« Vissza
Tech  »  Termékek, akciók  »  I9000 Galaxy S (8GB) kártyafüggetlen okostelefon
TERMÉKEK »
MÁRKÁK »
BOLTOK »


89 900 Ft
I9000 Galaxy S (8GB) kártyafüggetlen okostelefon

I9000 Galaxy S (8GB) kártyafüggetlen okostelefon
Termékleírás:
* 4.0” WVGA SUPER AMOLED kijelző
* 5 megapixeles kamera
* Daily Briefing funkció

Samsung I9000 Galaxy S kártyafüggetlen mobiltelefon (Android)

Jellemzők
A Samsung Galaxy S (GT-I9000), új okostelefonjának nemcsak a használata egyszerű, de megjelenése és teljesítménye is figyelemre méltó. A magyar Android platformra épült, 4 hüvelykes, valósághű képet adó Super AMOLED kijelző és az 1GHz-es processzor minden felhasználó igényét kielégíti. A testre szabott wifi alkalmazásnak köszönhetően a készülék maga a Mobil Internet: a Google-t, az online közösségi oldalakat, a chat és e-mail szolgáltatásokat is ugyanúgy böngészhetjük, mint számítógépünkön, s mindezt egyszerűen, bárhol és bármikor.

Az új Galaxy S első osztályú szolgáltatásaival és design-jával minden porcikájában a Samsung új vízióját, a „Smart Life” érzést erősíti, amely alapjában változtatja meg az okostelefonok használatát a hétköznapokban. A koncepció lényege, hogy a felhasználó – preferenciáinak beállítása után – személyre szabhatja a készülékre érkező webes tartalmakat, így csak olyan információt kap online, amelyre valóban szüksége van. A Daily Briefing tartalom-szolgáltatás azonnali elérhetőséget jelent időjárási adatokhoz, hírekhez, tőzsdéhez és a naptárhoz, míg a helyfüggő keresési lehetőségek (LBS[1], Layar Reality Browser) segítségével az új okostelefonnal valóban okos módon netezhet tulajdonosa.

A Galaxy S nagy hangsúlyt fektet a multimédia minőségére is. A villámgyors, 1 GHz-es processzor, a telefonos berkekben méretesnek számító 4 collos (10,16 cm) átmérőjű Super AMOLED kijelző minimális tükröződés és szupergyors érintés-érzékelés mellett nyújt páratlan minőséget. Az mDNIe[2] technológia, amely a Samsung LCD és LED televízióiban már bizonyított, mind a fotókat, mind a videókat káprázatosan tisztán és élesen, kiváló minőségben jeleníti meg. A készülék HD videók esetében különösen példaértékű megoldásokat kínál mozgóképek rögzítéséhez, szerkesztéséhez, lejátszásához, sőt, az Interneten való böngészéshez és e-book olvasáshoz is. A minőséget a Layar Reality Browser teszi még lenyűgözőbbé.

A Galaxy S nem egyszerű Internet Mobil, hanem maga a Mobil Internet: átfogó megoldásokat biztosít tulajdonosának. Az Android Market-ről beszerezhető számtalan alkalmazás segítségével az új okostelefonnal a határ valóban a csillagos ég: hozzáférhetünk a Google SearchTM, a GmailTM vagy a Google MapsTM szolgáltatásaihoz, és pillanatok alatt csatlakozhatunk notebookunkhoz, digitális kameránkhoz vagy akár televíziónkhoz is.

A Galaxy S új szabványt teremt az okostelefonok piacán – emelte ki JK Shin, a Samsung Electronics alelnöke, a Telecom üzletág vezetője, aki a nemzetközi CTIA Wireless 2010 kiállításon jelentette be az új készülék bevezetését. – Az új készülék igazi okostelefon: nem csupán kapcsolódási lehetőségeket teremt, de növeli a felhasználók hatékonyságát, segít magán- és szakmai életüket okosan, produktívan, ám mégis könnyedén élni.

A Galaxy S fontosabb alkalmazásai:
* Daily Briefing: azonnali elérhetőség időjárási adatokhoz, hírekhez, tőzsdéhez és az naptárhoz
* All Share: más készülékekhez való kapcsolódását biztosítja a DLNA (Digital Living Network Alliance) technológia segítségével
* Home Cradle: a készülék digitális képkeretként, asztali óraként, naptárként és mp3 lejátszóként is alkalmazható
* Write and go: elég a szöveget bepötyögni, a formátumról a felhasználó később is dönthet (SMS, MMS, e-mail, naptárbejegyzés, jegyzet)
* Swype: gyors és könnyű módja a képernyőre történő szövegbevitelnek – akár menet közben is
* ThinkFree: Microsoft Office 2007 dokumentumok megtekintésére és szerkesztésére szolgál
* Smart Alarm: ébresztőként, figyelmeztetőként funkcionál, természetes, nem zavaró hanghatásokat használ, és automatikusan bekapcsolja a kijelző fényét

Doboz tartalom:
* Készülék
* Hálózati töltő
* Akkumulátor
* Sztereo headset
* Használati útmutató
* Bluetooth reklámfüzet
* Adatkábel
* CD (Kies program)

www.edigital.hu
Bruttó ár 89 900 Ft
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK
THURAYA XT-DUAL
Kuriózum a Thuraya új XT-DUAL műholdas telefonja. Azon felül, hogy ütés-, por-, és vízpermet álló, és rendelkezik alapvető GPS funkciókkal, használható hagyományos GSM SIM kártyával (900/1800/1900 MHz...
Részletes leírás
Kedvencek közé
S5660 Galaxy Gio kártyafüggetlen okostelefon    36 900Ft
* 16 millió színű kijelző
* 3 megapixeles kamera
* Beépített navigáció

Jellemzők:

* Frekvenciasáv: HSDPA + GSM 4 band (global roaming)
* Telefonkönyv:...
Részletes leírás
Kedvencek közé
S5830 Galaxy Ace kártyafüggetlen okostelefon    59 900Ft
* 3,5" HVGA kijelző
* 5 megapixeles kamera
* LED vaku, Android operációs rendszer

Samsung S5830 Galaxy Ace kártyafüggetlen mobiltelefon, fekete (Android)

A Samsun...
Részletes leírás
Kedvencek közé