« Vissza
Kerékpár  »  Termékek, akciók  »  PL120 digitális fényképezőgép, fekete
TERMÉKEK »
MÁRKÁK »
BOLTOK »


29 900 Ft
PL120 digitális fényképezőgép, fekete

PL120 digitális fényképezőgép, fekete
Termékleírás:
* 14 megapixeles felbontás
* 5x-ös optikai zoom, HD videó
* Kettős LCD kijelző
Samsung PL120 digitális fényképezőgép, fekete

Kétszer szórakoztatóbb, mint bármely fényképezőgép
* Smart Album
* Hozz ki többet az objektívből
* Perfect Portrait System
* Filmfelvétel a tenyeredből

Akár önarcképet készítesz a nappaliban, akár a barátaiddal fényképezkedsz a nyaraláson, az új PL120-al mindig jól eltalált képeid lesznek. Még dinamikusabb leszel a kettős kijelzőnek köszönhetően. Exponálás előtt láthatod a képet a 3" 230 k TFT LCD kijelzőn, és az 1,5" elülső LCD-n is, így kényelmesen belemosolyoghatsz a lencsébe akkor is, ha te fényképezel.

A PL120 képes automatikusan beállítani a kompozíciót, így tökéletesen ragadja meg a pillanatot. Búcsút inthetsz az állványnak is, mert a fényképezőgép 7 fokos szögben megdöntött váza az önarcképfotózásra lett kitalálva. Számítsd hozzá ehhez az Intelligens Automata 2,0 (Smart Auto 2,0) funkciót, amely jelenetfelismerő képességével biztosítja, hogy valóban az általad elképzelt fotó készüljön el, így biztos, hogy emlékeidet úgy őrzi meg, ahogy szeretnéd.

Könnyebb nagyszerű képeket készíteni, mint valaha
Kinek van szüksége profi fotósra, ha az övé egy PL120? A kettős kijelzőnek köszönhetően könnyebb elkészíteni a tökéletes önarcképet, mintha csak a nagy, 3,0" képernyőt használnád. Az 1,5" elülső LCD képernyőn láthatod a saját arcodat, mielőtt lefényképezed. A készülék tetején található gyorsgomb pedig könnyen hozzáférhetővé teszi az elülső LCD további funkcióit is: önarckép (fénykép vagy film), páros portré (Couple shot), és gyermek mód.

Elegáns kialakítás, 7 fokban megdöntött váz
A PL120 vázába belevitt finom színátmenet illik a stílusodhoz, mígaz innovatív, 7 fokban megdöntött váz jóvoltából állvány nélkül is könnyebb önarcképet készíteni, mint valaha.

Egyszerűen profi lehetsz
Bármely pillanatból tökéletes emlék válhat. És egyben profi fénykép is. Legyen szó a tegnap este szerzett új barátokról, vagy a tavon tükröződő holdfényről, az Intelligens Automata 2,0 (Smart Auto 2,0) (fénykép vagy film) azonnal elemzi a kompozíciód fő elemeit,majd automatikusan választ a számos különféle fénykép- és film mód közül, és beállítja a képet, hogy a fotód tökéletes legyen. És, mivel az élet nem áll meg, témakövető (autofókusz) módban a fényképezőgép is követi a fotóalanyodat, akkor is, ha nem hajlandó nyugton maradni.

Hozz ki többet az objektívből
Lehetsz házon belül, vagy a szabadban, fényképezd akár a Balatont, akár a barátaidat az ebédlőasztal körül, a PL120 27 mm-es ultra széles látószögű, 5-szörös optikai zoommal ellátott objektíve közelről és távolról is nagyobb teret tud befogni. Örökíts meg lélegzetelállító tájakat, felhőkarcolókat, vagy az egész násznépet anélkül, hogy hátrálnod kéne, hogy beleférjenek a képbe.

A speciális effektekkel minden fotód egyéni lesz
A Samsung Smart Filter (intelligens szűrő) üzemmódja művészi hatást kölcsönöz a fényképeidnek és videóidnak. A miniatűr szűrő egészen apró méretűre kicsinyítve jeleníti meg a témádat, a címkézéssel feltűnően kontrasztos lesz a kompozíció, a halszem effekt pedig különleges, torzított hatást kölcsönöz a videónak. Fogj egy Samsung gépet, és légy kreatív.

Filmfelvétel a tenyeredbőlKépzeld el, hogy a tenyeredbe simuló kis fényképezőgéppel HD minőségű videofelvételt készíthetsz. Másodpercenként 30 képkockás sebesség mellett 720 p HD minőségű, lenyűgöző videofelvételre képes. A H.264 formátum kétszer olyan hosszú felvételi időt tesz lehetővé, mint az MP4, és négyszer olyan hosszút, mint az MJPEG video. Ezzel a fényképezőgéppel igazán kreatív lehetsz, csak próbálj ki egyet a számos effekt közül, például a vázlat módot. Aztán csatlakoztasd a gépet egy tetszőleges, HDMI bemenettel rendelkező HDTV-hez vagy HD monitorhoz, és máris megoszthatod az eredményt HD minőségben.

Smart Album
Ez a gyorsan és könnyen kezelhető alkalmazás segít összerendezni a fényképeidet. Fényképezőgéped SD-kártyáján akár 2000 fényképet is tárolhatsz. Ehhez már elkél a segítség. A Smart Albummal egyszerűen válogathatod és rendszerezheted a fényképeidet. A fotókat idő, tartalom, szín és téma szerint is csoportosíthatod. A Smart Albummal egyből a legmegfelelőbb képhez ugorhatsz, vagy válogathatsz a többi közül.

Perfect Portrait System
A Perfect Portrait System minden arcból a legjobbat hozza ki. Felejtsd el örökre a kedvezőtlen arcképeket. A Modellfotó-funkcióval például saját sminkesed lesz a fényképezőgéped. Automatikusan felismeri az arc bőrhibáit, és kiretusálja azokat, hogy arcod világosabbnak és simábbnak tűnjön. Beállíthatod, hogy milyen mértékű retusálást szeretnél, hogy mindig tökéletes legyél a fényképeken. Ráadásul a hiperintelligens mosoly- és pislogásfelismerő technológia érzékeli, hogy mikor van nyitva a fotóalany szeme, és mikor tárul legszélesebbre a mosoly, így búcsút mondhatsz az elrontott arcképeknek.

Arcfelismerés
A Samsung PL120-ben a beépített arcfelismeréses autofókusz és automata expozíció akár 20 arcot is felismer egy képben, így mindig tökéletes arcképeket készíthetsz családtagjaidról és barátaidról. Ráadásul nem csak az élességet és a világosságot állítja be, de a vörös szemeket is érzékeli, és eltávolítja. Beállástól függetlenül felismeri az arcokat, és azokra fókuszál.

www.edigital.hu
Bruttó ár 29 900 Ft
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK
Velbon Sherpa 600R    34 899Ft
Könnyű alumínium háromlábú állvány, vízszintesig kinyitható lábakkal, mely megkönnyíti a makro fotózást. 3d fejjel, hord táskával. Súly 2 kg > Terhelhetőség: 4 kg > Minimum magasság: 29 cm > Magasság ...
Részletes leírás
Kedvencek közé
Nikon D3100 digitális fényképezőgép    139 900Ft
* 14 megapixeles felbontás
* Útmutató mód és Full HD videofelvétel
* 3"-os LCD kijelző élőképpel

Nikon D3100 digitális fényképezőgép kit (18-55mm DX VR objektívvel) 3 év g...
Részletes leírás
Kedvencek közé
E-PL1 digitális fényképezőgép kit    79 900Ft
* 12,1 megapixeles felbontás
* Mikro 4/3-os cserélhető objektíves rendszer
* CCD képstabilizátorral és beépített vakuval
Olympus E-PL1 digitális fényképezőgép kit (14-42mm obje...
Részletes leírás
Kedvencek közé