« Vissza
Kerékpár  »  Termékek, akciók  »  COOLPIX AW100 digitális fényképezőgép, fekete
TERMÉKEK »
MÁRKÁK »
BOLTOK »


94 900 Ft
COOLPIX AW100 digitális fényképezőgép, fekete

COOLPIX AW100 digitális fényképezőgép, fekete
Termékleírás:
* 16 megapixeles felbontás
* 5x optikailag stabilizált zoom objektív
* Megerősített, időjárás-álló váz

Nikon COOLPIX AW100 digitális fényképezőgép

A COOLPIX AW100 ugyanolyan kalandvágyó, mint ön, és ugyanolyan jól bírja a megpróbáltatásokat is a szárazföldön és a vízen egyaránt. Vízálló, ütésálló és fagyálló; évszaktól függetlenül ez a fényképezőgép a tökéletes választás az aktív kikapcsolódáshoz.

A beépített GPS-rendszer, elektronikus iránytű és világtérkép jóvoltából geotag-adatokkal láthatja el fényképeit, tájékozódhat ismeretlen helyeken és út közben nyomon követheti saját mozgását. A rendkívül érzékeny, 16 megapixeles CMOS-érzékelő és a gyenge fényes helyzetekre optimalizált külön üzemmódok garantálják, hogy még erős napfényben, éjszaka vagy a víz alatt is kiváló képek szülessenek.

Jellemzők:

* Robusztus kialakítás: vízálló, ütésálló és fagyálló. 10 m-es mélységig vízálló, legfeljebb 1,5 m-ről leejtve ütésálló, -10 fokig fagyálló.

* 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő: minden képpont nagyobb mennyiségű fényt kap, ami jobb érzékenységet és kevesebb zajt garantál bármilyen fényben.

* A NIKKOR széles szögű, 5x zoom objektív kivételesen pontos és éles képet állít elő (35 mm-es formátumban kifejezve: 28–140 mm).

* Nagyméretű, 7,5 cm-es, 460 000 képpontos LCD-monitor: élénk színeket és remek kontrasztot kínál. Rendelkezik a Nikon Clear Color kijelző-technológiájával, amely minimalizálja a tükröződést még víz alatt vagy erős napfényben is.

* Beépített GPS-rendszer és elektronikus iránytű rögzíti a kép készítésének pontos helyét (földrajzi szélesség és hosszúság), majd az adatokat „geotag”-információként menti a kép EXIF-adatai közé. Amikor nem fényképez, nyomon követheti saját mozgását, az iránytű segítségével pedig az LCD-monitoron meghatározhatja helyzetét.

* Világtérkép megjelenítése*: praktikus referenciaeszköz, használatával megnézheti, hogy hol készítette képeit, illetve a GPS-naplóadatok alapján rekonstruálhatja a megtett útvonalat.

* Az elmosódásgátló technológia automatikusan, négy különböző módszerrel akadályozza meg, hogy elmosódjanak a képek. A vegyes VR (objektív eltolásos és elektronikus rázkódáscsökkentés) csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását. A nagy (ISO 3200-ig terjedő) fényérzékenység hatására csökken annak a kockázata, hogy elmosódott lesz a kép gyorsan mozgó téma vagy gyenge fény esetén. A Legjobb kép kiválasztása (BSS) funkció automatikusan kiválasztja a legélesebbet legfeljebb 10 egymást követő kép közül.

* Külön üzemmódok a gyenge fényes helyzetekre: biztosítják a kiváló eredményt bármilyen fényviszonyok közepette, még állvány használata nélkül is. Az Ellenfény motívumprogram mód az automatikus HDR funkcióval meggyőzően részletes tónusokat rögzít minden helyzetben. Az Éjszakai portré mód csodálatosan részletgazdag éjszakai felvételeket és beltéri portrékat garantál. Éjszakai tájkép módban éles képeket készíthet alacsony ISO érzékenységgel.

* Nagy sebességű sorozatfelvétel – 7,1 kép/mp sebességgel rögzítheti a történéseket.

* Teljes HD (1080p) videofelvétel sztereó hanggal: a külön videofelvétel gombbal egyszerűen elindíthatja a felvételt. Az optikai zoom és az automatikus élességállítás felvétel közben is használható, illetve videofelvétel közben állókép is rögzíthető. Lassított és gyorsított felvételi funkcióval is rendelkezik, akár 15 és 240 kép/mp sebességre képes. A fényképezőgép beépített, HDMI-CEC támogatással rendelkező HDMI mini csatlakozója pedig lehetővé teszi, hogy a fényképezőgépen lévő felvételeket HDTV-n játssza le.

* Egyszerű panoráma 360°/ 180°: függőleges vagy vízszintes pánozással drámai panorámaképeket készíthet. Csak nyomja le a kioldógombot, és mozgassa el maga előtt a fényképezőgépet – és máris kész a lenyűgöző tájkép vagy víz alatti látkép.

* A Mozgatásos vezérlés révén még víz alatt vagy kesztyűt viselve is egyszerűen működtetheti a fényképezőgépet. A funkciót a gép oldalán található külön gombbal kapcsolhatja be.

* Karcsú forma: mindössze 22,8 mm vastag váz, remekül hordozható méret.

* Víz alatti mód: a fényképezőgép fehéregyensúlyát automatikusan az élethű víz alatti felvételekhez megfelelő értékre állítja.

* Az EXPEED C2 képfeldolgozó rendszer a következőket biztosítja: továbbfejlesztett videofelvétel, nagy érzékenység esetén is remek teljesítmény és kiemelkedő képminőség.

www.atomiclub.hu
Bruttó ár 94 900 Ft
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK
EOS 550D digitális fényképezőgép kit    174 900Ft
* 18 megapixeles felbontás
* Full HD videofelvétel
* 3,0"-os LCD kijelző élőképpel
Canon EOS 550D digitális fényképezőgép kit (18-55mm IS objektívvel)

Legjobb középkat...
Részletes leírás
Kedvencek közé
Sony Cyber-shot DSC-HX9V digitális fényképezőgép    79 900Ft
* 16 megapixeles felbontás
* 16x optikai zoom
* Beépített GPS és optikai stabilizátor

Sony Cyber-shot DSC-HX9V digitális fényképezőgép

Az Ön nagy teljesítményű ut...
Részletes leírás
Kedvencek közé
PowerShot SX130 IS digitális fényképezőgép    41 900Ft
* 12 megapixeles felbontás
* 12x optikai zoom
* Optikai képstabilizátor
Canon PowerShot SX130 IS digitális fényképezőgép

A PowerShot SX130 IS fényképezőgép12,1 megapix...
Részletes leírás
Kedvencek közé