Szórakozás
Budapest Urban Games: mászók hódítják meg a Budai Vár falait
Újabb különleges sportággal bővül a Budapest Urban Games idei rendezvénye.  »
Hamarosan itt a nyár legnagyobb sport fesztiválja a Lupa Beachen több mint 40 sportág 2500 versenyzőjének részvételéve. között.  »
Szórakozás
Megnyitja kapuit „Budapest tengerpartja”, a Lupa Beach, ahová már az előszezonban is érdemes kilátogatni, mivel színes programokkal is várják a látogatókat. »
Az év legjobb hegyifilmjei a budapesti Corvin Moziban 2019. április 10-12. között.
 »
Nicki Minaj koncert várhatóan másfél órás csúszással fog megkezdődni ma.  »
November 15-16-án a Reel Rock Film Tour elhozza nekünk a mozivászonra a sportág legnagyobbjait és az év legjobb sziklamászó történeteit. Ezeket a filmeket azért is szeretjük, mert egyszerre szólnak a kisbuszban élő, dirtbag mászókhoz és a karosszék-alpinistákhoz. »
Lidl Balaton-átúszást ismét elhalasztották,a Révfülöp és Balatonboglár közötti átúszás tervezett új időpontja július 14. »
Idén június 17-20. között kerül megrendezésre az OutDoor Nemzetközi Vásár Friedrichshafenben. 40 országból több mint 950 kiállító érkezik a vásárra.  »
A szervezők és rendőrök szerint 25000-en voltak a vasárnapi I bike Budapest bringás felvonuláson, 10 kilométeren kígyózott a menet.  »
A Harlem Globetrotters kosárlabdacirkusza 2018-ban izgalmas és érdekes kosárlabda show-val érkezik Magyarországra, a kosárlabda játék művészi tökélyre vitelével továbbra is izgalomban tartják rajongóikat, a kisgyerekektől a nagyszülőkig. »
Február 15-én megérkezik Magyarországra a világhírű BODY kiállítás. 2200 négyzetméteren több mint kétszáz preparátumot tekinthetnek meg a látogatók. »
Idén augusztus 31-én, a Budapest 2019 Európa Sportfővárosa évad keretén belül, negyedszerre is megrendezik a Budapest Urban Games-t (BUG). Az utcalimpián megtelnek mozogni vágyó emberekkel a közterületek, utcák, parkok, grundok, hogy bizonyítsák, a város a legnagyobb sportpálya, amelynek majd minden szegletét érdemes használni.  »
Hollywoodi producerek és Budapesten forgató amerikai színészek is megfordultak már a Neverland élménycsomópont VIP-szobájában, ahol még a hangszigetelés is úgy lett kiépítve, hogy semmilyen hang és zaj ne tudjon be- és kiszűrődni. A belépés csak VIP-kártyával engedélyezett, amihez egy szigorú titoktartási szerződést is alá kell írni.  »
Közel 700 koncerttel 40 országban, több mint 2 millió eladott belépővel 'THE SHOW' az ABBA zenéjének újabb sikert hozott – most pedig a 'THE SHOW' az ABBA “People Need Love” című első kislemez kiadásának 45. évfordulóját ünneplik. Győrben március 25.-én, majd egy nappal később, március 26-án Budapesten lépnek fel. »
Február 25-én Nicki Minaj koncertje előtt a magyar ZÄVODI és a magyar származású amerikai MARDOLL énekel majd a Papp László Budapest Sportarénában. A minden idők egyik legbefolyásosabb rapper nőjének tartott Nicki Minaj most először lép majd fel nálunk. »
Tommy Caldwell és Kevin Jorgeson úttörő tettet hajtott végre azzal, hogy szabadon megmászta a Dawn Wallt az El Capitanon.  »
Július 14-én három nagy rendezvény, a 36. Lidl Balaton-átúszás, a Balaton-átevezés és az ezek útvonalát keresztező Volvo High Tech Regatta vitorlás verseny kerül megrendezésre. »
Megnyitott Budapest tengerpartja, a Lupa-tó, ami a tavaly óta elvégzett számos bővítéssel, újítással, szépítéssel immár Európa legvonzóbb tengerparti strandjaival is simán versenyre kelhet.  »
Mennyit gyalogolunk, hány tonna élelmiszert fogyasztunk el, hányszor ver a szívünk, mennyi időt töltünk a vécén? A BODY Kiállítás célja ehhez hasonló adatok megismertetése, a fantasztikus emberi test aprólékos bemutatása. »
Legendásan jó filmek a hegymászás nagymestereinek főszereplésével »
Milyen életmódot válasszunk ahhoz, hogy megőrizzük az egészségünket? Valóban le kell mondanunk minden "jóról" ahhoz, hogy elkerüljük a betegségeket?  »