« Vissza
Kerékpár  »  Termékek, akciók  »  COOLPIX L120 digitális fényképezőgép, vörös
TERMÉKEK »
MÁRKÁK »
BOLTOK »


59 900 Ft
COOLPIX L120 digitális fényképezőgép, vörös

COOLPIX L120 digitális fényképezőgép, vörös
Termékleírás:
* 14 megapixeles felbontás
* 21x optikai zoom
* HD videofelvétel sztereó hanggal
Nikon COOLPIX L120 digitális fényképezőgép, vörös

Jellemzők

* NIKKOR 21x zoom objektív a rendkívül széles szögtől a szuper-telefotóig terjedő átfogással
* 14,1 megapixeles CCD-képérzékelő
* Nagyméretű, 7,5 cm-es, 921 000 képpontos, nagy felbontású LCD-monitor
* HD videofelvétel sztereó hanggal, az optikai zoom és az automatikus élességállítás használatával

A COOLPIX L120 még egyszerűbbé teszi a kiváló fényképek és HD videók készítését. Ez a gép minőségi képek készítésére született. Meggyőző, 21x zoom NIKKOR objektívje van, amely pontos átfedést kínál a széles szögtől a szuper-telefotó pozícióig. A négy különböző elmosódásgátló funkció automatikusan garantálja az éles képeket. A fényképezőgép oldalsó zoomvezérlésével zökkenőmentesen zoomolhat a teljes 21x zoomtartományban.

Külön videofelvétel gomb könnyíti meg a videók rögzítését, a nagyméretű, nagy felbontású LCD-monitoron pedig élvezet a képek komponálása és visszajátszása, még erős napfényben is. Egyszerűen használható: valamennyi fő funkciónak saját gombja van, a kényelmet elsőrangú, ergonomikus design szolgálja.

Nagy teljesítményű zoom: NIKKOR 21x zoom objektív a rendkívül széles szögtől a szuper-telefotóig terjedő átfogással (35 mm-es formátumban kifejezve: 25–525 mm). Kiemelkedő pontosságot és felbontást kínál. A 14,1 megapixeles CCD-képérzékelő elképesztően részletgazdag képeket eredményez, és rendkívül éles nagyítások készítését teszi lehetővé.

Nagyméretű, nagy felbontású, 7,5 cm-es, 921 000 képpontos LCD-monitor széles megtekintési szöggel és tükröződésgátló bevonattal. Leegyszerűsíti a fényképek komponálását és visszajátszását, még erős napfényben is.

Éles HD (720p) videofelvétel sztereó hanggal: a külön videofelvétel gombbal egyszerűen indíthatja a felvételt, az optikai zoom és az automatikus élességállítás felvétel közben is használható. A beépített HDMI csatlakozó lehetővé teszi, hogy a fényképezőgépet közvetlenül HDTV-hez csatlakoztassa.

Az oldalsó zoomvezérlő állóképek és videók készítésekor egyaránt sima, zökkenőmentes zoomolást tesz lehetővé a teljes, 21x zoomtartományban.

A négyféle elmosódásgátlás automatikusan, négy különböző módszerrel akadályozza meg, hogy elmosódjanak a képek. A vegyes VR (képérzékelő-eltolásos és elektronikus rázkódáscsökkentés) a fényképezőgép rázkódása ellen hat, és a két mód egyszerre is bekapcsolható a fokozott védelem érdekében. A nagy (ISO 6400-ig terjedő) fényérzékenység hatására csökken annak a kockázata, hogy elmosódott lesz a kép gyorsan mozgó téma vagy gyenge fény esetén. A Mozgásérzékelés a fényképezőgép és a téma mozgásának hatását ellensúlyozza. A Legjobb kép kiválasztása (BSS) funkció automatikusan kiválasztja a legélesebbet legfeljebb 10 egymást követő kép közül. Intelligens portré rendszer: a tökéletes portrék készítését segítő, fejlett automatikus funkciók. A Mosoly időzítő akkor készíti el a felvételt, amikor a portréalany mosolyog. A Bőr lágyítás finomítja az egyenetlen bőrtónusokat, így a portréalany arca simább lesz.

A fejlett Arc-prioritásos AF funkció és a Beépített vörösszemhatás-korrekció gyorsan érzékeli a portréalany arcát, és megfelelően beállítja az élességet akár egyszerre 12 arc esetén is, majd a felvétel elkészítésének pillanatában kijavítja a vaku miatt jelentkező téves szemszíneket.

EXPEED C2: a Nikon fejlett képfeldolgozó rendszere optimalizálja a fényképezőgép technológiáit a kiváló teljesítmény és a tökéletes képminőség érdekében. Az Egyszerű automatikus mód az aktuális fényviszonyokhoz igazodva, automatikusan kiválasztja a megfelelő beállításokat. Az Automatikus program választó kiválasztja az optimális motívumprogramot a gyakori fotózási helyzetekben.

4 AA-méretű elemmel vagy akkumulátorral használható: a világon bárhol könnyen biztosítható a fényképezőgép energiaellátása. 17 motívumprogram áll rendelkezésre, automatikusan optimális beállításokat kínálva a legnépszerűbb fényképezési stílusokhoz, effektusokhoz és helyzetekhez.

www.edigital.hu
Bruttó ár 59 900 Ft
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK
Velbon Sherpa 600R    34 899Ft
Könnyű alumínium háromlábú állvány, vízszintesig kinyitható lábakkal, mely megkönnyíti a makro fotózást. 3d fejjel, hord táskával. Súly 2 kg > Terhelhetőség: 4 kg > Minimum magasság: 29 cm > Magasság ...
Részletes leírás
Kedvencek közé
Nikon D3100 digitális fényképezőgép    139 900Ft
* 14 megapixeles felbontás
* Útmutató mód és Full HD videofelvétel
* 3"-os LCD kijelző élőképpel

Nikon D3100 digitális fényképezőgép kit (18-55mm DX VR objektívvel) 3 év g...
Részletes leírás
Kedvencek közé
PL120 digitális fényképezőgép, fekete    29 900Ft
* 14 megapixeles felbontás
* 5x-ös optikai zoom, HD videó
* Kettős LCD kijelző
Samsung PL120 digitális fényképezőgép, fekete

Kétszer szórakoztatóbb, mint bármely fényk...
Részletes leírás
Kedvencek közé