, szakmai érvekkel alátámasztható és kiszámítható besorolási rendszer..." »
A legizgalmasabb, a legszórakoztatóbb és a hozzád legjobban illő besíző tábor a GO 4 TRAVEL SKI & SNOWBOARD OPENING 2011! Az őszi szezon egyetlen, valódi hosszú hétvégéjén a már megszokott időpontban kerül megrendezésre az ausztriai Ötztal Gleccseren, Söldenben.  »
Idén november 10 és 13 között várja a téli sport szerelmeseit a Monster Energy Budapest Fridge fesztivál. »
A snowboardsztár Shaun White a héten debütál a hollywoodi mozivásznakon. White a "Friends with benefits" című filmben szerepel. »
Hétvégén került megrendezésre a 3. MUMUS Snowboard csapatverseny Ausztriában. A muraui, Volvo-K2 Kupa keretében lebonyolított verseny a megszokott versenyformátumoktól mindenben eltér és jórészt az összetartásról, és a csapatszellemről szól.  »
A családbarát síterületek tekintetében Ausztira számít az irányadónak. A legtöbb osztrák síparadicsomban találunk családoknak szóló ajánlatokat, gyereksíiskolákat, illetve családbarát hoteleket, mégis van néhány hely, ami kiemelkedik a síterepek tengeréből... »