« Vissza
Outdoor  »  Termékek, akciók  »  N9 kártyafüggetlen okostelefon, Black
TERMÉKEK »
MÁRKÁK »
BOLTOK »


179 900 Ft
N9 kártyafüggetlen okostelefon, Black

N9 kártyafüggetlen okostelefon, Black
Termékleírás:
* 3,9" AMOLED érintőkijelző
* 8 megapixeles kamera
* Beépített GPS, A-GPS vevők

Semmi máshoz nem fogható, teljesképernyős okostelefon. Szemet gyönyörködtető a sima, egy darabból álló készüléktest és a beleolvadó lekerekített, karcálló üveg találkozása. Ez a készülék minden szegletében innovatív. Az élénk AMOLED kijelző mindent életre kelt, ami csak megjelenik rajta, a lekerekített élek pedig egyszerűvé teszik az érintőképernyőn az alkalmazások közötti váltást.

Egy ujjmozdulat az egész. Ezzel a megoldással a telefon használata könnyeddé és teljesen természetessé válik. Nincs vissza gomb vagy kezdőképernyő gomb – csak a folyamatos áramlás, ahogy az egyik alkalmazásról a másikra váltasz. Húzd végig az ujjad a képernyő bármelyik szélén, hogy visszatérj a kezdőképernyőre, majd válts egyszerűen a három kezdőnézet között.

A három nézet megadja mindazt, amire szükséged van. Kezdj valami új feladatba az ismerős Alkalmazások nézetben, vagy a Nyitott alkalmazások nézetben ugorj egyik alkalmazásból a másikba – onnan folytathatod bármelyiket, ahol korábban abbahagytad. Az Esemény nézetben azt láthatod, hogy éppen mi történik a téged körülvevő világban. Valós idejű Facebook-frissítések és tweetek, valós idejű e-mailek és egyéb értesítések - mindez egy helyen.

Az ingyenes* gyalogos és autós navigációval és a lépésről lépésre történő beszédhangos útmutatással bárhova eljuthatsz, ahova csak akarsz. Mindenből megtalálhatod a legjobbat a városban, beleértve a kávézókat, üzleteket, koncerteket, szállodákat és még sok minden mást, a tömegközlekedési útvonalak megjelenítésével együtt a világ több mint 80 városában. Mivel a saját régiód térképei a készüléken gyárilag telepítettek, azonnal indulhatsz, és az adatköltségeket is megtakaríthatod.

Ideje felgyorsítani a dolgokat. A Nokia N9 okostelefon gyors mobil webböngésző található, így az oldalak pillanatok alatt betöltődnek a képernyőre. A HTML5 támogatásával pedig a legjobbat kapod a webből, többek között gazdag internetes alkalmazásokat és gyors videólejátszást. Minden gyors és rendkívül válaszkész, sőt, egyszerre több oldalt is megnyitva tarthatsz, könnyen váltva köztük.

A jó fényképtéma bármikor felbukkanhat és eltűnhet. A 8 megapixeles, Carl Zeiss optikás kamerával nagyszerű fényképet készíthetsz, vagy filmek készítésébe foghatsz lenyűgözően nagy felbontásban. A nagylátószögű objektív azt jelenti, hogy több barátod fér rá a képre – a fókuszáláshoz egyszerűen érintsd meg a képernyőt, és exponálj. A képet azonnal megoszthatod mindenkivel online, vagy elküldheted valakinek a közeledben, ha készülékedet hozzáérinted a másik NFC-képes telefonhoz.

Manapság az ember mindenütt belebotlik egy alkalmazásba. De a lényeg az, hogy ezek az alkalmazások mennyire jók, nem pedig az, hogy mennyi van belőlük. A Nokia N9 okostelefon már akkor kihagyhatatlan, minőségi alkalmazásokat találsz, amikor először kiveszed a dobozból, többek között Skype, Facebook, Twitter, Accuweather és AP Mobile alkalmazást. A tiéd lesz az Angry Birds játék is, ami órákig gondoskodik a szórakoztatásodról, az Ovi Áruház pedig még több nélkülözhetetlen alkalmazást és játékot kínál.

*Az alkalmazások letöltése adatforgalommal is járhat, melyért az Ön mobilszolgáltatója adat-forgalmi díjat számíthat fel. Kérjük, letöltés előtt olvassa el az Ovi Áruház Használati Feltét-eleit (store.ovi.com), különös tekintettel a 3. és 4. pontokra és mobilszolgáltatójánál tájékozódjon az aktuális adatforgalmi díjakról. Előfordulhat, hogy az itt szereplő tartalmak nem mindegyike érhető el az Ön Nokia készülékére, ezért a kompatibilitást ellenőrizze a store.ovi.com oldalon bejelentkezve, vagy közvetlen a Nokia készülékéről.

www.edigital.hu
Bruttó ár 179 900 Ft
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK
THURAYA XT-DUAL
Kuriózum a Thuraya új XT-DUAL műholdas telefonja. Azon felül, hogy ütés-, por-, és vízpermet álló, és rendelkezik alapvető GPS funkciókkal, használható hagyományos GSM SIM kártyával (900/1800/1900 MHz...
Részletes leírás
Kedvencek közé
S5660 Galaxy Gio kártyafüggetlen okostelefon    36 900Ft
* 16 millió színű kijelző
* 3 megapixeles kamera
* Beépített navigáció

Jellemzők:

* Frekvenciasáv: HSDPA + GSM 4 band (global roaming)
* Telefonkönyv:...
Részletes leírás
Kedvencek közé
S5830 Galaxy Ace kártyafüggetlen okostelefon    59 900Ft
* 3,5" HVGA kijelző
* 5 megapixeles kamera
* LED vaku, Android operációs rendszer

Samsung S5830 Galaxy Ace kártyafüggetlen mobiltelefon, fekete (Android)

A Samsun...
Részletes leírás
Kedvencek közé