Újdonságok
Két rangos díjat nyert a Helly Hansen vitorlás kabátja
German Design Award és Good Design Award díjat  »
Ma már a legkülönfélébb bukósisak modellek védik a koponyát közlekedéskor, sportoláskor. »
A 2010-es Red Bull Air Race Világbajnokság ötödik futamát június 19-20-án a Hudson folyó felett rendezik a NYC & Company, Jersey City, NJ és a Liberty State Park társszervezésében.  »
A GARMIN új weboldalt fejlesztett, amely segítséget kíván nyújtani a használati célokhoz legmegfelelőbb GPS kiválasztásához. »
GPS-t kapott ajándékba a veszprémvarsányi Tűzoltó Egyesület a GARMIN készülékeket forgalmazó Navi-Gate Kft.-től a "Navigáció a gyors segítségért" program keretében. A nüvi 1200 HU autós navigációs készüléket a GARMIN képviselője adta át Pethő Tivadar parancsnoknak.  »
Új készüléket jelentetett meg a világ vezető navigációs készülékgyártója, a GARMIN. A GPSMAP 620 egy hordozható, masszív készülék, érintőképernyővel, világszintű alaptérképpel és árnyékolt domborzati térképpel. »
Christoffer Sjöström fotóst választotta a Nissan Outdoor Games zsűrije a legjobbnak. Mind az öt versenycsapatban szerepelt egy fotográfus, aki megörökíthette a sportolók elképesztő kalandjait.  »
A Forerunner 405 ANT + HRM sportóra és személyi edző egyben. A GPS-szel ellátott sportóra figyeli az időt, távolságot, ritmust, kalóriát és szívritmust. Az edzések adatait tárolja, majd vezeték nélküli technológia segítségével átküldi a számítógépedre. »
Legyen akár 7 vagy 70 éves, az új, kedvező árú PowerShot A480 fényképezőgéppel nagyszerű felvételeket készíthet. A kompakt kialakítása miatt zsebben is elférő, 10 megapixeles gép kezelőszervei egyszerű elrendezésűek, a felhasználói felület könnyen kezelhető.  »
Több felhasználási módra is alkalmas, multifunkcionális hordozható navigációs készüléket fejlesztett ki a Garmin, a világ vezető navigációs készülékgyártója. A könnyen használható készülék gyalogláshoz, kerékpározáshoz, robogózáshoz, autózáshoz és hajózáshoz is kiváló.  »
A világ első papundekli biciklijét készítette el egy brit egyetemista. A 21 éves Phil Bridge, aki ipari formatervezést tanul a Sheffieldi Hallam Egyetemen, azért fordult a kartonpapírhoz, mint alapanyaghoz, mivel népszerűsíteni szeretné a kerékpáros közlekedést. »
Újdonságok
A téli sportok szerelmeseinek újdonsággal szolgálhat a GARMIN: micro SD kártyán speciális sítérképet vásárolhatnak GPS-ükbe, amellyel még élvezetesebbé válhat a síelés. A Snow Ranger térkép tartalmazza az Alpok területén található sípályák topográfiai adatait... »
A GARMIN karácsonyi csomagajánlatában különleges akciót kínál: egyszerre juthatunk hozzá egy GARMIN nüvi autos navigációs készülékhez és egy Nümaps Lifetime frissítőkártyához, amelynek segítségével a készülék élettartamáig frissíthetők a már meglévő térképek.  »
Egy kis óratörténelem egy olyan cégről, aki mindig is kiemelten támogatta a sport legkülönbözőbb vállfajait. Az olasz hátterű Sectort a sportos életvitelt folytatók bizonyára már felfedezték maguknak. A dinamizmust sugárzó kollekció darabjai mind kiváló társunk lehet bármely szabadidős tevékenység közben.  »
Elsősorban a hajósok és vitorlázók kedvence lehet a GARMIN egyik legújabb terméke, a GPSMAP 620: a hajóból az autóba helyezhető át a hordozható, masszív készülék, vízen és szárazföldön egyaránt készen áll a navigálásra. »
Tovább javítják organikus LED-ek (OLED-ek) fényerejét. A fénykibocsátó diódákat, azaz a LED-eket a jövő fényforrásaként tartják számon. Mindeddig azonban számos alkalmazási területhez nem rendelkeztek megfelelő fényerővel. Drezdai kutatók most tovább javították az apró fénytestek hatásfokát.  »
Vízálló 10 m-ig, 3-szoros optikai zoom képstabilizátorral, ütésálló 1,22 méteres esésig, -10 oC-ig fagytűrő, porálló, ez a 12,1 megapixeles fényképezőgép mindenhová eljut, ahová a többi nem.  »
Környezet- és pénztárcakímélő új szoftvert kínál felhasználóinak a GARMIN. Az ingyenesen letölthető ecoRoute szoftver használatával követhetővé válik a benzinfelhasználás, kimutathatók az utazás költségei.  »
Itt a 2008-2009-es síszezon, reméljük Ti is készültök rá! Ezt teszi a Volvo is. Bemutatta a legújabb kompakt szabadidő autóját, a Volvo XC60 Crossovert, ami megfelelő társ lehet a hideg, csúszós utakon, mind biztonság, mind praktikum szempontjából. »
Rangos elismerés a navigációs márkának! A saját területükön kitűnő hírnevet szerzett márkák elismeréseként létrehozott Superbrand minősítést nyerte el a Garmin Magyarországon. »
Megérkezett Magyarországra a Garmin két legújabb terméke, az Oregon 200 és az Oregon 300. Az új kézi GPS-készülékek érintőképernyős kezelőfelülettel, rugalmas kialakítással és rengeteg előre feltöltött térképpel rendelkeznek. »