Újdonságok
Két rangos díjat nyert a Helly Hansen vitorlás kabátja
German Design Award és Good Design Award díjat  »
A Pocket Energy egy hordozható energiatároló eszköz, amellyel csaknem mindenféle USB-n keresztül feltölthető készülék működtethető és/vagy újratölthető az IPod smart telefontól a PDA-n és Blackberry-n keresztül az MP3-lejátszókig és GPS-ekig. »
Legújabb, könnyen kezelhető digitális fényképező gépét mutatta be a héten a Panasonic. A túrázások megörökítése nem lehet akadály. A gép kics, de okos. Akár éjszakai tájképet is lőhetsz vele, és zenei kísérettel nézheted vissza.  »
Négy új modellel egészíti ki 2008-as kamkorder választékát a Panasonic - jelentette be január 6-án a cég: a hibrid SD-kártyás és beépített merevlemezes SDR-H60 ill. SDR-H40; a DVD-lemezre rögzítő VDR-D50; és a miniDV-kazettára rögzítő NV-GS90. »
Újdonságok
Síelésnél, túrázásnál, hegyeken és völgyekben, de akár a levegőben is tökéletes útitárs.  »
Újdonságok
A már jól megszokott design új külsőt kapott.  »
Újdonságok
Íme egy hamisítatlan női navigációs készülék és a hölgyek sosem tévednek el többé! Könnyen kezelhető menürendszer, másodpercek alatt megadható cím, képi és hangutasítások, valamint rengeteg kényelmi funkció.  »
***nincs besorolva***
Kifejezetten terepfutáshoz kifejlesztett ForMotion-technológiának köszönhetőn gyors, stabil futást tesz lehetővé bármilyen
egyenetlen, csúszós terepen. Igazán könnyű cipő. »
A Panasonic új digitális tükörreflexes cserélhető objektíves fényképezőgépet mutatott be. A DMC-L10 nagyméretű, szabadon forgatható LCD-vel rendelkezik és már Élőkép üzemmódra is képes. »
A több mint 10 éve alapított nemzetközi szervezet magyarországi
döntőbizottsága 2007-ben a Columbia Sportsweart érdemesnek ítélte arra, hogy tagja legyen az elit márkák klubjának. »
Újdonságok
A világ első 12,2 megapixeles prémium kompakt digitális fényképezőgépe csúcsminőségű 28 mm-es nagylátószögű Leica DC objektívvel, intelligens képstabilizátorral, fejlett Mega O.I.S.-sel és intelligens ISO-vezérléssel. »
A Panasonic örömmel mutatja be a vékony és stílusos Lumix FX-sorozat új zászlóshajóját. »
A legújabb navigációs berendezés a Satski a síelők számára könnyíti meg a helymeghatározást. A kártyapakli nagyságú szerkezet hódeszkások és síelők elengedhetetlen társa lehet a jövőben.  »
A DisplaySearch Intézet alapítója és elnöke, Ross Young valamint YS Chung, a cég síkképernyős-panel kijelzőkért felelős igazgatójának kutatásai szerint fényes jövő áll a HD plazma TV-k előtt. »
Újdonságok
A Samsung első HD-kamerája, a kompakt HD-kamera-kategória megtestesítője. »
Szupervékony és pillekönnyű, igazi társ a futáshoz! A mindössze 7,9 mm vastag és 43 gramm súlyú zeneművész nemcsak zenelejátszó,de egyben FM rádió, fotóalbum, videolejátszó, diktafon, szövegolvasó és játék is.  »
A sítúrán, sőt az esti partinál nagyon jól jön ez a kihangosítható, hordozható, 14,95 mm vékony lejátszó, a Samsung YP -S5.  »
A mobiltelefont sokkal többet használjuk üzenetküldésre és mobilinternetezésre, mint telefonálásra - derült ki a Universal McCann legfrissebb, amerikai, ázsiai, nyugat-európai, és orosz piacokon végzett kutatásából.  »
A friedrichschafeni European Outdoor Trade Fair-en a Columbia Sportswear 2008-as nyári kollekciójának egyik kiemelkedő terméke, a Hot Shot Shell bronzérmet hozott el. »
Az erő mit sem ér pontosság nélkül. A Nike forradalmi Total 90 Laser futballcipőjénél mindkettő jelen van, ami egy egészen újfajta játékot eredményez.  »
Szakadó esőben zsákokkal felpakolva botorkálunk valahol a budai hegyek között. Az utat már rég elveszítettük, az esti szürkületben esélytelen, hogy rátaláljunk a kijelölt turistaútvonalra.  »